Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

bayanlar tek söz ve gerçek söz şudur = kaçan kovalanır= kaçan taraf biz olalaım ki ilgi alaka bize olsun:))

4 sayfalık msj attı gerçekten kızlar bende cvp olarak evde oturup senin keyfini beklemem gerekiyodu dimi alışmış kudurmuştan beter yazdım hahahaa aynen takmayınca nasıl deliriyolar

sanırımm benim sevgilim hissediyo çok hissiyatlı masallahı var bugün beni aradı 2 gün önce söylemistim ilgi istiyorum diye ilgi göstermeye basladı ayy napsam ki hep böyle o ararsa sonra der bana dedin kendin değiştin diye anaam kıvama geliyo ya D:

4 sayfalık msj attı gerçekten kızlar bende cvp olarak evde oturup senin keyfini beklemem gerekiyodu dimi alışmış kudurmuştan beter yazdım hahahaa aynen takmayınca nasıl deliriyolar

kuzenine gitme bence ama ona gittim de :) sonra yarın da gidip buluss

kuzenine gitme bence ama ona gittim de :) sonra yarın da gidip buluss

buluşmıcakmışız hala msjda 3 4 gun daha gorusemicez sen bi işyerime görmeye gelmedin dedi yok artık ya izinli yarın sanki bütün gün ders çalışcak bak annesine gitmeye gayet vakit buldu bu akşam giderse yarın akşamada bi arkadaşını çağrır bi bana vakit bulamaz bende koycam postayı yeter ya bıktım sevglm varken kendimi yanlız hissetmekten

bende senin gibi düşünüyordum sevgilim varken çok yalnız kalıyordum yazları geceleri arkadaşlarıyla takılır kışları zaten sürekli calısıyor cidden canım cok sıkılırdı aramız bozuktu ben sonunda patladım işte haftalardır aramız bozuktu daha yeni düzeldik bakalım neler olacak

canım ilk kez rest cektiysen kesin düzelir ama o düzeldi diye sende aaa canım sevgilm diyip atlama boynuna yine eskisi gibi olur

canımm ben seni hatrlıyorumm cilvelii kk fıstıkları diye bi başlık vardı hatırlıyomusun biz senle orda çok onlinedk yani ben seni ordan hatırlıom
siz beraber kalmıyomuydunuzzz yaw ben öle hatrlıorumm :26:

yok canım o eskilerde kaldı baya ... ayrıca ayrıldık bugün arkdşına gidersen ayrılırz dedi önceden hiç sorun etmediği konuyu şimdi önüme ayrılık bahanesi olarak sunuyosa bende anlarımki bişeler bitmiş bukadar düşmüşüz.. son msjımda arkdşmdaym gece almaya gelirsen anlarmki bizm için hala umut var ama gelmezsen adını bidaha agzma almam dedm. aynen öyle yapıcam 1 olmadı 2ye kadar beklicem hattımıda yüzüğümüde camdan fırlatıcam yeter benm üzüldüğüm beraberkende mutlu değilimki devam etmeye çalışim ne olcaksa olsun cevabı bile ne kdar umursadığını gösteriyor ' ben annemlerde kalıcam bu aksam napıyosan yap umrumda değil' oof kızlar bu kadar emeğimin karşılığı buymuş demekki yazıklar olsun diyorum ..

danışabilirsin :))

bu arada çok üzüldüm inada bindirmiş ama bu kadar basit bir konudan herşeyi bitirecek değil bence anlık öfkesinden söylemiştir bu gece gelmezse bile 1-2 güne gelir :)

canım çok üzüldümm yaa neden bitirdi bu kadar saçma bi sebepten dolayı başka derdi falan varmı acaba bunu biliymusun? o sana ders vermek için yapmıştır kendince.. geri döner mutlakaa tabi sen kabul edermsin bilmemde

Daha önce bi konuya yazmıştım ama cevap veren olmadı oran buraya kopyaladım.

Merhaba :) Umarım cevap veren olur :)

Kızlar bu zamana dek çok acı çektim çok yoruldum ilişkilerden toplasan 5 ilşki yaşadım bunların 2si iyi sayılır diğerlerinde kendimi hep ezdirdim çoğu ilişkimde hep bu böyle oldu sonra son sevgilimden ayrılalı 1 seneyi geçiyordu artık onu unutmak ve hayatımda renk olsun diyerek biriyle çıkmaya başladım ama yapamadım Çocuğu ben isteyip ben bıraktım,onun canını yaktım çok üzgünüm çok özür diledim ama üzüldü tabi onun yerinde ben olsam çok kötü olurdu.1hafta çıkıp ayrıldım yapamadım her hareketinden yürüyüşünden giyinişinden gıcık oldum şaka gibi ama öyle oldu sanırım eski ilişkilerimdeki havayı yakalayamadım onda benim için dış görünümde önemli bi bakıştan etkilenirim bi bakıştanda soğurum hiç belli olmaz :/ ,ama duygusal anlamda çok iyi ve saygılı bi insandı boşu boşuna hayatına girdim çok haksızım biliyorum.Bu ufak ilişkinin üstündende 6-7 ay geçti kimse yok hayatımda.Erkeklere karşı hiç ama hiç güvenim yok ben çok large bi kız değilim cidden ama erkeklerin iyi mi kötü mü olduğunu seçemediğim yaşlarda saçma aşklar yaşadım hep herşeye evet dedim onların egosu tatmin oldu ama ben çok üzüldüm tabi.Şimdi herşeyin gayet farkındayım kafamda hiç kimse hiçbir şey yok.Hayatıma girecek kişileri ince eleyip sık dokumak istiyorum ama yine o duygusal anaç tarafım devreye girip alttan alıp kendimi ezdirmekten korkuyorum. Bu yüzden kimseyle tanışmak arkadaş olmak sevgili olmak istemiyorum.Olurda hoşlandığım birinden teklif alırsam ne yapmalıyım ? Erkeklerin güvenilir ve güvnilmez olduğunu nasıl anlarım ? İlk buluşmalarda nasıl davranmak gerekir ? Artık işini okulunu geleceğini düşünen ve olgun etkin insanlarla arkadaşlık etmek istiyorum,sosyal çevrem şuan için yok ama oluştuğunda yeni kişiler tanıdığımda ne yapmalıyım lütfen akıl verin bu arada yaşım 18 :)

