- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
tabi benim zaten bu üstte yazdıkların normalde bi olay yaşanmamışken yapılacak şeyler. öyle bir laf duyduysan tavrını koy tabiiki. ama sinirle sonradan pişman olacağın ağır şeyleri de söyleme hani haklıyken haksız duruma düşmemen için. sonra hıncını alıp rahatlayınca insan ağır konuştum deyip pişman olabiliyo. özür dilemek durumunda kalabiliyo. o zaman sana o söylediği laf da arada kaynıyo..aman ne bileyim ya ne zor işler aslında çok kolay da onlar yokuşa sürüyolar 3 günlük dünyada
örneğin bizim aramızda tatsız bi olay geçmişti %100 benim haklı olduğum hem de. 9 gün kimse kimseyi aramadı. 9. günün sonunda ben o sinirle (aramadı ya) baya bi ağır konuştum. sonra noldu? özür dilemek durumunda kaldım çünkü biriken hırsımla hakikaten çok ileri gitmiştim. ee tabi noldu, gündem değişti, benim haklı olduğum konu bi daha açılmadı bile arada kaynadı gitti. özür dilemekten kurtarmış oldum adamı
Sağolasın canım, dikkat ederim ben zaten. Ne yazıkki insan ilişkilerinde böyle oluyor, apartman toplantısında bile bu bahsettiğin olayın bi farklı versiyonu gerçekleşti ya, insan yaş geçtikçe büyümüyor, sadece yaşlanıyor demekki. Herkes dikkat etse, kendine gösterdiği hassasiyeti karşısındakine de gösterse, empati yapsa hiçbir sorun kalmayacak ta, illa bir delı çıkıyor kuyuya taş atan:)
ohhhh kaynaşmışsınızz
sen de gel su ılık:)
ohhhh kaynaşmışsınızz
:) :) Körler sağırlar birbirini ağırlar
kızlarr ben geldim, yazılanları okuyuuup dönüyoruuum
sizinkilerin burçları ne? benimkinin yengeç. :44: yengeçlerin bu kadar zor olduğunu düşünmezdim
sizinkilerin burçları ne? benimkinin yengeç. :44: yengeçlerin bu kadar zor olduğunu düşünmezdim
Akrep..
fakat artık BENİM Kİ Mİ ? orası şaibeli
:S hadi ya bende yengecim ve sevgilimin pesinde hep ben kostum :/ garip benimkinin akrep :)))
Arkadaşlarr 8 9 kez aramasından ve benim cevap vermememden sonra gelen mesaj ;
--- hiç mi hatırım yok ya bu kadar mı kötü bir insanım ben telefonu açılmayacak kadar şe.....z bir insan mıyım ...iyi kötü günlerimiz oldu yaptım bir hata belki dertliyim sıkıntılıyımm benim senden başka kimim var ya özlem sende böyle yapıyorsun olsun sende öyle yap gider bu darlık sıkıntılar... gelir güzel günlerim yazmışşş...
ohh vallaa ya beyefendii hata yaptım dioo.. ama çaba 0
benim babam ölmüş ben canımı kaybetmişimm Allah aşkınaa
söyleyecek sözümm yok ama 4 gündür mesaj dahi atmıyorumm ... bu mesajına cevap olarak konuşacakk birşeyimiz kalmadı yazdımm...
belkii de böylesi hayırlısı
yazdıklarını okudum ve aklıma cok yakın bir arkdaşımın yaşadıkları geldi, bi an oha aynı kişimi bu çocuk diye düşündüm resmen !!!onların durumuda aynıydı ve ilişkilerinin seyri su sekilde oldu: ben sana dokunmam dedi birlikte oldular(arkdsm bakire deildi) sonrasında çıktılar eglendıler takıldılar çocuk körkütük aşık gibiyken bi bakıyodun biz birlikte olamayız triplerine giriyodu hiçbizamn sevglyz imajı vermedi hep ortalardaydı düşünceleri sonrada 2. 3. görüşmeleride cinsellikle sonuçlandı çocuğun nedense birden karar veresi geldi ve kökten bitirdi arkadaşımda ilk tanıstıkları gün daha aralarında bişe olcagı bıle belli değilken bi dost bilip herseyini anlatmıştı. sana diceğim o ki başta sahiplenip kabullenmemişse hiçbişe bekleme.tabi her erkek kabullenmek zorundamı tabiki değil.bunlar onların kişisel tercihleri ama böyle bile bile birlikte olupta sonradan yok biz olamazmışız ne demek yaaa duygu olmayınca gayet net konuşulur doğru diyosun cnm ama bak en büyük tecrube arkdsım yasadıklarına an be an şahit oldum emin ol 5 para etmez devam edersen çok daha fazla üzülürsün bu adamlardaki sadece BAHANE
zaten benimki 5 senelik ilişki yaşamış bizden 1.5 sene önce bitmiş. bana daha ilişkimizin ilk günlerinde bahsetmişti işte artık beni sevmiyodu ilgisizdi aşağlıyodu diye. umarım senin hislerin ileride değişmez bana karşı diyodu. akıllanmış olacak o eski tecrübelerinden belli ki farkında olmadan acısı benden çıkıyo. şımartırsa beni günün birinde ona olan duygularımın değişeceğini düşünüyo. ama abartıyo bence benim de ilgiye ihtiyacım var yani.. şımartmayayım derken temelli kaybedecek bigün haberi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?