Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Ilgisizlikten boyle bir yol bulmussun kendince ama bu sadece sorunun ustunu kapatir ve daha da buyuk bir sorun haline getirebilir.

Neler yapabilirsin hem kendini hem onu alistirmak adina haftada 1 veya 2 gun bireysel zamaniniz olsun. Ama lutfen bu zamanda onu evde bekleme, sen de birseyler yap. Ondan bagimsiz bir ugrasin olsun. Bunu yaparken kendini kotu hissetme, tadini cikar.
Iletisim probleminizin nedenlerini dusun. Onla iletisim kurabilecegin konular, aktiviteler neler ? Onu iletisime alistirincaya kadar onun memnun olacagi seyleri yapabilirsin. Sen de onun arkadasisin, seninle de vakit gecirmeyi istemesi lazim ama senin istedigin sekilde olmasi icin zorlamamalisin. Bunu onun da isteyecegi hale getirmelisin. Yani bir erkegi alisverise goturup sonra da benle sikiliyor demek ne kadar mantikli ? Hem onun hem de senin istedigin seyleri yapmalisiniz.

Ya o anlamda değil, ben birlikte vakit geçirmek adına diyirum . Bunu bir kere yaparsa hep yapar ama . Asmaaltı koyup.koyup gidecek , sonra da birlikte vakit harcamayan eşler olacaz
Yanlis disunuyorsunz bu sekilde sık bogaz ederseniz kendinizden sogutup ayni evde iki yabanci olacaksinz...esim benm arkadaslarimla cikmama karissa cok kizarin yani

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce

İstemiyorum derken?

Tek başına değil arkadaşlarıyla takılacakmış. Sizin arkadaşlarınız yok mu birlikte zaman geçirdiğiniz?

Benim çevrem de çok. Arkadaş çevrem. Eglenceliyim de . Ben sadece yeni evliyiz belki de ondandır, onunla paylaşım dersindeyim . B3n eşimle olayım diye birçok planımi iptal edip eve geliyorum onu önemsediğim için . Ama bunu önemsemiyor ona sinir oluyorum .

Bukadar duygusal olmayın, çok üzülürsünüz.
Ben böyle durumlarda sorunun eşlerin dışarı çıkması değil de, evdeyken ne kadar ilgi alaka gösterdiğine bağlıyorum.

Arkadaş edinin ve ya o dışarı çıktığında film açın, kitap okuyun vs. Böyle giderse yakında sormazda zaten. Boşuna laçka olmayın derin:KK43:

Ne var bunda oda insan ve arkadaşlarıyla takılabilir. Ama kendi gezip tozup sizi Bi yere götürmüyorsa o başka. Hep eşle olmak istemeyebilir. Bayanların yalnız kalma şansı oluyor gün içinde erkeklerinde zaman zaman buna ihtiyacı var. Sıkboğaz etmemek lazım :)

Eskiden yoktu zaten son yillarda çıktı bogma adami kacar yoksa teraneleri. Surekli ayri vakit gecirceksek nie evlenioruz ki. Ya da kadin ihtiyaç duymazken erkek niye bu kadar sürtme meraklisi oluo. Benim de agirima gidio bu.
Evet bende bunu anlamıyorum. Neden sürekli dışarıda gezme isteği

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
bunda ne var ki, yetişkin insanların arkadaşlarıyla görüşmesine esi mi karar verecek?

Tabiki de abartiyorsunuz
Erkek yahu bu bırakın azcik nefes alsın arkadaş ortamında takilsin(dozunda)
Niye özel alanına saldiriyorsunuz
Siz gezmeye günlere giderken sizinle tartışıyor mu esiniz

Eşi karar verme değil, evliyse bir insan eşini de düşünecek, onu koyup gitmemesi gerektiğini düşünecek değil mi ama ya ?

Tabiki de abartiyorsunuz
Erkek yahu bu bırakın azcik nefes alsın arkadaş ortamında takilsin(dozunda)
Niye özel alanına saldiriyorsunuz
Siz gezmeye günlere giderken sizinle tartışıyor mu esiniz
Ben o işte iken gidiyorum ama onu evde bırakıp gitmiyorum ki. Yalnız kalmasın diye

Ne var bunda oda insan ve arkadaşlarıyla takılabilir. Ama kendi gezip tozup sizi Bi yere götürmüyorsa o başka. Hep eşle olmak istemeyebilir. Bayanların yalnız kalma şansı oluyor gün içinde erkeklerinde zaman zaman buna ihtiyacı var. Sıkboğaz etmemek lazım :)
valla bende calisiyirum ve bende gezmiyorum ki ama .vaktim olmuyor

Evet ilgisi az ilgilenmiyor. Kitap da okuyorum komşuya da gidiyorum arkadaşlarla da takiliyorum . Ama b3nim derdim eşimin farkında olması, artık hayatında karısının olması. Hayat arkadaşının benim olduğunu ve bir başkası için karısını kırıyor onu anlamıyorum

Evli olmanız her durumda dipdibe olamınızı gerektirmez ki. Yani sizin hiç mi kendi arkadaşlarınızla takılma isteğiniz yok? Eşim beni kısıtlayacak olsa, arkadaşlarımla bir şeyler yapmama laf etse ben çok bunalırdım. Bu sırf erkekler için değil ki..

Allah aşkına adam karısını evde bırakıp dışarıya gezmeye gidiyorsa , kârı.la vakit geçireyim onunla olayım demek yerine arkadaşlarını önemsiyorsa, bundan ben mi suçluyum ya da abartıyorum. Baglayamiyor muyum ben bu adamı eve

Back
X