- Konu Sahibi sonsuzluk_
-
Ben bu sözü hiç duymamıştım boshayallersmile.
Kimseyi geri dönecek diye beklememek lazım.
Zaten birşey bitmişse sevgi-saygı-aşk o zaman geri dönsede boş. Geri dönmesede boş.
evet er ya da geç dönüyorlar. dün 12 yıl önceki sevgilim aradı :)))))))))))))))))))))
canım öyle derler erkeklerin aklı sonra gelir die,
benim bi erkek arkadaşım vardı o 1.5sene sonra dönmüştü ,bunun jeton da pek köşeiymiş anca düşmüş kaydirigubbakcemile3
biz kadınlar önce acımızı yaşıyoruz kurtuluyoruz,sonrada onlarınki başlıyor bilmiyorumkismile
Kızlar bir söz vardır "kızlar zamanla unutur ama erkekler zamanla özler" diye. Yani biz kızlar ayrılıkların en başında özler,acı çeker, arar ve tekrar barışma yolları ararız. İlk 10 gün dayanılmaz olur bizlerde.
Ya erkekler?? Yaşadıklarınıza,tecrübelerinize bakarak sizce erkekler ayrılıklar sonrası ne kadar zaman da (seviyorsa) özleyip, dönüş yolları ararlar ???????????????
evet er ya da geç dönüyorlar. dün 12 yıl önceki sevgilim aradı :)))))))))))))))))))))
canım öyle derler erkeklerin aklı sonra gelir die,
benim bi erkek arkadaşım vardı o 1.5sene sonra dönmüştü ,bunun jeton da pek köşeiymiş anca düşmüş kaydirigubbakcemile3
biz kadınlar önce acımızı yaşıyoruz kurtuluyoruz,sonrada onlarınki başlıyor bilmiyorumkismile
evet kimi de guruna yediremiyo,hemen açıklayamıo ama biz öle miyiz?anında başlarız çok özldm, ben onsuz yapamam, bilmem ne onlarda iyice kendilerini geri çekerbide erkekler ağlamaz üzülmez gibi fasa fiso laflar var ya sanırım bu gibi şeyler onları psikolojik olarak etkilioyor ve özleseler bile unutamasalar bile bu gaflete kapılıp duygularını hemen açıklayamıyorlar sanırım.....
evet kimi de guruna yediremiyo,hemen açıklayamıo ama biz öle miyiz?anında başlarız çok özldm, ben onsuz yapamam, bilmem ne onlarda iyice kendilerini geri çeker
kaçan kovalanır durumu işte :) amaaaaaaaaan ne kadar uzakta kalmaya çalışsalar daaa tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?