Erkeklerin anlayış sorunu

iyide adam oruç bellki,bende olsam et olmayacağı düşüncesi ile et alayım derdim,ve bızde her ağbime giderken ablama giderken el kol dolu gıderız,aç değiller açıkta değiller,ben her giderken anneme et alalım,onu alalım şunu allaım tavuk balık mutlaka alırız,sende anamlara et alalım deme,yoldan gıderken hayatım şurdan bı kılo et al de,ha anannelere götürmuyor ısede dert etme ne var bunda...

oruçla alakası yok normaldede böyle o yüzden yoksa bende biliyorum oruçtandır sundandır bundandır die cnm benım

oruçla alakası yok normaldede böyle o yüzden yoksa bende biliyorum oruçtandır sundandır bundandır die cnm benım

sen çalışıyor musun çalışmıyorsan boşver ne hali varsa görsün ... yada git borç yap sıkıştır onu iyice.. senin rızkını veriyor.tamam yardımcı olunur ama her Allah'ın günü birşey alınmaz.

Çalışıyorum tanbulunsultani, post: 41576764, member: 632558"]sen çalışıyor musun çalışmıyorsan boşver ne hali varsa görsün ... yada git borç yap sıkıştır onu iyice.. senin rızkını veriyor.tamam yardımcı olunur ama her Allah'ın günü birşey alınmaz.[/QUOTE]
Calisiorum tatlım eve giricez Allah izin verirse ya ben görüşün bisey demiorum kimseden bisey kiskandigimda yok ama her allahın günü yenmezki

Calisiorum tatlım eve giricez Allah izin verirse ya ben görüşün bisey demiorum kimseden bisey kiskandigimda yok ama her allahın günü yenmezki[/QUOTE]

boşver ya takılma aldır evi ödesin borca girsinde eti kurbandan kurbana yesin

Et, ot, meyva, tatlı asla elimiz boş gitmeyiz her iki tarafa da.
Ama bizimki kısasa kısas değil Alışkanlık.

[QUOTşimdi tanbulunsultani, pogidiyoruz se6875, member: 632558"]Calisiorum tatlım eve giricez Allah izin verirse ya ben görüşün bisey demiorum kimseden bisey kiskandigimda yok ama her allahın günü yenmezki[/QUOTE]

boşver ya takılma aldır evi ödesin borca girsinde eti kurbandan kurbana yesin [/QUOTE]
Bide simdi hemen hemen hergun gidioruz gerisini sen dusun mantikli konusuon sevdim seni gizzz

[QUOöyle deLaale, post: 41577017, member: 30249"]Et, ot, meyva, tatlı asla elimiz boş gitmeyiz her iki tarafa da.
Ama bizimki kısasa kısas değil Alışkanlık.
[/QUOTE]
Ama oyle değil işte benim annemlere giderkende alalım diorum illa bsymi götürmekzzorundayız dio ama kendi ailesine götürmek zorunda

Yensin icilsin seni biktiran konu etin sizden kv ye gitmesi degil her gun et yemesi ama boyle sorman burda kv den eti kiskaniyora donusmus. Sen yemeyiver etten adamlar seviyor canim yapacak birsey yok yarim kangal sucugu tek basina bir sabahta yiyor benimki terin bile cemen kokacak diyorum ohh miss diyor. Sende hergun ot istesen bu evlilik olabilemez sen kendine istedigini pisir o et yesin bosver :)

Bende seninle aynı durumdayım.. Eşim et sevdalısı ve hergün mutlaka et yemek istiyor. Yani sebze yemeklerini bile etli yapıyorum. Sen et yemek istemediğin günlerde kendine tek kişilik yemek yap, ona da yine tek kişilik et yemeği yap. Ben öyle yapıyorum. Kimse kimseninkini yemek zorunda değil.

kiz deli simdi banlanirsan gorursun bosver
Bunca insan var burda ramazan günü çorbayla iftar eden var. Ben banlanırsam adaleti sorgularım.

Hamilesi, yemeye ekmek bulamayanı var bilgece. Allah aşkına resmen reklam kokuyo konu.

Ayrıca ben dert yandım sen neden öyle dedin ki şimdi

sen de kendi ailene giderken ona sormadan al bişey götür bakalım napıyo

Başlık ve içerik arasında bağ göremedim ama neyse.
Eşiniz et yemeyi seviyor olabilir. Annesiyle etinizi paylaşmak istiyor olabilir, siz de annenizle de paylaşmak istediğinizi kibarca belirtin bunu istiyorsanız. Tatlı dil çok önemli. Ben de mesela çeşidi farketmez her gün 1 kase bile olsa meyve yemezsem eksik hissederim. Alışkanlığı olabilir bu anlayışsız olmak anlamına gelmez. Siz yemek istemiyorsanız, kendinize ayrı az bir yemek yapın eşinize de 2 Parça et kızartın olsun bitsin. Zorla yiyorsanız yemeyin yani, tasarruf da edersiniz hem et her ailenin mutfağına da giremiyor yani anlayacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…