Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

valla iyiymişşş bu taktikk

bence erkekten kaçmamalı yani kaçmalı ama ona hissettirmeden yapmalı
mesela benim dört senelik bi ilşkim vardı aslan burcuydu bilirsiniz lider burçtur
hep överdim sonra birden soğuk davranmaya başlardım tabi benim dengesizliğimden de oluyodu
sonra noldu falan dediğinde yok bişi der konuyu kapatırdım bu sefer o mesaj üstüne mesaj atardı ama burda herkesin karakteri
yapıcakları yapamıcakları farklı ortak nokta bence umursamamak değil kesinlikle değil çünkü ilgiyi başka yerlerde ararlar o zaman..
bence erkekler tamamen onlara bağlı kızları çantada keklik görüyo özür dilerim ağır bişi dediysem ama böyle yani..
oturmuş bi ilişkide bile kendi arkadaşlarınla vakit geçirmek aradada olsa kendi başına sinemaya gitmek bile farkediyo
benim sevgilim maça giderdi tlefona cvp veremicem derdi bende bi kenara atıp uyurdum
ayrılmadan önce arkadaşı gelmişti maça gittiler bana yine aynısını yaptı baktım sesimi çıkarmıyorum diye mesajda atmıyo
işim bitti dediğinde ben pesdeyim hayatım arkadaşlarla maç yapıyoruz bitince mesaj atarım dedim
bi dahada maç izlemeye gittiğinde hep msj attı..
gelelim konuya eğer tripkolik bi sevgilniz varsa yapmayın ama normalse bence
her zaman siz aramayın, mesajlara eğer geç cvp veriyosa sizde aynısını yapın, arada kendi başınıza takılın alışveriş, sinema yemek..
yani sizin tek başınıza oldugunuzdada iyi vakit geçirdiğinizi bilsin
her an ondan gelecek cvbı beklemediğinizi bilsin kendinize değer verdiğinizide bilsin..
ve size ona göre davransın azcık kendiniz için bişeyler yapın kızlarr siz değerlisiniz onlar sizin için nelerden fedakarlık ediyo maçları mı eksik kalıyo
yapıcakları bişeyi mi yapmıyolar hayır her an elinin altında olmadığınızı bilsinler arada kayıp gidebilirsinizde bence

cnm kavga ettnzmı bu olaydan yoksa dırek kapadınzmı telı . eger kavga etmedıysenız gıcık olcgı bı msj yapıştıırosn hemen :) hiç bişe olmamş gbi hatta bu olay senin işine gelmiş gibi.benm en yakın arkdşmı sevglısı k.bakmayn bi tarafna takmıyodu evlenmıcez diyodu hatta kız bi değişti çıkmasa bile dediğim gibi böyle numara yapıyodu çocuk şimdi kul köpek düşünün clupte erkeklerle ve sevglisi yalvarıodu gelip alım seni nolur diyee hahaha normalde dışarı çıkmaya korkardı kavga ederz ayrılırz die ama öle olmuyo işte başta belki resti çekiyolar baktılar siz tınlamıyosunz bu sefer neleri yutup gelyolar

yanii burda bu konuları açanlar bile bizleriz onlar totolarını yayıp acaba şimdi napıcak diyolarr

yani öyle bariz bir kavgamız olmadı ama sonuçta telefonu suratına kapattım tam o anlatırken yani öküz tamam ama bu kadarını anlamıştır diye umuyorum :))... ama gerçekten öyle yapacağım... pek dışarı çıkasım yok ama dışarıdaymışım gibi davranacağım bakalım ne olacak... bir de mesaj atmak istemiyorum yani kontrlere değmez diye düşünüyorum :)) yazık değilmi??? :))) gitsin bakalım gitsin.... :))

evet ya kesinlikle hiçbişeyden eksik kalmıyolar ama biz aa kavga ederiz aa tatsızlık çıkar diye herşeyden kısıtlıyoruz kendimizi.bu ilişkimizi güzel değil aynen çantada keklik yapıyo.çünkü bakıyolarki biz zaten fedakarlık yapıyoruz kendimizi kısıtlamaya dünden razıyız onlarında canına minnet zaten daha ne isterki insan.düşünsenize erkek arkadaşlarınız sizin için herşeyini kısıtlıyor ama siz istediğinizi yapıyosunz ve bunu kabulleniyo ne kadar rahat ne kadar relax olursunz olayın özü bu. özellikle kasten yaptığınızı bilmesinler ardkşın dediğin gibi mesela bozuldnz inadına bişe yapıcaksınz bnu triple değil normal bi şekilde yapınki sinirden yaptığınızı değilde gerçekten istediğinz için yaptığınızı düşünsünler. biz kızlarda erkekleri hayatnın merkezine koymak gibi bi hata var nerdeyse wcye bile onlarla gitmek isticez. ya ne gerek var bizimde bi hayatmz olmalı en azından ona onsuzda mtlu olabilceğimz sinyalini vermeliyiz. bu kız bensiz bi hiç diye düşünmemeli o kdar saf okadar salak yaratıklarki 2 3 taktikle adam etmemiz mümkün ama bizde bu kadar duygularıyla hareket eden varlıklar olmasak

yok yok tatlım söle bakim bu nelere kızıyo normalde nereye gitmene kimle gitmene bozulur suan

evet cnm bak aslında herşeyin farkındayız yani ben bi gün sevgilimle yazlıkta giderken önümüzde bacakları ve fiziği çok düzgün bi kız vardı
erkek arkadaşımın gözü ister istemez kaydı :18: orda o an kavgayı tam çıkarcaktımki vazgeçtim pareom heryerimi kapatıyodu erkeklerin gözünün önünde çıkartıp belimden bağladım
tabi sevgilimin gözü bi daha kızı göremedi hep başkaları bakıyo mu diye etrafı kesiyoduu
bişeyi hır gür çıkartarak yapınca sadece cazgırlığımızı anlıyolar arkalarından iş çevirmek lazım
işi varsa onların bizimde aniden işimiz çıkar bunlar olabilitesi yüksek şeylerr

