Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

harfi harfine katılıyorum sana.şurda 1 hafta öncesine kadar ben ona hiç fırsat vermezdim hep ben buluşalım diye atlardım. çünkü sabırsız ve sevgimi göstermeyi esirgemeyen bi yapım var. o buluşma tekliflerime 3 evet 1 hayır derdi onun ailesi daha geniş gelen gidenleri çok. ama bugün gördümki ben demeyince kendi deyiverdi buluşalım diye:) 2 senede bir ilk yaşandı:)) tabiiki temelli geri çekersek adamın ilgisi başka yere kayar aman dikkat:) inceden inceden:) gelişmelerle karşınızdayım bekleyin beni.

Galenia süpersin canım, devam devam, şu engin bilgilerini, tecrübelerini devam et bizimle paylaşmaya, takipteyim.

Anacım, öküzlük kanlarında var bu erkek milletinin, fancy senden naber canım, konuyu sen açtığın için merak ettim, nasıl seninkiyle son durumunuz ?

Galenia süpersin canım, devam devam, şu engin bilgilerini, tecrübelerini devam et bizimle paylaşmaya, takipteyim.

ne demekk tatlımmm yakında hepsinin o göklerde olan totosunu yerin dibine batırmayıda bilicez

ve aslında engin bilgili değilim bacım sadece tecrübelerim erkeklerin odunluğunun bu kadar değeri haketmediğini gösteriyor
ne yapsak yine az geleceği için şimdiden azla yetinmeye başlasınlar dimii

Aynen katılıyorum canım sana, yüz verdikçe iyice tepemize çıktılar, kendilerini bişey sanıyorlar.

aferiim canımm beklioruz haberlerini

bende şu saatten itibaren aramıyorum o arayana kadar bakalım :)
aynen devaaaam ayrıca birden çok belli etcek şekilde kesme cnm anlar yavaş yavaş :)
bende hep bunu düşünüyorum şuraya bakın aşkımızı doya doya yasıyamıyoruz aman biyeri kalkcak aman beni takmıcak aman yüz vermim çok
kutluyorum sizleri kızlarrr
benim bunları yapıcak bi sevgilim bile yok anca taktik veririm iştee :113::113::113::113::113::113::113::113:
:81::81::81:
:126::126::126:
olduğunda taktik patlamasıyla neler olur sevglne düşünemyrm

mesela su olay bende cok ver hep sevglm dediği için ben hiç söleme gereği duymazdım ama o söylememeye başlayınca ben çok üstüne gittim buluşalım edelm die.

hahaha canım valla bi senenin engin birikimlerini kobayım olarak onda gösteririm
overrr

hahaha canım valla bi senenin engin birikimlerini kobayım olarak onda gösteririm
overrr

kızlaaar normalde hep onun uymasını beklerdim artık çat diye yatıyorum mesjı atıorum bu aksamda yaptım ii gecelr askm ben yatıorum dedim. sonraki msj- ok sonraki msj - eşekmi knusuyo burda attığın msja bak sonraki msj- seni seviyorum aşkım ii geceler bitaneme rüyasında bizi görsün istemesede , sonraki- ben yatıorum btnm çok seviyorum herseymsin msjların gdişatını görüyomusnuz

ee süpermiş:) de şeyi anlamadım. "ok" dedikten sonra eşek mi konuşuyo burada attığın msja bak msjını o mu attı sen mi anlamadım.

hahahaha süperisnnn canımmmm hep böyle devammmmm

fancyy mükemmelsin ay ins.. bigün benimkide sms yapar bende böle zincirleme msjlar alırım :))))

ee süpermiş:) de şeyi anlamadım. "ok" dedikten sonra eşek mi konuşuyo burada attığın msja bak msjını o mu attı sen mi anlamadım.

o attı hepsını canm ben sadece yatıorum die msj attım önce ok yazdı :) baktı cvp vermıorum eşekmi konuşuo burda dedi muahahaha

hahahaha süperisnnn canımmmm hep böyle devammmmm

fancyy mükemmelsin ay ins.. bigün benimkide sms yapar bende böle zincirleme msjlar alırım :))))

ahahaha devam devam sizde yazın gelişmeleri... tienen naptın 2 gndr mesj atmıyosn dmı aradımı hiç

arkadşlar baştan aşağıı hepsinii her kelimesini her harfiniii kaç kez okudumm yazdıklarınızın.. inan sayamadımm..
Allahmm ya bu kadar olur bu kadarr aynı şeyleriii her harfine kadar paylaşıyoruzz...
şu yazdıklarınızı okuyunca zill takıp oynayacktımm evde gece gece
demekkii sadece ilgi bekleyen ben değilmişimmm Allahmmm hahahayyyyyy mutlu oldummmmmm haklı olmakk süperrrrr
çünkü erkek arkadaşımm sanki bir ben böyleymişim gibi davranıpp laf söylemesiii beni düşündürüyorduu ..
acaba bi tek ben miyim diyordumm :44::44::44::44:

