erkeğin evlendiği ciddiye aldığı kadın özeldir bence geçmiştekileri değil ben hep böyle düşünmüşümdür ancak çok rahat olamıyorum evet çünkü insanın canını acıtıyo bazı gerçekler
erkeğin evlendiği kadın kesinlikle kendisi için özel olsaydı bu kadar aldatma haberi okur duyar mıydık?
ben önceden eski sevgilimin ilişkilerini çok kurcaladım. ama bu hem beni çok yıprattı hem de biraz kendimi küçülttüm sanki, neden bu kadar derine indim hala bilemiyorum.
şuan hiç umrumda bile değil. geçmişe takılı yaşamak kimseye bi yarar getirmiyo. ayrılma demenin yanında bir de diyorum ki sakın kurcalama. madem bi kere sana anlatmış... boşuna aklına getirirsin, sen üzüldükçe onu da üzersin. ilişkiniz yıpranır.
ama şu da bi gerçek rolleri değişseydiniz, senin yanında olmazdı çok yüksek ihtimal...
bu adaletsizlik işte, biz kadınlar nasıl kabulleniyoruz bunu bilmiyorum. ayrılmak hiç istemiyorum zaten mutluyum onunla. bana karşı öyle bir tavrı da olmadı bugüne kadar yatmayı istemek gibi altından bu kadar kadın çıkınca çok şaşırdım.. yıpratmak istemiyorum inanın ki
erkeğin evlendiği ciddiye aldığı kadın özeldir bence geçmiştekileri değil ben hep böyle düşünmüşümdür ancak çok rahat olamıyorum evet çünkü insanın canını acıtıyo bazı gerçekler
sana hiç kendinden öncekileri sordu mu peki?
evet sordu konu oradan çıktı zaten yoksa benim aklımda yoktu ona sormak..
ama benim o konuda alnım ak allahıma şükürler olsun ki..
evet sordu konu oradan çıktı zaten yoksa benim aklımda yoktu ona sormak..
ama benim o konuda alnım ak allahıma şükürler olsun ki..
"alnım ak"
yani mazimde birliktelik yaşadığım kimse yok demek istiyorsunuz
bunu derken kullandığınız kelime "alnı ak" olmak
o zaman bilinç altınızda sevgiliniz, "alnı kirli" adam
fıtrat, bakıç açısı derken bunu kast ediyodum
siz belli ki ileriki aşamalarda da sorun yapacaksınız bunu
senin hayatında başkası olsa sorun edecek miydi yani? bunu kendi söyledi mi? eğer öyleyse çok sinir bozucu ne yazık ki...
kabullenme aşamasındayım ve moralim bozuk kusura bakmayın seçemedim kelimeleri sanırım öyle gibi oldu ama kıyamam öyle demeyin :26:
henüz konusunu açmadım canım yüz yüzeyken sormayı düşünüyorum, inşallah beklediğim cevapları verir ve inşallah benimle dalga geçiyordur sayı konusunda çünkü gerçekten mümkün olamaz bence nasıl olabilir yani
geçmişi beni ilgilendirmez ki... hem oyle herşeyi yaşamış adam evine daha bağlı olur gibime geliyo. bu arada sadece cinsel anlamda soylediysenizde zaten ben kimseyle birlikte olmamış erkek istemem şahsen.
eskıden ederdım hatta bu durumu avantaj olarak gorurdum .
ortamlara kadına kıza doymustur derdım ,ortam gormemıs kısı ıse
her zaman kadına kıza actır dıye dusunurdum ama oyle degılmıs
bızzat yasadıgım ıcın suan dıyorum kı ; ASLA KABUL ETMEZDIM !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?