Benim sana tavsiyem kendinden büyük kişilerle arkadaş ol. 1-2 değil gerçi o olgunluğa göre değişir kimi erkekler 18 yasında olsa 25 yasında gibi davranıyor.BEnim sevgilimle aramda 5 yas var benden büyük ben onunla büyüdüm resmen..Sende kendinden en az 5 yas büyük biriyle beraber ol..Çünkü herşeyi görmüş geçirmiş olgunlasmıs birisi seni daha mutlu edebilir.Bir kız genelde evlenmek isteer ilişki uzun sürdükten sonra sana bunu sağlayacak biriyle beraber olmalısın..Ego konusuna gelince hepimiz egolarını sisiriyoruz erkeklerin bu baslıkta bunun icin acıldı zaten onlar gibi rahat davranmaya calısacağız bakalım elimize neler geçecek :) ayrıca biriyle tanıstıysan hemen haftasına aşkı olmaa..1 hafta icinde ask konusu acılsada 1 ay görüşme dışarı çıkma meselaa..

Çok teşekkür ederim siizi yengeç burcu topiğindeki cevaplarınızdanda biliyorum ben yengeç burcuyum çoğu özelliğinide taşıyorum.Ayrılan taraf ben bile olsam karşımdaki kişiden daha fazla üzülüyorum.Biriyle arkadaşlık edip çıktığım zaman ayrıldığımızda beni iyi ve güzel anılarla hatırlasın isterim hep.Ama bu zamana dek iyisi çıktı karşıma fikirler uyuşmadı kötüsü çıktı ben ne yapacağımı bilemedim.Dediğiniz gibi yaş aralığının fazla olması düşünce açısından önemli olabilir.Ben çünkü yaşımdan olgun düşünürüm genelde hep empati yaparım her yaşın kalıbına girebilirim herkesi anlayabilirim çevremdekilerde öyle söyler.Teşekkürler cevabınız için :)

kızlar o kadar mutsuzumki bktım üzülmekten onun için yapmadığım şey kalmadı herşeyde yanında oldum ama bana söylediği temizlikten başka ne yaptın oldu.her kavgada her istemediğim şeyde gözümden yaş akmasından bıktım.tükendim yoruldum.aslında aramızda hiç büyük olay olmadı. onun yaşında o olanakta o görünümdeki biri gerçkten hayatnı yaşayabilirdi birine bağlı kalmak yerine ama bana tek yanlışı olmadı o knuda gerçekten. ama okadar yoruldumki küçücük şeylerden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum son kavgamızda ben aradım öyle barıştık ama bu sefer gelmezse benim yapcak bişeym yk kapı bıraktım ona gelirsen bşeylern düzelceğine umudum olcak gelmezsen bitti dedim gerçekten öyle hattımı kırıp atıcam yüzüğümüde bana ulaşcagı herseyide... ulaşmak istermi onuda bilmiyom ama dönecekse bişeyleri bana kanıtlasın yksa istemiyorum üzüleyim ağlıym ama beni ezmesine izin vermem birlikteykende mutlu değilimki ilişkiyi ben kendim yürütmeye çalışıyorum bktım üzülmekten her iki türlüde mutszsam en azından boyun eğmedimde üzüldüm olsun.. bu gece beklicem herşey onu elinde

cnm bu yaşına kdr eğer yaşıtlarınla bırlıkteysen pek bişe bekleme zaten arkadaşın dediği gibi biraz büyük ama aklı başında erkekler çıkarsa karşına gerçekten mutlu olabilirisn güzel bir ilişki yaşıyabilirsin.ayıca hayatında illa birinin olmasına gerek yokki doğru kişi karşına çıktıında böyle sorular kafanda olmıcaktır hiç zaten

ne demek bi temzlik yaptın yaa kuzum seninki iyi değil bence ya kafası güzel yada biri dolduruyo annesiyle falan aran nasıldı ay sinirlerimi bozdu yaa bu erkekler ne biçim yaratıklar yaa hep tavizmi vericez kendimizden illa her dedikleri olcakmı aptall şeylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…