Çok teşekkür ederim siizi yengeç burcu topiğindeki cevaplarınızdanda biliyorum ben yengeç burcuyum çoğu özelliğinide taşıyorum.Ayrılan taraf ben bile olsam karşımdaki kişiden daha fazla üzülüyorum.Biriyle arkadaşlık edip çıktığım zaman ayrıldığımızda beni iyi ve güzel anılarla hatırlasın isterim hep.Ama bu zamana dek iyisi çıktı karşıma fikirler uyuşmadı kötüsü çıktı ben ne yapacağımı bilemedim.Dediğiniz gibi yaş aralığının fazla olması düşünce açısından önemli olabilir.Ben çünkü yaşımdan olgun düşünürüm genelde hep empati yaparım her yaşın kalıbına girebilirim herkesi anlayabilirim çevremdekilerde öyle söyler.Teşekkürler cevabınız için :)
Yengeçler anlık bir harekette soğuyabilir haklısın.Bir de burc uyumunada bak karşındakinin :))) ben burclara inanırım mesela oğlak erkekleri bizi her zaman çekici bulurlar ama biz ya onlara evet deriz yada hayırrr..Ben bir akreple beraberim meselaa bana nazaran çok mantıkla hareket ediyo ben daha duygularımı belli ediyorum o saklıyor.Sende kendi anlaşacağın birisini seç koç,akrep,yengeç,oğlak,balık olabilir boğada olabilir ama boğa erkekleri biraz uyuz yaaD
Bu arada fancy ben sevgilinin inat ettiğini düşünüyorum nasıl olurda benim sözümü dinlemez tribine girmiş büyük ihtimal.Kendini ezdirmemen çok güzel bir şey güzel düşünüyorsun bence.Ama yüzüğü o an ki sinirle atma pişman olup geri dönme ihtimali yüksek eğer yüzüğü falan attığını görür öğrenirse ölsede pişmanlıktan sana mutlu gibi gözükür..
cnm bu yaşına kdr eğer yaşıtlarınla bırlıkteysen pek bişe bekleme zaten arkadaşın dediği gibi biraz büyük ama aklı başında erkekler çıkarsa karşına gerçekten mutlu olabilirisn güzel bir ilişki yaşıyabilirsin.ayıca hayatında illa birinin olmasına gerek yokki doğru kişi karşına çıktıında böyle sorular kafanda olmıcaktır hiç zaten
ne demek bi temzlik yaptın yaakuzum seninki iyi değil bence ya kafası güzel yada biri dolduruyo annesiyle falan aran nasıldı ay sinirlerimi bozdu yaa bu erkekler ne biçim yaratıklar yaa hep tavizmi vericez kendimizden illa her dedikleri olcakmı aptall şeylerrr
Yengeçler anlık bir harekette soğuyabilir haklısın.Bir de burc uyumunada bak karşındakinin :))) ben burclara inanırım mesela oğlak erkekleri bizi her zaman çekici bulurlar ama biz ya onlara evet deriz yada hayırrr..Ben bir akreple beraberim meselaa bana nazaran çok mantıkla hareket ediyo ben daha duygularımı belli ediyorum o saklıyor.Sende kendi anlaşacağın birisini seç koç,akrep,yengeç,oğlak,balık olabilir boğada olabilir ama boğa erkekleri biraz uyuz yaaD
Bu arada fancy ben sevgilinin inat ettiğini düşünüyorum nasıl olurda benim sözümü dinlemez tribine girmiş büyük ihtimal.Kendini ezdirmemen çok güzel bir şey güzel düşünüyorsun bence.Ama yüzüğü o an ki sinirle atma pişman olup geri dönme ihtimali yüksek eğer yüzüğü falan attığını görür öğrenirse ölsede pişmanlıktan sana mutlu gibi gözükür..
