alınmış bişey ya evdeki bitsin bidaha alır o mantıkta yanıçok istiosa kasaptan alsın gotursun, evdekini neye goturuyo yani
oruçla alakası yok normaldede böyle o yüzden yoksa bende biliyorum oruçtandır sundandır bundandır die cnm benımiyide adam oruç bellki,bende olsam et olmayacağı düşüncesi ile et alayım derdim,ve bızde her ağbime giderken ablama giderken el kol dolu gıderız,aç değiller açıkta değiller,ben her giderken anneme et alalım,onu alalım şunu allaım tavuk balık mutlaka alırız,sende anamlara et alalım deme,yoldan gıderken hayatım şurdan bı kılo et al de,ha anannelere götürmuyor ısede dert etme ne var bunda...
oruçla alakası yok normaldede böyle o yüzden yoksa bende biliyorum oruçtandır sundandır bundandır die cnm benım
Calisiorum tatlım eve giricez Allah izin verirse ya ben görüşün bisey demiorum kimseden bisey kiskandigimda yok ama her allahın günü yenmezki[/QUOTE]Çalışıyorum tanbulunsultani, post: 41576764, member: 632558"]sen çalışıyor musun çalışmıyorsan boşver ne hali varsa görsün ... yada git borç yap sıkıştır onu iyice.. senin rızkını veriyor.tamam yardımcı olunur ama her Allah'ın günü birşey alınmaz.
Ayyyyyyy sana inanmıyorum şoooaaan.Bir sorun goremedim ben..?
Ayyyyyyy sana inanmıyorum şoooaaan.
Her gün et yiyoruz bilgece anlamıyor musun? Of bir derdim var her gün et yiyorum.
Kocam çok anlayışsız tamam mı. Diyorum ki lütfen artık et yemeyelim. Biraz da sıradan insanlar gibi taş toprak yiyelim diyorum. Lanet olsun bıktık et yemekten.Heeeeee anladim
Kocam çok anlayışsız tamam mı. Diyorum ki lütfen artık et yemeyelim. Biraz da sıradan insanlar gibi taş toprak yiyelim diyorum. Lanet olsun bıktık et yemekten.
Konu sahibi senin eşin de mi böyle
Bunca insan var burda ramazan günü çorbayla iftar eden var. Ben banlanırsam adaleti sorgularım.kiz deli simdi banlanirsan gorursun bosver
En iyi ben anlarım şuanama benıde gına getırdı yanı her yemek yicemiz zaman et et et midem bulandı
sen de kendi ailene giderken ona sormadan al bişey götür bakalım napıyoYa ben bu erkekleri anlayamıorum kısaca kocamı.Ağzım açık kala kalıorum bazen.Sorun değil ama sizin kocalardamı böyle.benım kocam normalde yemeğe pek fazla düşkün değil ama et desen hergün yerr.bugünde kv davetliyiz ve bizim evden et götürelimmi dio götürmesine bişey demiroum. ama daha dün benım annemlerle ondan önceki günde kendi annesiyle beraber yedik. gına getirio bu tavrı. ben demi bi yanlışlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?