- Konu Sahibi sonsuzluk_
-
12 yıl mıııııııı?delikafaduldenciddi misin??peki nası ne dedi de döndü çok merak ettim?hani genelde saçma sapan bişey bahane edip ararlar yaa 12yıl sonra aklına ne gelmiş onu merak ettim?çok özel diilse tabi
nişanlımdan ayrıldım dedi.
hadi yaabu erkek milleti de bi alem yani haa,o kadar zman unutamamış demek seni,olacağı varsa 12sene sora bile oluo yani
Oda döndü dönmez olsaydı. Hiç yoktan kaybolmuştu ve bende beni 10 yıldır seven kişiye evet dedim yakın da sözüm olacak ama giden sevgilim kudurmuş halde. Aslında evleneceğime bile inanmıyo ama çıldırıyor. Onunla bir sonumuz yoktu tehtitler falan iyice abarttı ,ayrıldığımıza inanmıyor. Bu işin içinden nasıl sıyrılıcam. Anlattım güzelce telde anlamıyor hala akıllı ol deyip duruyor. Yüz yüze gidip konuşmaya çekiniyorum çok sinirli bir yapısı var kızlar ama illa gel konuşalım diyor. Sizce gideyim mi??
erkekleri çözmeye hiç niyetim yok...çünkü çoğu üzerlerinde onları çözmek için düşünülmeyi bile hiç hak etmiyorlar...tek bildiğim iyi davranınca onlara kendilerini gerçekten bulunmaz biri zannediyorlar...egolar tavanlarda geziyor...o yüzden bırakmak istediklerinde güle güle diyip, o kadar da unutulmaz olmadıklarını anlamaları gerekiyor...benim ilişkim olduğu insan onu hiç unutamayacağımı zannetti...oysaki hiç de hafızalara kazınacak biri olmadığını anlamasını sağladım...gayet de iyi yaptım...tek taraflı üzülmek olmaz öle...
kızlar. ben yüzyıl öncesinde yaşıyorum sanki. erkek teklif eder, erkek jest yapar, ilişkiyi başlatır, arar sorar diye düşünüyorum. şimdikilerse hep kızlardan beklemeye alışmışlar. ve ben uzaylıymışım gibi oluyor.
Yok canım öyle birşey valla. Senin doğanda var fedakarlık kadın olduğun için, ispata lüzum yok. E doğal olarak onlar kendilerini ispat etmeliler...
kızlar. ben yüzyıl öncesinde yaşıyorum sanki. erkek teklif eder, erkek jest yapar, ilişkiyi başlatır, arar sorar diye düşünüyorum. şimdikilerse hep kızlardan beklemeye alışmışlar. ve ben uzaylıymışım gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?