fancy cnm içinin çok yanmadığına sevindim aslında yanlış anlama ama ayrı kalmanızada sevindim
çünkü son zamanlarda işine geliyosa konusuna dönmüştü ilişkiniz
burnunun sürtmesi içinde şart!bende biraz önce postaladım benim rahat davranmam onu korkutuyomuş
kendinden emin değilsen bu ilişkiye başlamanın anlamı yok bana benim arkamda duran başarılarımla övünücek adam lazım dedim.
kapadım telide şimdiden taviz vermiyim ki ipin ucu hep bende olsun
sende başlama derim az sürtsğn gör bak o çocuk tıpış tıpış dönücek sana kokoşkediye dedim inanmamıştı belki ama
oldu sendede olcak hissediyorum az kendine bak hiç oralı olma görüceksin
BALLARIIM toplu cevap yazıyoruuum. ooh be benm galeniam geri dönmüş al kız ipleri eline başka türlü akıllanmıyo bunlar. kızlar ben arkdşmdaydım dün gece yine neyse şimdi baktım msnden eklemiş beni dün gece 1 gibi ama kabul etmedimçok kırdı beni ve hala kendini haklı görüyo sanırım. kızlar kendime şaşırıyorum resmen normalde ayrılınca ölü gibi gezerdim şimdi gayet normalim sanırım bıkmışım artık ama hala çok seviyorum ama mantığım kalbimi ayaklarının altına almış durumda şuan. herşeyin hayırlısı olsun eğer hayırlı olcaksa döndürsün gidenleri bize. cecen seninkinden haber yokmu? kokos siz aileleri naptınız ya kaç zamndır sorcam soramıyorm söyledinizmi? benim annemde bida dönersen çok kötü olur diyo
BALLARIIM toplu cevap yazıyoruuum. ooh be benm galeniam geri dönmüş al kız ipleri eline başka türlü akıllanmıyo bunlar. kızlar ben arkdşmdaydım dün gece yine neyse şimdi baktım msnden eklemiş beni dün gece 1 gibi ama kabul etmedimçok kırdı beni ve hala kendini haklı görüyo sanırım. kızlar kendime şaşırıyorum resmen normalde ayrılınca ölü gibi gezerdim şimdi gayet normalim sanırım bıkmışım artık ama hala çok seviyorum ama mantığım kalbimi ayaklarının altına almış durumda şuan. herşeyin hayırlısı olsun eğer hayırlı olcaksa döndürsün gidenleri bize. cecen seninkinden haber yokmu? kokos siz aileleri naptınız ya kaç zamndır sorcam soramıyorm söyledinizmi? benim annemde bida dönersen çok kötü olur diyo
kesinlikleee işte buuuuuuuuuuuu
vay nebiçim biyermiş burasıvalla banada bir yardım edin dicem ama şuan burda uzun uzun anlatmak istemiyorum yinede güçlü bayanları görünce banada bir güç geldi
hay ağzına sağlık tatlımkızlar şimdi artık güçlü olma zamanı
erkekler nedir yaaa bi daha mı gelicez dünyaya ben diyorum toparlanalım
onlar yokken neler yapardık onlara bi bakalım
adam bize hakaret eder ağlarızz...
üstüne trip atar haklıyken haksız konuma düşeriz
msn, twitter, face kontrol yapar itiraz edemeyiz..!
eteğimizin boyuna karışır susarız..!
sevgilimiz öküzün tekidir hediye almaz yine ağlarız..!
adam odun olur ama kız yine ağlar..
sonra da bunu seviyorum napiyim ama'ların ardına saklarızz mutsuz olan sadece potansiyel suçlu olanda sadece ama sadece bz oluruz...
neden çünkü onlar elinden geleni yaptı biz sadece sitem ederek geçrdik bu ilişkiyi mutlu olmayı bilmeyen değer bilmeyen bi anda biz oluruz
ya biz sevince herşey bitmemeli sevgimizin arkasına sığındığımız yeter artık kontrolü ele alalım
onlar bakın bakalım yaptıkları şeylerden eksik kalıyorlar mı şuan sevgilimin doğum günü kutlamam gerekirdi
ama kavgalıyız msj bile atmadım oda saol ya yazmış hiç bi konuyu sineye çekmemek lazım
çünkü baktık ki gerçekten tepemize çıktılar triplerle indiremeyiz konuşucaz ama soğuk özellikle ağlamadan krizlere girmeden
öpüyorum hepinizi muck muck
arkadaşımı aramış şimdi evdemisin evdeysen getiricem eşyaları demiş
aman ya bu da bi getiremedi gitti çocuk gibi aynı benimki işte. bitiosa cidden bitsin artık bu çelişkiler daa çok deli edio insanı.
kızlar gitmiş arkadaşıma getirmiş kıyafetlerimi falan. ama ona 365 tane not yapmıştım onu getirmemiş. arkdşıma seni tanıdığıma sevindim kendine iyi bak demiş arkdşmda böyle olmasını istemezdim demiş. oda bizim hatun öyle istiyo napalım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?