Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Off of moralim çooooook bozukk artık bıktı ilgilenmiyo benimleeee

ayy ben bunla ilgili konu açtım bilsem açmazdım aynı şey bnmde basımda ve biz daha yeniyiz 1 aylık
günde 3-4 kez 1-2 msjlaşma oluyo o kadar ama yanyanayken herşey güzel cok mutluyum iş telefonla iletişime gelince cocuga bişeyler oluyo
ben istiyorumki beni düşünsün hep ilgilensin ama yokkkk hata bende çok değer verdim birden

Off of moralim çooooook bozukk artık bıktı ilgilenmiyo benimleeee

Hoşgeldiniz kızlar bu ilgisizlik çoğu erkekte var malesef sizi çok iyi anlıyorum.
Bazıları bilerek yapsada bazılarının gerçekten yapısında var ilgisiz olmak...
Çok büyük bi sorun değilse pek büyütmemek lazım ama ilişkinizde büyük bir sorun olduğunu düşünüyosanız açık açık konusun
Hiç ertelemeyin konuşmayı,belki bi konuşmaya bakar düzelmeleri.
Yanınızdaysa görüşebiliyosanız istediğiniz zaman fazla dert etmeyin bence.
Çünkü bu mevzular erkekleri sıkıyor.

aynen kızlar bende anlamadım yani ok raatladım ailemede söledim diip ertesi gün gezmemi bahane ederek nie tekrar mesaj atıosa. üstelik ayrılık sebebimi bile bahane olarak görüo. allah askına ya uzaklıktan daa zor ne olabılır benım onunla problemim. derdim ne yani dayanamıorum artık daa fazla uzaklıga bunu anlamak bu kadarmı zor yani. ama hep suçlu benim sanırım ailesi sağlıksal acıdan bıraz zor gunler gecırıomuş bunda bile beni suçluo ben sana kendi kardeşinin yapmadığı fedekarlıkları yaptım herşeyi bırakıp zor zamanlarında geldim diip duruo. bana nankörmüşüm gibi davranıo ben yapılan iilikleri unutmadım ki kızlar ama sırf bu sebeptende kabul edilmio bazı şeyler. kaldıki aradı çağırdı da mı gitmedim düşmanım bile olsa arasa gel dese giderdim cidden benim vicdanımı çok zorluo. kardeşimin face den baktım bugün profiline burcu güneş oflaya oflaya şarkısını paylaşmış. bence yaptıklarından utanacak biri varsa ben olmamalıyım bu ikimizde hatalıydık ama en azından ben dürüsttüm...

canım nasıl sevindim bi bilsen galeniada söylemiş bencede bir şans daha verin birbirinize olmıcak diye bişey yok herşey olabilir belkide çoook daha mutlu olursunuz.

canım biz bu türe kısaca erkek diyoruz! bizde 2 3 gündür konuşuyoruz resmen üste çıktı ben suçlu durumu düştüm ve değişceksen olsun muhabbetine getirdi olayı resmen. ama tebrik ederm hiç taviz vermemmişsin.ayrıca ertesi gün gezdin tozdun diye laf sokup öyle şarkılarla gönderme yapıyosa sana tavsiye ediceğim tek taktik iyice kuyruğuna basman olur.daha çok gez gezmıosan bıle sürekli biyerlerdeymiş havası yarat anlaşılan seninkide uslu durunca değil azıtınca kıymet bilenlerden
yemin ederim süpersin ya ahaahahaha içinde kalcağına onun içinde patlatmışssın olayı

ya kızlar sinirden çıldırıcam bana bi akıl verin geçen yıl abimle babam vefat etmişti 3 gün arayla bu günde mevlit okutacaktık annemlerde...... bende dün sabah hazırlıklara yardım etmek için anneme gittim evim uzak çocuklarımda büyük çocukların okulları var çocukları götürmedim bütün işimi ayarladım dün sabah çocukları eşime bırakıp anneme gittim akşama kadar işimiz vardı gece 10 da oğlumu aradım n eyapıyorsunuz diye sabah okula geç kalmayın filan diye tembihleyip konuşup teli kapattım ondakika geçmedi eşim aradı vay efendim çocukların ütüsünü neden yapmamışım bağırdı çağırdı telefonu kapadı 20 dakika sonra çocukların okul kıyafetkerini toplamış annemlere getirmiş ütülesin diye gıcıklığına yapıyo oğlumun biri 14 yaşında biri 11 yaşında bu çocuklara bişle göz kulak olmak istemiyo topu topu 1 gece kalacaktım annemde onuda bana zehir etti eşimi kesinlikle bu konuda tepemden indirmem lazım çok gıcıklığına yapıyor kendi annesinin işini yapsam çocuklarının ütüsüymüş çocukları acıkmış zerre kadar düşünmez iş benim aileme gelince böyle yapıyor sinir ediyor beni

o değilde sevgilimde kıza haddini bildirmiş senin gibi bi o.. için sevgilimi üzemem ben demiş
bide üstüne sol yanıma diye facete bişi paylaşmış resim çektirmiş kendini güneşi kalp içine almış
çok hoşuma gitti daha dur kıza haddini tam bildirmedim..

offff offfffff ya evde tekim bebişim uyuyooo eşim işte hastayıım az sonra kızım uyanacak kim bakacak ona eşimi aradım gel diye yoğunm dedii uffff ya o hasta olunca çok nazlı ben bakıyorum uykusuz kalıyorum ıhhh demiyorum çok rahat sinir oldum şuanda ona tryi o kurtaracak sanki napcamm yaa kimsede yok ((

denedim burda yazılanları ama umru bile olmadı hiç bişi =( bi saat önce ayrılmak istediğimi söyledim beni az çok tanıyosun sen bunu dedikten sonra yok ayrılmayalım diycek bi adam değilim dedi çekti gitti

denedim burda yazılanları ama umru bile olmadı hiç bişi =( bi saat önce ayrılmak istediğimi söyledim beni az çok tanıyosun sen bunu dedikten sonra yok ayrılmayalım diycek bi adam değilim dedi çekti gitti

en iyisi olmuş bu ilşki için çaba sarfetmeyen adamdan kurtulmuş oldun boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…