Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

sevmeye çok sevdiğini biliyorum.
ama yaşlar ilerleyince herhalde bi hayat mücadelesi de başlıyor.
çok çalışıyor ve zor bir babaya sahip.
her gün aynı modda olmıyabilirim diyor.
keendimizi oyalamamız lazım bizim de bence...

cnm erkek arkdsının öyle olmasına çok sevindi allah bozmaz inş bizimde oyalancak bişeyler bulmamız gerekiyor.ben çalışmayı düşünüyorum onada izin vermiyor

cnm erkek arkdsının öyle olmasına çok sevindi allah bozmaz inş bizimde oyalancak bişeyler bulmamız gerekiyor.ben çalışmayı düşünüyorum onada izin vermiyor

evlenme arefesinde zor olur canım. koşuşturmalarımız olucak evlenmeden önce.
zırt pırt izin alamayız iş yerinden.

geldimi barıştınız mı :)

gelmedi cnm ama sabah 10 gibi arkdsmn msnine beni lütfen ara numaranı bulamadım bi türlü fancyle acilen konuşmam lazım yazmş bende arkdşmmış gbi knustm onunla. ve utanmaz hala kendini haklı görüyo

akrep hiç haksız görürmü kendini

sevindim canım adınaa :)))

hepsi aynı tas aynı hamam işlerine geldiği gibi davranmayı meziyet sayıyolar..
ben ikizler burcuyum her şeyi çabuk sıfırlayabiliyorum kafamda
bi dahada arkama bakmıyorum seviyorum diyede peşinden koşmuyorum
genelde karşı taraf geliyo bende gururlu kırılgan mağruru oynuyorum
ağlamadan sözlerimle canını yakıyorum iyice vicdan muhasebesine giriyo
benim sevgilimde oğlaktı acayip duygusaldı. kendimde hata var sanıp özür bile diledim
sonra öğrendimki sadece bahaneymiş bi daha ne aradım ne sordum
bitirdim içimde tamamen şimdi arıyo beni sensizliğinle baş başa bırakma yarın cuma namaz kılıp tövbe edicem beni sen adam edersin diyo..
adam olmadığını bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu.. bi daha sakın karşıma çıkma dedim..
gururum ona dönmeme engel

Son düzenleme:
Kızlar, ben geldim, ne zamandır takip edemiyordum burayı, neler olmuş, neler bitmiş, devam, takipteyim şimdi, sizin uyguladıklarınızı bende uygulamaya koydum, bakalım neler olacak, bu erkek milletine çok fazla yüz vermemek gerekiyor, ama biz veriyoruz işte, yüz verdikçe de astarını istiyorlar, tepemize çıkıyorlar, ilgi manyağı yapıyoruz, sonrada olanlar bize oluyor.

hoşgeldin cnm
aslında tek yapmamız gereken hırçın kızı oynamak benim erkek arkadaş çevremde
beni ağlatsın kız dedğin herşeye tamam demicek ne o öyle diyorlar
çokta haklılar tepemize çıkmamalarının tek yolu bu

evet kızlar sadece bencilce düşünmeliyiz ilişkilerde onlar bu sefer kendilerini gözümüzde değerli kılmak için çırpınıyolar ama nafileee

açıkcası ben her erkeğin hırçın kız istediğine inanmıyorum ya :S
bu burçlara görede değişiyo bence benim sevgilim benim dediğim olcak diyo sürekli baskın olmak ister erkeklerin cogu iliskilerde

VALLA benim kocam basak burcu
hırcınlıkla bir adım bile attıramam ancak aşkım cnm cicim dersem istediğim olur hemde hiç uğraşmadan
ama edepsizliğin e sini yapacak olsam yüzüme bakmaz
halimi anlatmam yetiyor vallaha huzursuzluk anında bile eğer allttan alan sessiz kalan ben olursam cok sürmeden süt döken kedi ve özür dileyen sevgili o oluyor ki bende cok mutlu oluyorum hırcınlıkla ek silere düşmesi ihtimal saygı derecemizin ibreside yerindden oynamamış oluyor

açıkcası ben her erkeğin hırçın kız istediğine inanmıyorum ya :S
bu burçlara görede değişiyo bence benim sevgilim benim dediğim olcak diyo sürekli baskın olmak ister erkeklerin cogu iliskilerde

TATLIM KASTIM HIRÇIN KIZ OLARAK onun her istediğine evet dememek yani zor kız olmak diyeyim hırçın değilde
yani asi bi kız erkeklere daha çekici geliyo her istediği yere gitmeyen buluşalım dediğinde hemen olur demeyen
onun hayatında tek o varmış gibi hareket etmeyen ona bağlı yaşamayan kendisine ait hayatı oldgunu gösteren..
benim sevgilim oğlaktı tam tersi ilgi manyağıydı ben göstermedim bu dediklerimi yaptım ama önceki 5 senedir hala seviyo bu dediklerimi uyguladığımdan
aman ya erkekler çok tuhaff

bunu yeni ilişkiye başlayanlar bence uygulamalı oturmuş bir ilişkide bunları uygulamak zor buluşmayı ertelemek,merkezim sen değilsin izlenimi vermek gibi..

bunu yeni ilişkiye başlayanlar bence uygulamalı oturmuş bir ilişkide bunları uygulamak zor buluşmayı ertelemek,merkezim sen değilsin izlenimi vermek gibi..

yani tabiki ama sende birden geri çekebilirsin kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…