Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

slm kızlar nasılsınız bende sızınle takılabılırmyım

hosbulduk sekerım eee kımler ayrıldı kımler hala devam edıyo anlatın bakalım

Gül bütün günüm herşey sayende böyle bitiyor ya çok sağol.
Hayatımda en güzel günümde doğumgnümde gerçekten çok sağol
ben: iyi geceler..
offf bride çıksın desin ki ben seni olduğun gibi sevicemm kahretsin yaaaaaaaaaaaaaaa

bitti kızlar tamamen 2 sene çöpe gitti ben ruh gibiyim hiçbişey bilmiyorum hayatım bida ne zman düzene girer yüzüm ne zaman güler bilmiyorum yokolmak istiyorum

bitti, bitecek, koptu, koptuk, ayrıldık.
ve aşkı tam anlamıyla yaşayamıyoruzz...

bitti kızlar tamamen 2 sene çöpe gitti ben ruh gibiyim hiçbişey bilmiyorum hayatım bida ne zman düzene girer yüzüm ne zaman güler bilmiyorum yokolmak istiyorum

noldu canım ya en son arkadaşına eşyaları vermişti sora bi gelişme oldumu. nie ölüp bitiosun ya o yansın kaybettiğine. içim raat diodun şimdi nie böle oldun. tabiki üzülces ağlıcas acımızı yaşıcaz ama yanlış olduğunu bile bile de uçurumdan atamayız kendimizi. bi kere olsun kıllarını kıpırdattılarmı bize güven sağlamak için hayır. ve biliolarki 2 yalvarsalar hemen yelkeneleri indirces. bu yüzden aramamaları inan daa ii. benimde içimden gelmiomu sanıyosun ne zaman aratcak ailesini resmen ne zaman bitcek bu iş die sormak istiorum hep ama hiç ilgilenmiorum o düşünsün artık ben diil. ben kendimi iice ondan soyutlamaya çalışıorumki resmen bittiğinde hazırlıklı oliyim die. savaşcak adam olsaydı 1 aydır yapardı bişiyler bu saatten sora uğraşsada boş yani bence. toparla lütfen bi an önce önemse kendini bırakma böle.

Kızlar bizde iki gecedir görüşüyoruz Seni istiyorum falan dedi bende istiyorum ama sonumuz aynı olucak değişen bişey olmıcak dedim.
Üni bittikten sonra seni beklicem falan dedi olmaz dedim bende kim öle kim kala bu büyük bi söz sonuçta.
İki gecedir msn ye çağırıyo gel cam aç diye öyle bakışıyoruz saatler geçiyo
Ve ben onu acayip özlemişim kameradan geçip yanına gidesim geldi halada çok seviyorum.
Ankara ya gelcek gelebilirse ama daha belli bişey yok.

Bizi bitiren sadece uzaklık falan dedi tabi bu bi bahane değl ama biizi gerçekten çok yıprattığı kesin
Başta ben dayanamıyorum uzak olmaya zaten

bitti, bitecek, koptu, koptuk, ayrıldık.
ve aşkı tam anlamıyla yaşayamıyoruzz...

Kıyamam size ya pes etmeyin kızlar üzülmeyin.
Kaderde varsa olur ama yoksa napsanızda olmaz.
Herkesin yüzü bi gün gülecek illaki ama geç ama erken bunun kararını biz veremeyiz
Bizi aşan bi durum bu.
Sabredin nolur üzmeyin kendinizi

