- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Bi de niye bu adamla evlendiniz belliki size uymuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis disunuyorsunz bu sekilde sık bogaz ederseniz kendinizden sogutup ayni evde iki yabanci olacaksinz...esim benm arkadaslarimla cikmama karissa cok kizarin yaniYa o anlamda değil, ben birlikte vakit geçirmek adına diyirum . Bunu bir kere yaparsa hep yapar ama . Asmaaltı koyup.koyup gidecek , sonra da birlikte vakit harcamayan eşler olacaz
Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Benim çevrem de çok. Arkadaş çevrem. Eglenceliyim de . Ben sadece yeni evliyiz belki de ondandır, onunla paylaşım dersindeyim . B3n eşimle olayım diye birçok planımi iptal edip eve geliyorum onu önemsediğim için . Ama bunu önemsemiyor ona sinir oluyorum .
1 yıllık evliyimNe kadarlık evlisiniz?
Evet bende bunu anlamıyorum. Neden sürekli dışarıda gezme isteğiEskiden yoktu zaten son yillarda çıktı bogma adami kacar yoksa teraneleri. Surekli ayri vakit gecirceksek nie evlenioruz ki. Ya da kadin ihtiyaç duymazken erkek niye bu kadar sürtme meraklisi oluo. Benim de agirima gidio bu.
Bilmem ben hiç talep etmedim .Siz akşam dısariya cikmak isteseniz esiniz ne tepki verir?
bunda ne var ki, yetişkin insanların arkadaşlarıyla görüşmesine esi mi karar verecek?Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Ben o işte iken gidiyorum ama onu evde bırakıp gitmiyorum ki. Yalnız kalmasın diyeTabiki de abartiyorsunuz
Erkek yahu bu bırakın azcik nefes alsın arkadaş ortamında takilsin(dozunda)
Niye özel alanına saldiriyorsunuz
Siz gezmeye günlere giderken sizinle tartışıyor mu esiniz
valla bende calisiyirum ve bende gezmiyorum ki ama .vaktim olmuyorNe var bunda oda insan ve arkadaşlarıyla takılabilir. Ama kendi gezip tozup sizi Bi yere götürmüyorsa o başka. Hep eşle olmak istemeyebilir. Bayanların yalnız kalma şansı oluyor gün içinde erkeklerinde zaman zaman buna ihtiyacı var. Sıkboğaz etmemek lazım :)
Eşi karar verme değil, evliyse bir insan eşini de düşünecek, onu koyup gitmemesi gerektiğini düşünecek değil mi ama ya ?
Ben o işte iken gidiyorum ama onu evde bırakıp gitmiyorum ki. Yalnız kalmasın diye