oof tatlım bi kere ipleri eline verince kendni bişey sanıyolar normalde o der git kal et kafanı dağıt diye bu sefer bana ders calışmam lazım görüşemeyiz dediği halde annesine gtti eskiden haftalarca gitmezdi yine bana gelirdi git bak özlüyo dediğim halde.sonuç şu ki değişti.. benmle olmk istemyr demkki.. ayrıca o umursamaz knuşmaları resmen ne desem yapcaksın derdi sadece. egosunu tatmin edemedim kusura bakmasın. annesyle bir sorunum yk cnm hatta kavga etsek arar cnm yapmayn böyle söyluyorm arıcak sni aç telini barışın diyen bir insan bu sadece kişisel.oooof çok yoruldum çok düşünmekten
cnm inat değil bu benm onun arkdşlarıyla sorunm olduğu halde o takmayıp görüştüğünde oturup snirden ağladığım halde ayrılamadm yada onlarmı benmi diyemedim demkki seven insan bu kadar basit şeyden herşeyi bitiremyr. o ayrılmadı zaten bana bıraktı ama onu sunması bile aayrılmayı göze aldğnı gösterr
amin canım :)
fancy bir de canım seninde sevgilin akrepti.Akrep erkekleri genelde anneye çok düşkün oluyorlar....Anlaşamasalarda annelerini herkese karşı koruyorlar.Benim sevgilimde bana hep diyor annemle iyi geçiniceksin eğer yanlışını görürsem hiç iyi olmaz falan diyor.Annesinin görüşleri onun için çok önemli büyük ihtimal sevgilinde annesinin sözlerini dikkate alıyor.Annesi bırak şu kızı dese bırakıcak kadar kendisine karıştırmazlar ama dediklerinide kulaklarına küpe yaparlar yani bence :S
onun arkadaşları derken kız-erkek? benimde sevgilimin arkadaşlarıyla aramda çok büyük problemler oldu ve ben sormustum..Her kavga edişimizde ayrılma eşiğine geldiğimizde zil takıp oynuyorlardı..Kızdı bu arada arkadaşları..
yk cnm diyorumya kız olayları hçyoktur okuldan bi kız arkı vardı onunda ciddi bi ilişkisi var kız o anlamda arkı deil yani hç karışmıyordum bigün aradı eski sevglsnden bahsetti sevglme o gün bugu onuda sildik itirazda etmedi. erkek arklarıda ilk çıkmaya başladığımzda bana eski kız arkı için onla evlensin isterdk faln gibi konuştu ben aglaıdm kalktm gitti ogün bugndur nefret ediyorum. birinede yapmadıgm iylk kalmadı sevglsyle sözlümn evnde kalınca ben bidaha istemyrm dedim diye kötü kız oldum yardım ettim kötü olan ben oldm. biz evi alırken anlaşma yaptık 1 kere kaldı sevglmle kavga ettk 2.de sevglm bana sordu ben kıyamadm yne ızın verdm ama kötü olan ben oldum bide kızla 3 günlük sevglilerdi kızda biraz bozuktu tanımıyrz etmıyoruz istemedm bende sonra arkmdan binbir dedkodu yapmış o gunden beri ikimzde görüşmyrz onla zaten
hmmm çekememezlik var nedense...Sen fedakarlık yapmıssın yeterince..İnsallah bu gece gelir S:
gelmicek biliyorum allah bana sabır ve güç versin
amin :/ ama şimdi bugünden bu andan sonra tepene bindirmemen gerekiyo davranıslarınla o arayana kadar aramaman gerekiyo :)
umarım geç saatte gelmiştir hiç ummadığın bir anda sonuc ne :S
gelmedi tatlım artık istesede ulaşamıcak kolay kolay kırdım hattımı.. msnimdeki herkezi sildm ama şifreyi değiştirmedim girsin daha cok kudursun yarın faceimde açıcam yeter ya üzülmicem artk ben ona şans verdm o düşünmedi ben niye kendimi yicemki
sanki peşinden kosacak gibi geliyorr :) kırmasaydın keske telefonu kapalı tutsaydın aradığında mesajlara falan vs. bakardın hosuna giderdi ya :)
aynı dert benimde başımda bir yılı geçti beraberliğimiz arada sitem ediyorum sen artık benimle ilgilenmiyorsun heycanlanmıyosun diye söz veriyo nasıl istersen oyle olck diye ama sonuç değişen hiçbişy yok bu yüzden sürekli moralim bozuk
inş en kısa zamanda ulaşır sana :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?