Bu benim ikinci üyeliğim. Sürekli takipteyimde mesajlarınızı. Ama bi gün bu konudan yazmak hiç istemezdim Öncelikle 5 aydır beraber olduğum birisi var. Üniv.de tanıstık. sevdiğini biliyorum. Bizim konumuz güven.. İlk ayda bi erkek arkadasım benimle bulusmak istiyordu. Bende kabul etmedim ve sildim kendisini. Diğer gün Face şifremi sevgilime verdim. O kişi tekrar ekleyip hani bulusucaktık fılan diyince olaylar koptu. O gün yanına gittim sevgilimin konusuruz diye. Benim adıma arkadasımla konuşmuş buluşma ayarlamış. Aksi gibi gelmiş oda hemen. Bende korktum birşey yapar diye ve o arkadasımla geri döndüm. Ertesi gün barıştık sevgilimle ama aklında he bir şüphe kaldı. Sen beni aldattın diyip yüzüme vurdu. her defasında. İnkar etsemde anlatsamda ona olayı inanmadı ama sevdiği içinde ayrılamadı denesede 1 gün sonrasında hep barıştık. Böyle gel git yüzük taktık herşey çok güzel gidiyordu ama kendisini birazda geri çekıyordu eski günlerdeki gibi değildi herşey. Başak burcu kendisi. Mantığını ön plana koymaya çalıştı Onu gerçekten seviyorum. Dünde o arkadasın olduğu okula gitmem gerekıyordu. Tekrar bu konu gündeme çıktı ve ayrıldık. O arkadasımla konuştum bugun ve ben konusurum hallederim senin bi suçun yoktu üzülmeni istemem dedi. Bugun konusucak sevgilimle. Sizce bi faydası olabilir mi. En azından onu aldatmadığımı bilmesi güvenmesi yeter diye düşünüyorum. O kadar hayalim vardıki gerçekleştiremeden bitmesi üzüyor Ne yapabilirim..

kızlar gece aradı benimki konuştuk 1 ay aradan sora hatta konuşmadık girdik resmen birbirimize. ve noldu biliomusunuz haklıyken haksız duruma düştüm sorduğu sorulara doğru düzgün cevap bile veremedim kem küm diip kaldım hazırlıksız yakalandım. o da daa çok saydırdı ve son noktayı koydu ohhh içim çok raatladı doğru düzgün bi sebebin bile yokmuş ayrılmaya boşa üzülmüşüm neyse ki anlamış oldum fln dedi ailesine de sölemiş. bi daa aramayıda düşünmüorum seni ailemide aratmak saçma onlarda yeterince yıprandı bu işlere sokmıcam hiç onları. en yakın zamandada takılarımı gönder yolun açık olsun dedi. o kadar kötü oldumki. kendimi savunamadım bile benim tek derdim bi an önce kavuşabilmekti ama onu bile sölerken çok ezik hissettim kendimi. gerçekten bitti...

en azından artık bu belirsizlik mahvetmicek seni güzelim bide böyle düşün... bende kızı aradım arkadaşımdayken
açtı alo falan dedi sen ne kadar yüzsüz bi insansın diye bi başladım en son ağlamaktan konuşamıyodu
allah son geri zekalı hakkınıda seni yaratmakta kullanmış dedim
ohhh rahatladımm

canım çok üzüldüm ya bende nişanlıyım ve hemen hemen aynı şeyleri yaşıym galba

canım sende gerçekten sevdiğine eminsen boşuna çocukluk etmeyin barışın gerçektenn
hiç acı çektirmeye gerek yok bzi görüyosun işte seninki seviyo bide

canım benim her şeyin hayırlısı..böyle olmasına çok üzüldüm ama belirsizlikte seni kötü etkiliyordu.en azından şimdi sonucu biliyorsun.eğer kendini ona anlatamadığın için içinde bir şeyler kalıcaksa tekrar sen arasan hem derdini tam anlatmış olursun hem belki o da seni anlayabilir??

Canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki üzülme demek saçma ama elinden geldiği kadar güçlü durmaya çalış..
Rabbim yanında olucaktır unutma kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

canım sende gerçekten sevdiğine eminsen boşuna çocukluk etmeyin barışın gerçektenn
hiç acı çektirmeye gerek yok bzi görüyosun işte seninki seviyo bide

Sevmez olurmuyum öyle çok seviyorum ki ama ilk adım ondan gelsin biraz daha koşsun bakalım peşimden.
Yani ben onu görmeden terkar barışmam Ankara'ya gelmesi lazım canım
Yüzyüze konuşmamız lazım.

