Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

örneğin bizim aramızda tatsız bi olay geçmişti %100 benim haklı olduğum hem de. 9 gün kimse kimseyi aramadı. 9. günün sonunda ben o sinirle (aramadı ya) baya bi ağır konuştum. sonra noldu? özür dilemek durumunda kaldım çünkü biriken hırsımla hakikaten çok ileri gitmiştim. ee tabi noldu, gündem değişti, benim haklı olduğum konu bi daha açılmadı bile arada kaynadı gitti. özür dilemekten kurtarmış oldum adamı

Zaten yapı olarak prensibim değil ağır konuşmak ama önceki ilişkimde de biçok şey öğrendim, tecrübe ettim, bunu yapmamalıyım dedim. Ustalık dönemimdeyim yani deyim yerindeyse bu adam aslında geldi hazıra kondu resmen. kendime şaşırıyorum o kadar sabırlı davranıyorum ki, ama karşımdaki insanın da önemi büyük davranışlarımda hakkını yiyemem kimsenin. Deniz insanı kendisi, belirsizliklere boyun eğmeye o kadar kanıksamışki bünyesi, geçen zman bana 1 ay gibi gelirken ona 1 hafta gibi geliyor diye düşünüyorum artık. Ama ne ağzımdan ne de klavyemden bir söz gitmiyor ona karşı. Yakın arkadaşım dinlemeye bıkmıştır artık, biraz da sizin kafanızı şişiriyorum burda kusura bakmayın.:44:

Sağolasın canım, dikkat ederim ben zaten. Ne yazıkki insan ilişkilerinde böyle oluyor, apartman toplantısında bile bu bahsettiğin olayın bi farklı versiyonu gerçekleşti ya, insan yaş geçtikçe büyümüyor, sadece yaşlanıyor demekki. Herkes dikkat etse, kendine gösterdiği hassasiyeti karşısındakine de gösterse, empati yapsa hiçbir sorun kalmayacak ta, illa bir delı çıkıyor kuyuya taş atan:)

ohhhh kaynaşmışsınızz

sizinkilerin burçları ne? benimkinin yengeç. :44: yengeçlerin bu kadar zor olduğunu düşünmezdim

sizinkilerin burçları ne? benimkinin yengeç. :44: yengeçlerin bu kadar zor olduğunu düşünmezdim

:S hadi ya bende yengecim ve sevgilimin pesinde hep ben kostum :/ garip benimkinin akrep :)))

Son düzenleme:
Akrep..

fakat artık BENİM Kİ Mİ ? orası şaibeli

anaa bu akreplerin ben :)) erkeklerinin yanii...
bende yengecim süründürüyorlarsa artık duygusal anlamda düsünceleri azalmıs diyebilirim cünkü bende bir hareketle soğuyacak bir insanım soğutacka bir hareket yapsa geçmiş güzel günler falan dinlemem biter ya ama yapmadı allaha sükür

:S hadi ya bende yengecim ve sevgilimin pesinde hep ben kostum :/ garip benimkinin akrep :)))

zaten benimki 5 senelik ilişki yaşamış bizden 1.5 sene önce bitmiş. bana daha ilişkimizin ilk günlerinde bahsetmişti işte artık beni sevmiyodu ilgisizdi aşağlıyodu diye. umarım senin hislerin ileride değişmez bana karşı diyodu. akıllanmış olacak o eski tecrübelerinden belli ki farkında olmadan acısı benden çıkıyo. şımartırsa beni günün birinde ona olan duygularımın değişeceğini düşünüyo. ama abartıyo bence benim de ilgiye ihtiyacım var yani.. şımartmayayım derken temelli kaybedecek bigün haberi yok.

terazi erkekleri dengesizdir cidden..Benim bir eerkek var terazi sevgilisini aldattı cinsel anlamda değil ama eglence olarak heyecan olsun diye bir kızla konusmustu ve kız ondan ayrıldı 1-2 ay barısmadılar sonra cocuk geri döndü tabi tek taşla :)

canım aklı başına gelmiş gibi ilişkini kestirip atma bi şans daha ver derim bana sorarsan ama yinede eskisi gibi olmıcagnı kanıtlamalı sana bu arada iradene hayran kaldımmm

hmm canım o zamn söyle diyebilirim bende suan ki iliskim icin aynısını diyorum eger bir gün biterse uzun süre kimseyle cıkmam hatta kimseyle cıkıp milletin tribini cekemem cünkü bende asaglanacak sekilde ilgisiz kaldım ve kalmaya devm ediyorum ama işte duygularım ağır basıyo..Ve sevgilimede diyorum olurda bigün biterse ben dha kimsenin tribini cekemem diyorum kendimede söylüyorum suanki sevglim bana nasıl davrnaıyrsa karsımdakine öyle davranıyorum diyorum...Yani bu acıyı baskasında cıkarmak oluyo sanırım seninkide sana uyguluyo ama kötü ya belki normal davransa 5 senelik iliskisine taş cıkarak bir iliski olucak :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…