- Konu Sahibi sonsuzluk_
-
KESİNLİKLE! Ne kadar özveriliysen o kadar değersizleşiyorsun. Kendilerini unutulmaz yapmak en büyük hedefleri hayatta. Yeni bir tür yaratılsın. Zira piyasadakilerin çoğu aynı. İnsan zorlanıyor canım ender olanını seçmekte.
kızlar. ben yüzyıl öncesinde yaşıyorum sanki. erkek teklif eder, erkek jest yapar, ilişkiyi başlatır, arar sorar diye düşünüyorum. şimdikilerse hep kızlardan beklemeye alışmışlar. ve ben uzaylıymışım gibi oluyor.
Aynen öyle...bazılarının kızlarla birlikte olmasındaki amaç aynen bu...bana şunu ima etmişti...benim gibi zor seven bir kızın kalbine girmeyi başarmış vs...oradaki sevinci tamamen bu...zor seven birinin kalbinde yer etmiş...ne kadar özel biri olduğunu ima ediyor yani...anılarına anı ekleyecek...vay be zor seven biri bile beni nasıl da sevdi vs diyecek...ama tabi hata bendeydi..değer verdiğini belli edersen böyle olur...sonradan ise aslında ne kadar kolay vazgeçilen biri olduğunu çok iyi anladı...gerektiği yerde göklere çıkarıp gerektiğinde de yerin dibini göstermek gerek diye düşünüyorum...yani asıl değerini o şekilde anladı...
bana göre de doğrusu senin düşündüğün gibi olmalı...centilmenlik için bunlar gerekli bir erkekte...en azından başlarda böle olmalı...daha sonra tabi kadın da zaten içinden gelerek aramaya sormaya jestlere başlar...ama en azından başlarda erkeklerden ilk adım olmalı diye düşünüyorum...yapı meselesi...tersi görüşe de saygım var...
ama bakıyorlarki kızlar dünden razı kendilerine...hiç gerek kalmıyor onlar için uğraşmaya...
aynı şeyi ben de yaşadım. seni ölçüt olarak, mihenk taşı gibi kullanıyor bazıalrı. bu kızın kalbine girdim ya yeter bunun mutluluu bana şeklinde.
peki böyle yaptığında, yani değer verip sonra yerin dibine soktuğunda sonuca ulaşabiliyor musun? hayır. çünkü bu yapıdaki bir adam hasta demek bana göre.
uğraştıran kız oluyorsun sonra. halbu ki doğal olan bu. tembelliğe alışmışsa adam, her önüne gelen kız atlıyorsa sırf bu tembelliği üstünden atamayabiliyor. ya da ne yapacağını şaşırıyor. nasıl elde ediliyordu kız, jest mi yapılıyordu neydi filan diye.
oh işte daha ne istesin..kızlar peşinde pervane...namına nam katmak varken niye uğraşacak jest yapmakla başkasına...egolarını yükseltmek dururken iş mi şimdi biri için çaba sarfetmek...!
işin içinde tamamen cinsellik olduğunu düşünüyorum. o varsa var yoksa ne gerek var...
Ayrılık sebebine de bağlı aslında biraz.İlk çıktığım sevgilimle ortada bi sebep yokken soğumuş ayrılmıştık.Saatlerce ağladığımı bilirm.2 hafta snra onun barışma çabalarını farkettim snra itiraf etti özlediğini ve barışmıştık.Şmdiki erkek arkaşımla 1 buçuk yıldır çıkıyoruz ve 3 kez ayrldık ilk ayrılmada 1 ay olmadan döndü 2.de 3 gün bile olmamştı 3.de ise 1 ay a yakındı yine.Ama inanın her ayrılığımz bizi daha da birbirimize bağladı çünkü ordada affedilmicek bi sebep yoktu.Benim annem yzünden sorun yaşıyorduk.Erkeklerin sonradan özleyip pişman oldduğuna bende inanıyorum =)
bugün sevgilimden ayrıldım... ani kararla ayrıldı umarım özlediğini anlar ve döner bana tek isteğim bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?