Erkeklerin de geçmişi var.

geçmişte her haltı yemiş adam gelecekte bir şey yapmaz doymuştur diyenler ÇOOOK BEKLERSİNİZ O ADAMIN SÜTÜ BOZUK ESKİDEN NASIL NORMAL YAPIYORSA BUNDAN SONRA DA ÖYE NORMAL YAPAR , İSTER HAYATINIZDA SİZ OLUN İSTER OLMAYIN

evet sordu konu oradan çıktı zaten yoksa benim aklımda yoktu ona sormak..
ama benim o konuda alnım ak allahıma şükürler olsun ki..

peki evlenmeden önce hayatlarında birileri olan kadınların alınları kara mı ? Yada geçmişte biriyle ilişki yaşamamak bir insanın alnını ak mertebesine mi getiriyor ?

Benim evlenmeden önce ilişkim değil ilişkilerim oldu, bilerek isteyerek hiçte illa evleneceğim diyerek değil. Seviyordum, iyi eğleniyorduk birlikte olduk. Ama alnımda bir karalık göremiyorum, yoksa benim ayna bana yalan mı söylüyor.

Hay allah oysa ben hergün " ayna ayna en ak alın benim mi " diye soruyorum.

neden yaşasaydı diye düşünüyorsunuz?

Arkadasim senin karakterinle alakali cok dusunceliysen kafana herseyi takiosan,kabulda et sende aklinin bi kenarinda olucak ve lanet Sey kendini hep hatirlattiriyo... Yasadigim icin biliorum...

Allah yardimcin olsun

Aynı durumdayız bende alnı karamıyım kişisel tercih meselesi bu yaşadım mutluydum sonra pişmanlık duydun tövbe ettim. Ne ezdirdim kendimi nede yalan dolana girdim erkek şöyle toplum böyle diyerek. Konu sahibi arkadaşımıda anlıyorum aslında bunu söylemek istememiştir.

Ben kendimce cevap verdim konuya benim için benden sonrası önemli kaldı ki bende bişeyler yaşamış biri olarak karşımdakinden böyle bişey beklemem abest kaçacaktır.

kocamın geçmişi beni hiç ilgilendirmez aslında ama bekarlığında çok yanlış ilişklileri olmuş tabii bunları ben evlendikten sonra öğrendim.üstünde durmadım gençliğine cahilliğine verdim bir de benden önceydi dedim ama kocam evlendikten 10 sene sonra yine aynı hatayı yaptı.evli kadınla beni aldattıbilmiyorum bunun matemetiği yok bence geçmişinde çok kadın olan aldatmaz az ilişkisi olan aldatır diyemeyiz erkek milletine güven olmaz bunu bilir bunu söylerim

Uzun yıllar aynı kişiyle yaşamış gönül bağı olmuş olsaydı da duygusal olarak çöküntü yaşardın sen....

eski ilişkileri önemli aslında. eski kız arkadaşlarına nasıl davranıyorsa, size de öyle davranma ihtimali var çünkü.
çok kızla birlikte olmasının altında yatan sebep ne bunu anlamak gerek. kızları sadece kendini tatmin etmek amacıyla kullanıyorsa zaten karakterinde bir sorun vardır. yoksa herkes bir şeyler yaşayabilir. bir de daha önce yazıldığı gibi eğer sevgililerini aldattıysa, karısını da aldatabilir gibi geliyo bana. böyle şeylere bakmak gerek sanırım

Kimsenin geçmişi kimseyi bağlamaz

Ancak olaya bir de şu açıdan bakmak lazım, tecrubesi fazla erkek, tecrubesiz kadınla mutlu olamayabiliyor, kadın ne yaparsa yapsın bazı şeylere yetişemiyor.

Aranızda bu tür sorunlar yoksa, sevdiğinden ve çapkınlığı alışkanlık haline getirmediğinden eminseniz neden olmasın. Bu konular bireysel, kişiden kişiye farklılık gösterir.

Adam var yaşamıştır ama gözü açtır, adam var yaşamıştır ve bir yerde durup aile kurmak istemiştir. Yapısını siz biliyorsunuz, gözlemleyeceksiniz.

Ama şunu da unutmamak gerek; insanın birlikte olduğu kişi sayısı değil, ilişkilerin niteliği ve davranış biçimidir önemli olan, düşünürken yargılamamak gerek.

Mutluluklar dilerim

Herkesin hayatına birileri girmiş olabilir; ancak bu sayı haddinden fazla ve gönül eğlendirmek içinse bir durur düşünürüm!!!
Kadınlarımızı da anlamıyorum neymiş, hepsiyle gönül eğlendirmiş ama ben son limanım! Acaba hiçte değilsiniz maalesef
Ben öbürleri gibi değilim, özelim benle evlenmek istiyo!! Acaba belki de sandığınız kadar özel değil de onun gözünde tam kafeslemelik kuşsunuz; birşey yapsa anlamayacak kadar safsınız...

Ayrıca kendi her haltı yeyip evlenmek zamanı gelince "alnı ak" kızlar bulan erkeklere deli oluyorum.
Ama tabii her kadın kendi değerini kendi belirler.

Ben kabul ettim.

Aynen katiliyorum
bu sadece kadinlarin kendi kendisini kandirmasindan baska bir sey degil

pardon arada soran oldu mu bilmiyorum ama sevgiliniz kaç yaşında ve kaç kadınla beraber olmuş acaba?
yani göreceli bir kavram da azlık çokluk...
gerçi bana göre fark etmez,kadın için de erkek için de,yaşanmışlık herkesin kendi geçmişi,neler oldu,neler hissetti ne yaşadı kimse bilemez anlatmak zorunda da değil.önemli olan geçmişinin şu anını nasıl etkilediği.. çok fazla sevgiliden sonra kadınlara değer mi vermiyo,yoksa tam tersi mi,kadınları iyi mi anlıyor,ne istediğini bilir mi,yoksa tam tersi değersiz mi görürü...dediğim gibi geçmişinden nasıl etkilendiği önemli olan...

önemli değil benim için

zaten kocamız olmadan önce en ufak birşeyi bile sorgularız ama kocamız olduktan sonra isterse 3 kadına gitsin yine kocam şansı hakediyor yuva kolay kurulmuyor diye affederiz

o zaman bu nasıl " alnı ak ! " oluyor.

5 ten fazla kadinla yasadiysa kabul etmezdim. Bu onun aynen bizim gibi "evlenilecek degil eglenilecek bir erkek" oldugunu gosterir. Oyle diyorlar ya. Diyorlarsa aynisini yapsinlar o zaman.

Son düzenleme:

cevabım: kabul etmezdim.
çünkü benden önce birçok kişiyle çıkmış olan kişinin beni aldatma ihtimali çok yüksektir... çünkü sıkılgandır, uzun ilişkiye gelemez

bir de mesela benim şimdiye kadar çok az erkek arkadaşım oldu. o nedenle her önüne gelenle çıkmış birisiyle çıkamazdım, hele evlilik asla yapmazdım...

Son düzenleme:
Ben nasıl ki özel olanı yaşamak için evleneceğim kişiyi bekliyorsam, aynı hassasiyeti ondan da beklerim. Kendim gibi olmasını isterim. O yüzden geçmişi mühim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…