yok yok tatlım söle bakim bu nelere kızıyo normalde nereye gitmene kimle gitmene bozulur suan

yani şu anda mesela onun yerine bir arkadaşımla sinemaya gitsem bozulur... acaba öyle mi yapsam... bir tane kız arkadaşım var biraz fazla konuşuyor onunla olmamı hiç istemiyor... bunun gibi şeyler... ben tek yaşıyorum aslında... yani ailem falan uzakta olduğu için pek tek başıma çıkmamı istemiyor... onun dışında genellikle görümcemle çıkıyorum... çok tatlı biri olduğu için iyi anlaşıyoruz... şimdi o da aradı beni biz de oraya gidiyoruz gelmiyormusun diye bende anlattım bana kimse gel demedi... o da dedi ki çıkma dedi ama ben ona benimle konuştuğunu ve dışarı çıktığını söylerim dedi... hiç arama bence dedi... öyle yapacağım çıkmayacağım ama arkadaşıma gidiyorum diyeceğim...

tatlııım cabuk arkdısnı alıp cıkıyosun sinemaya!!! ayrıca görümcene söylemesydın keske onlar kardeş kardeşi üzüldüğünde o kıyamaz sakn bu planlarındada bahsetme

dersinki senin işlerin vardı benimde canım sıkıldı işte bu konularda çok yüz verdiğiniz için normal karşılamıyolarrr
benim sevgilimde dışarı çıkmamı istemezdi alışverişten gece 11de dönerdim normalde çatlasada sesini çıkaramazdı..
siz bunları birden yapamazsınız tabi ama size ne kadar karışıp karışmayacağını belirleyebilirsiniz

tatlııım cabuk arkdısnı alıp cıkıyosun sinemaya!!! ayrıca görümcene söylemesydın keske onlar kardeş kardeşi üzüldüğünde o kıyamaz sakn bu planlarındada bahsetme

arkadaşımı aradım bile :))... görümcem konuşsa bile gerçekten dışarda olacağım ... hadi bakalım ne yapacak... birazdan çıkıyorum... kızlar şans dileyin bana inşallah öküzlüğünün farkına varır :)) çok teşekkür ederim çok büyük moral verdiniz ve destek oldunuz... neler olduğunu size yazacağım sonra... çatlasın işte :))

son olaydan sonra sert çıktıysan sıcağı sıcağına inat işine girme. belli edersin kaprisli olur adın. bence şimdilik yut ortalık durulsun ondan sonra planlarını uygula. biliyorum hırslanıyo insan ama adam inat olarak bunu yaptığını bilirse bi faydası olmayacağı gibi zararı da olabilir.

yok tatlım sert çıkmadım... yani çok doğal birşeymiş gibi söyleyeceğim ona... sen gittin canım sıkıldı arkadaşım aradı çıktım gibi... ama o anlaması gereken şeyi anlar diye umuyorum... ama ondan sonrası için de plan yapacağım... bir ders alsın ömrü boyunca bir daha yapmasın diye... :))

doğru yoldayız:) haydi hayırlısı gelişmeleri birbirimizle paylaşalım burda

bende şu saatten itibaren aramıyorum o arayana kadar bakalım :)

birbirimizi gazlıyoruz yalnız yaşasın kadın dayanışması.:))) nefret ederdim düne kadar böyle küçük hesaplardan. hesapsızca yaşardım aşkımı ama gördümki hep kendimden verince ilk adımı atınca tek başıma yaşıyorum duyguları bi numarası kalmıyo

kutluyorum sizleri kızlarrr
benim bunları yapıcak bi sevgilim bile yok anca taktik veririm iştee :113::113::113::113::113::113::113::113:
:81::81::81:
:126::126::126:

kutluyorum sizleri kızlarrr
benim bunları yapıcak bi sevgilim bile yok anca taktik veririm iştee :113::113::113::113::113::113::113::113:
:81::81::81:
:126::126::126:

ben hep söyle düşünürdüm ve kendini ağırdan satan kızları yadırgardım.
siz şimdi kendinizi bu kadar çekin bakalım size hissedilen gerçek aşkmı yoksa ego tatminimi hiçbizaman bilemiceksiniz taa ki evlenene kadar derdim. aslında bu düşüncem hala var adamı köpek yapmak peşinde hiç iyi bişey değil vakti zamanı gelince devran dönüverir valla. ama hepten de teslimiyetçi olmamak gerekiyomuş ben gözüm karartmış bu savımı savunurken bu gerçeği göz ardı etmişim:) dengeli olsun ilişkimiz benim amacım asla aşırıya kaçmıcam gene de gün olur devran döner çünkü. dengeyi yakalıcaz inşallah ve öyle kalması için uğraşıcam. bakalım görücez

tatlım bunları yaparken seni sen yapan şeylerden de çıkar başka kimliğe bürünürsen zaten karşındaki direk farkeder
bunu öyle ince bi çizgide yapıcaksın adam hiç bi zaman senin neyi tam olarak istediğine emin olamıcak..
her zamanda geri çekilirse dediğim gibi ilgi başka kişilere kayar yine canım aşkım balım ama her zamanda gel diyince gelinmiceğini bilmeli
ondan önce nasıldınız bugün deneyin bakalım ben fayda göreceğinize inanıyorum
önemli olan erkekleri hayatınızın başkenti yapmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…