Her kisiliğe göre değisiyo bende umursamaz davrandım . O hesaplar veriyodu suraya gittim sunu yaptım bunu yaptım vs . . Ben umursamıyordum . İçim içimi yesede senin yazdığın gibi . . Sevgimi belli ettim ama asla çok üstüne düsmedim . Ve 5 dakika önce ayrılık mesajı aldım . Arkadasımken daha iyi olduğunu vs saçmalamıs iste . Sevmek isteyen elinden geleni yapar . Bi sekilde gösterir . Sevemeyen bahaneler arar ve bunları kullanır . Aşk kötü ve bana hep mutsuzluk getirdiiiii .
aynen banada hem mutsuzluk getirdi cnm aşktan yana hiçç şansım yok malesef bir kere sevdim tam sevdim oda şimdi başkasıyla evlenicek(işin kötü tarafı o bana hiç inanmadı güvenmedi ben en çok una üzülüyorum.kendisinin ilk olduna ondan öncesi olmadına hiç inanmadı o yüzdende bana hiç ciddiyetle yaklaşmadı en çokda bu koyuyo ama elden ne gelir:sm_confused:
kesinlikle hepsinin aile yapısı görgüsü başka. . ben ilk erkek arkadaşıma daha önce kimse olmadı dedim hoşuna gideceğini düşünüyordum aa niye neden olmadı ki dedi ..akannehir
ilk zamanlarda arayıp sormıcan hergün yüzyüze görüşmek gerekiyor bence.. bide en çok yaptığımız hatalardan biri bence herşeyimizi anlatmak.. yakın hissedip söylüyoruz ama hiç doğru bişi değil erkeklerin merakı kalmıyor o zaman.
madde 1:kendinden fazla değer verme
madde 2:sevmesen de ortak şeyleri paylaş
madde 3:kendine güven
madde 4:kendini devamlı geliştir
madde 5 sexi bakımlı ol
madde 6 zatıf noktasını bul
madde 7: kapris yapma
madde 8: doğal ol
daha birçok madde vardır
siz mıknatıs adam plastikse yapacak hiç bir şey yoktur boshayallersmile
Güvenmekte çok önemlidir benim için .
Aman hayırlısı değilmis demek ki . . Devam etseydiniz de zaten sürekli kavgalar çıkardı güvenmemesi yüzünden . Bu sekilde düsünmelisin . Herseyde bir hayır vardır
biraz kapris iyi oluyor bence ama doğru zamanda yapınca. .son söze de bayıldım. .plastik adam olabilir evet kaydirigubbakcemile3
canım saydığın maddelerin hepsi var evelallah ama herif bırak plastiği poşet çıktı poşetkaydirigubbakcemile3 gittiği kişi o kadar vasat ki ne bakım ne seksilik ne güven ben hiçbirini göremedim o şahısta haa kesinlikle yanlış anlaşılmasın küçük görmek adına falan söylemiyorum asla ama bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor galiba onlarda bilmiyolar ne istediklerini kızı görünce şok oldum beni bunun içinmi bıraktı diye ama demekki şunu anlıyorum.illaki bakım sexilik falan filan bunlarla olmuyo iş.bi defa ben şöyle duydum erkekler seksi buldukları kadınlarla evlenmiyolarmış ne hikmetse bunuda bi erkekten duymuştum.şahsen ben seksi bulmadığım arzu etmediğim bi adamla diyil evlenmek yan yana bile gelmem işte erkeklerle aramızdaki fark ben tek bir kişi üzerinden değerlendirme yapıyorum gerçi genelleme yapmıyım bu şekilde olmayanlarıda vardır elbet ama benimki harbiden gerzekmiş şimdi düşünüyorumda ben hiçbişi kaybetmemişim o derdine yansın ve son zamanalrdaki tavırlarındanda pişmanlığını anlayabiliyorum buda bana keyif veriyo:teytey:
canım saydığın maddelerin hepsi var evelallah ama herif bırak plastiği poşet çıktı poşetkaydirigubbakcemile3 gittiği kişi o kadar vasat ki ne bakım ne seksilik ne güven ben hiçbirini göremedim o şahısta haa kesinlikle yanlış anlaşılmasın küçük görmek adına falan söylemiyorum asla ama bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor galiba onlarda bilmiyolar ne istediklerini kızı görünce şok oldum beni bunun içinmi bıraktı diye ama demekki şunu anlıyorum.illaki bakım sexilik falan filan bunlarla olmuyo iş.bi defa ben şöyle duydum erkekler seksi buldukları kadınlarla evlenmiyolarmış ne hikmetse bunuda bi erkekten duymuştum.şahsen ben seksi bulmadığım arzu etmediğim bi adamla diyil evlenmek yan yana bile gelmem işte erkeklerle aramızdaki fark ben tek bir kişi üzerinden değerlendirme yapıyorum gerçi genelleme yapmıyım bu şekilde olmayanlarıda vardır elbet ama benimki harbiden gerzekmiş şimdi düşünüyorumda ben hiçbişi kaybetmemişim o derdine yansın ve son zamanalrdaki tavırlarındanda pişmanlığını anlayabiliyorum buda bana keyif veriyo:teytey:
ne bağlıcam yaa......
o düşünsün beni kendisine nasıl bağlayacağını ....
böyle değer verme durumunu abartırsakkk onlar değil biz düşünürüz tabiiiiiguclubacismile
haklısınız çünkü bağlamaya çalışırken kendimiz öle bi bağlanıyoruz ki farkına varmıyoruz..:gitme:
zaten nerde bakımsız bi kız varsa onun peşine giderler çünkü ucuz malın taliplisi çok olur bunu hep söylüyorum..:hulya: erkeklerde yanındaki kadını taşıyamamaktan çekiniyorlar.. bi eziklik oluyor ya aşağılık kompleksine giriyorlar. halbuki ben erkek olsam yanımdaki kadının beğenilmesini çekici olmasını isterim hoşuma gider hatta. . ama erkek değilimsempatiksalakcinni
eğer seksi bulduklarıyla evlenmiolarsa benim hiç şansım yok demek ki.. eski erk. arkadaşım bana açıkca söylemişti çok sexisin die:kedi: amaaaan hiç üstüne düşmicem kendimi aptal durumuna düşürmicem onu düşündüğümü gösterip de..alsanaalsanasmile
vala cnm benimkide demişti işte çok sexisin bilmemne işte bide sürekli başkalarıda vardır senin peşinde falan demekki sexilik ve güzellik birer güvensizlik nedeni.güvenemedi bana her ne dense işte bende şu sıralar biraz daha vasat takılmaya çalışıyorum kıyafet seçimlerimi farklılaştırdım öle hergün saçlarımı fönlemiyorum falan kaydirigubbakcemile3 bakalım bunlar işe yarıcakmıkaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni salak mıyız neyiz biz yav. :roflol:
zaten nerde bakımsız bi kız varsa onun peşine giderler çünkü ucuz malın taliplisi çok olur bunu hep söylüyorum..:hulya: erkeklerde yanındaki kadını taşıyamamaktan çekiniyorlar.. bi eziklik oluyor ya aşağılık kompleksine giriyorlar. halbuki ben erkek olsam yanımdaki kadının beğenilmesini çekici olmasını isterim hoşuma gider hatta. . ama erkek değilimsempatiksalakcinni
eğer seksi bulduklarıyla evlenmiolarsa benim hiç şansım yok demek ki.. eski erk. arkadaşım bana açıkca söylemişti çok sexisin die:kedi: amaaaan hiç üstüne düşmicem kendimi aptal durumuna düşürmicem onu düşündüğümü gösterip de..alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?