bitti kızlar tamamen 2 sene çöpe gitti ben ruh gibiyim hiçbişey bilmiyorum hayatım bida ne zman düzene girer yüzüm ne zaman güler bilmiyorum yokolmak istiyorum
bitti, bitecek, koptu, koptuk, ayrıldık.
ve aşkı tam anlamıyla yaşayamıyoruzz...
bitti, bitecek, koptu, koptuk, ayrıldık.
ve aşkı tam anlamıyla yaşayamıyoruzz...
bitti kızlar tamamen 2 sene çöpe gitti ben ruh gibiyim hiçbişey bilmiyorum hayatım bida ne zman düzene girer yüzüm ne zaman güler bilmiyorum yokolmak istiyorum
kızlar gece aradı benimki konuştuk 1 ay aradan sora hatta konuşmadık girdik resmen birbirimize. ve noldu biliomusunuz haklıyken haksız duruma düştüm sorduğu sorulara doğru düzgün cevap bile veremedim kem küm diip kaldım hazırlıksız yakalandım. o da daa çok saydırdı ve son noktayı koydu ohhh içim çok raatladı doğru düzgün bi sebebin bile yokmuş ayrılmaya boşa üzülmüşüm neyse ki anlamış oldum fln dedi ailesine de sölemiş. bi daa aramayıda düşünmüorum seni ailemide aratmak saçma onlarda yeterince yıprandı bu işlere sokmıcam hiç onları. en yakın zamandada takılarımı gönder yolun açık olsun dedi. o kadar kötü oldumki. kendimi savunamadım bile benim tek derdim bi an önce kavuşabilmekti ama onu bile sölerken çok ezik hissettim kendimi. gerçekten bitti...
kızlar gece aradı benimki konuştuk 1 ay aradan sora hatta konuşmadık girdik resmen birbirimize. ve noldu biliomusunuz haklıyken haksız duruma düştüm sorduğu sorulara doğru düzgün cevap bile veremedim kem küm diip kaldım hazırlıksız yakalandım. o da daa çok saydırdı ve son noktayı koydu ohhh içim çok raatladı doğru düzgün bi sebebin bile yokmuş ayrılmaya boşa üzülmüşüm neyse ki anlamış oldum fln dedi ailesine de sölemiş. bi daa aramayıda düşünmüorum seni ailemide aratmak saçma onlarda yeterince yıprandı bu işlere sokmıcam hiç onları. en yakın zamandada takılarımı gönder yolun açık olsun dedi. o kadar kötü oldumki. kendimi savunamadım bile benim tek derdim bi an önce kavuşabilmekti ama onu bile sölerken çok ezik hissettim kendimi. gerçekten bitti...
Kıyamam size ya pes etmeyin kızlar üzülmeyin.
Kaderde varsa olur ama yoksa napsanızda olmaz.
Herkesin yüzü bi gün gülecek illaki ama geç ama erken bunun kararını biz veremeyiz
Bizi aşan bi durum bu.
Sabredin nolur üzmeyin kendinizi
canım sende gerçekten sevdiğine eminsen boşuna çocukluk etmeyin barışın gerçektenn
hiç acı çektirmeye gerek yok bzi görüyosun işte seninki seviyo bide
en azından artık bu belirsizlik mahvetmicek seni güzelim bide böyle düşün... bende kızı aradım arkadaşımdayken
açtı alo falan dedi sen ne kadar yüzsüz bi insansın diye bi başladım en son ağlamaktan konuşamıyodu
allah son geri zekalı hakkınıda seni yaratmakta kullanmış dedim
ohhh rahatladımm
canım benim her şeyin hayırlısı..böyle olmasına çok üzüldüm ama belirsizlikte seni kötü etkiliyordu.en azından şimdi sonucu biliyorsun.eğer kendini ona anlatamadığın için içinde bir şeyler kalıcaksa tekrar sen arasan hem derdini tam anlatmış olursun hem belki o da seni anlayabilir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?