hatta buraya kaç konu açtımm bununla alakalı oooooooo sayamam
canlarımm bitanelerimm inanın cuma gününden beriii her dk mesaj atan benn atmıyorummm hem de hiççç kendime şaşırdımmm demekki onsuz yapabiliyormuşummm vayy be
ben 1 senedenn beri çıkıyorum erkek arkadaşmla.. ve 1 sene içerisinde de hasta olan babamı kaybettimmmm
mahvoldum bittimm Allahmm ..dedmm kii benim gibi ilgi manyağı olan bir insan bu zorlu döneminde neler beklesin gerisini siz düşünün :44::44:
Ama Rabbimn izniyle yavaş yvaş atlatıyorum kendimi motive ediyorum..
üniversitede aynı sınıftayız .. şimdi memleketlerimizdeyiz tatil için.. orada bile doğru dürüst ilgisi olmayan adamın uzakta olduğunda vayy halimee
onun için en başta CANIMI ortaya attım.. mutfağa girmeyen ben sırf boğazına düşkün diyee 4 5 çeşitle sofrayı hazırlayan ben , romantk sofralar hazırlayıp odunla dans etmek için çaba harcayan ben . öğrenci olmama ve memleketimden uzakta okumama rağmenn son kuruşu dahi harcayıpp özel günlerde hediye alan ben
daya sayayım mıı düşünün acımı ve o dönem içinde ona gösterdiğim ilgiyi
ben huysuzmuşumm.. kavga etmek için bahaneler üretiyormuşum.. (çalışıyor babasının yanında ) her zaman işi oluyormuşş arayamıyormuşş.. ee beyefendiye işinin ortasında ara diyen var sanki akşam konuşalım ama yokkkkkkkkkkkkkkkkk 2 sn dahi uykusundan feragat edemezz.. 10 dedin mi 10 dur.. 10 u bir dahi geçmez uyuması..
afedersnz ama köpekk gibiydim etrafındaa..
huysuzsamm durmadann icat çıkarıyorsam aramıyorum be kardeşim !!!!
her sn telefona bakan benn 2 gündr mesaj atmıyorm
DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR!!!!!!!
deli gibi arıyorrr ..ne fayda !! zamanında arasaydıı böyle olmazsı aramızz...
AMANNNNNNNNNN
bu can bana bir kere verilmiş .. ben niye öylelerine harcayayım kiii

Son düzenleme:
dün beni sabah aradı ne zmn buluscaz dye plan yapmıs onun dısında bende dun gece telefonum bozuktu cagrı geldi sandım megersem ben arıyomusum acmıs telfonu jeton sonradan dustu ben aramadım yanls olms dedm kapadım suratına DDDDD

canım cok üzüldüm ya babanı kaybetmişsin hayatında ki en önemli erkekti seninle cidden cok ilgilenmesi gereken bi dönemdi sanırım erkek arkadasın dogmak gibi ölmeyide dogal bisey sanıyo doğru aslında dogal ama bir daha görememek var ölüm psikolojisi cok kötü yakınları kaybetmeden kimse anlayamaz :S

artk taş kalpli oldum...

eğer şu zmnda bana vaktini ayıramıyorsa..

bundan sonra ayırdı ayıramadı ne fayda artıkk

sensiz_asla arkadaşım hislerini çok iyi anlıyorum. ama lütfen 2 gün deli gibi aradı diye birden havaya girme. yada çok keskin onun dikkatini çekecek şekilde kendini geriye çekme. neden bunları diyorum sonuçta bazı şeyler oturmuş adamın birdenbire 180 derece değişip tepkisini çekme. ters tepebilir. eğer değişsin istiyosan bunu yavaş yavaş yap. ve istikrarlı şekilde yap. örneğin o sana ilgisini artırmaya başlayınca aa değişti tamam deyip sen de eski haline dönme. istikrarlı bi şekilde sabırla ufak ufak çek kendini ki hem ters tepmesin hem de inadına yaptığını anlamasın. sonuçta iki gün öncesine kadar tepelerinde pervaneydik. valla yemezler anlarlar numara olduğunu:) anlamasalar bile oturmuş rolleri yüzünden bu duruma birden çok tepki verebilirler. sonunda gene tatsızlık çıkar sonra sen de aman tatsızlık çıkmasın kızmasın diye eski haline dönüverirsin. hani şey diyor la kızlar bize, umursamıyomuş gibi yapmayın gerçekten umursamamaya çalışın. çünkü sürekli mış gibi yapamayabiliriz. öyle olunca da köklü bi değişim meydana gelmiyo..gerçi nasıl gerçekten umursamıcaz bu kadar severken ben de bilmiyorum ki:)) ama şundan eminim ne yapacaksak sabırla istikrarlı şlekilde ve yavaştan yapmalıyız. ama tabi onu gerçekten hayatında istiyosan iyi bi insan denemeye değer diyosan. ki bence öyle diyosun:)

kızlar nolur bi anda adama karşı 180 derece dönmeyin, adam alışmış bizim tam tersini yapmamıza, bu alışkanlığın verdiği güvenle bu keskin değişimimize ters bi laf söyleyiverecek (çünkü hala onların zihninde onlarsız yaşayamayan kızlarız) sonra film hoop başa. o işin de sonu tatsızlık yalnızlık. valla burda arkadaşların msjlarını görüyorum ooh aramaya başladı şimdide ben açmıyorum telefonu suratına kapatıyorum filan. içimin yağları eriyo ama bi yandan korkuyorum adamlar ters bişey söyleyiverecek bizim kızlar da aa bak işe yaramadı yelkenleri suya indiriverecek diye. sonuçta hala umursuyoruz onları burda vakit ayırıp yazdığımıza göre kendimizi kandırmayalım. biliyorum hepimiz hınç doluyuz ama:) daha bu kadarına hazır olmayabilirler lütfen dikkat ters tepmesin. aman kızlar hep diyorum yavaştan yavaştan, hissettirmeden gözüne sokmadan. ters tepmesin

cnm en başta başın saolsun en yanında olması gereken zamanda ilgisini mahrum etmiş senden oduuun sana söyliceklerimin aynısını glaciera yazmış aynen bende bunları söylicektim bi anda çok fazla değişim gösterme anlar eskisindende kötü olrsunz ama istikrarla bu kararına devam et tatlım
süüper ya gelişmeler çok seviniyorum senin adına demkki suç bizdeymiş onları yönlendirmeyi beceremiyomuşuz
hislerimin tercümanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…