:) ii hadi bak içinde kalmıştı ya yapmışın dediğini bravo canım bide bende olanlara bak bakalım ne dersin?

en son bana beni affetmişken şimdi hangi sebepten ayrılıosun sorusuna bi anda sorunca cevap veremedim die dert oldu içime çünkü suçum olduğunu düşünmüorum bende tel konuşmasından sora mesaj attım hep hadi az kaldı fılan derken hep daa uzaklıklar gırdı aramıza bı uzaklıgı bi londrayı daa kaldıramadı yüreğim yazdım. o da hadi geç bunları ya bahane bunlar fılan yazmış bana sölediği yalanları ben haketmişim fılan ilişkimizin ilk zamanları çok üzmüşüm ben onu fılan böle bişiy varmı ya intikam resmen neyin intikamı. eet dio beni sen sapıttırdın sen bu hale getirdin. dedim ilerde demekki evlensek tartıssak yine sapıtcan eet olabilir dio. bi erkeği elinde tutamadın dio deli ya. sanki benim görevim bu da yerinde dursaydın ben nie tutamıyımki sen tutsaydın beni manyak şey. neyse bende yazdım senınle daa fasla uzak olamıorum dıe ve sana guvenemıorum dıe kendımı asla suclu hıssetmem bu benım en doğal hakkım benımkı en azından bırlıkte olamadıgımıza ısyan senle olamamak adına ıslenen bı gunahtı peki ya senınkıler intıkammış allah askına neyın ıntıkamını kımden aldın evlenmeyı dusundugun kadındanmı allah herkesın gonlune gore versın ne dıım yazdım. o da demiş işte ya geç bunları ağladığımı ailem duydu geldi onlarda agladı üzüldüler onlarda anladı artık senın ne mal oldugunu benım hep haksızlıga ugradıgımı neysekı artık hayatımı mahveden bırı olmıcak dusunebılıomusun artık benı anlamayan bırıne kendımı anlatmak zorunda kalmıcam yaptığım iilikleri sen göremıosun dıe yuzune vurmak zorunda da kalmıcam ben sorumu sordum sen de kem küm yaptın içim öle raatki artık yazmış. bende cevap atmadım artık. yorum beklıorum cnm böle üstteyken alta mı düşmüşüm cidden artık bi önemi yok da olsun merak ettim...

cnm en son bana beni affetmişken şimdi hangi sebepten ayrılıosun sorusuna bi anda sorunca cevap veremedim die dert oldu içime çünkü suçum olduğunu düşünmüorum bende tel konuşmasından sora mesaj attım hep hadi az kaldı fılan derken hep daa uzaklıklar gırdı aramıza bı uzaklıgı bi londrayı daa kaldıramadı yüreğim yazdım. o da hadi geç bunları ya bahane bunlar fılan yazmış bana sölediği yalanları ben haketmişim fılan ilişkimizin ilk zamanları çok üzmüşüm ben onu fılan böle bişiy varmı ya intikam resmen neyin intikamı. eet dio beni sen sapıttırdın sen bu hale getirdin. dedim ilerde demekki evlensek tartıssak yine sapıtcan eet olabilir dio. bi erkeği elinde tutamadın dio deli ya. sanki benim görevim bu da yerinde dursaydın ben nie tutamıyımki sen tutsaydın beni manyak şey. neyse bende yazdım senınle daa fasla uzak olamıorum dıe ve sana guvenemıorum dıe kendımı asla suclu hıssetmem bu benım en doğal hakkım benımkı en azından bırlıkte olamadıgımıza ısyan senle olamamak adına ıslenen bı gunahtı peki ya senınkıler intıkammış allah askına neyın ıntıkamını kımden aldın evlenmeyı dusundugun kadındanmı allah herkesın gonlune gore versın ne dıım yazdım. o da demiş işte ya geç bunları ağladığımı ailem duydu geldi onlarda agladı üzüldüler onlarda anladı artık senın ne mal oldugunu benım hep haksızlıga ugradıgımı neysekı artık hayatımı mahveden bırı olmıcak dusunebılıomusun artık benı anlamayan bırıne kendımı anlatmak zorunda kalmıcam yaptığım iilikleri sen göremıosun dıe yuzune vurmak zorunda da kalmıcam ben sorumu sordum sen de kem küm yaptın içim öle raatki artık yazmış. bende cevap atmadım artık. yorum beklıorum cnm böle üstteyken alta mı düşmüşüm cidden artık bi önemi yok da olsun merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…