evet sordu konu oradan çıktı zaten yoksa benim aklımda yoktu ona sormak..
ama benim o konuda alnım ak allahıma şükürler olsun ki..
nasıl yanı...
erkek doysada doymasada her zaman aç köp.... tır (bence)
ama
geçmişte bişeyler yaşayıp doymuş olsa gözü tok olur diye düşünüyorum
örnek eşim; kimseyle birliktelik yaşamamış 28 yaşına kadar
keşke yaşasaymış diyorum
işte keşkee..
konu sahibi zor bir durum ama mantıklı karar vermeye çalış
peki evlenmeden önce hayatlarında birileri olan kadınların alınları kara mı ? Yada geçmişte biriyle ilişki yaşamamak bir insanın alnını ak mertebesine mi getiriyor ?
Benim evlenmeden önce ilişkim değil ilişkilerim oldu, bilerek isteyerek hiçte illa evleneceğim diyerek değil. Seviyordum, iyi eğleniyorduk birlikte olduk. Ama alnımda bir karalık göremiyorum, yoksa benim ayna bana yalan mı söylüyor.
Hay allah oysa ben hergün " ayna ayna en ak alın benim mi " diye soruyorum.
Geçmişinde bir çok kadınla birlikte olmuş bir adamı eşiniz/sevgiliniz olarak kabul eder miydiniz eğer seviyorsanız ve sevildiğinizden eminseniz :26:
Hiçbir zaman kurcalamadım geçmişini kendisi anlattı ancak kaldıramadım sanırım bu durumu. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bu kadar çok olmasaydı bari diyorum. Bana karşı hiç öyle bir yaklaşımı da olmadı bugüne kadar o yüzden çok şaşırdım bu kadar kadın çıkmasına altından. Ve bugüne kadar yaşadığım en güzel ve ciddi ilişki..
geçmişte her haltı yemiş adam gelecekte bir şey yapmaz doymuştur diyenler ÇOOOK BEKLERSİNİZ O ADAMIN SÜTÜ BOZUK ESKİDEN NASIL NORMAL YAPIYORSA BUNDAN SONRA DA ÖYE NORMAL YAPAR , İSTER HAYATINIZDA SİZ OLUN İSTER OLMAYIN
Geçmişinde bir çok kadınla birlikte olmuş bir adamı eşiniz/sevgiliniz olarak kabul eder miydiniz eğer seviyorsanız ve sevildiğinizden eminseniz :26:
Hiçbir zaman kurcalamadım geçmişini kendisi anlattı ancak kaldıramadım sanırım bu durumu. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bu kadar çok olmasaydı bari diyorum. Bana karşı hiç öyle bir yaklaşımı da olmadı bugüne kadar o yüzden çok şaşırdım bu kadar kadın çıkmasına altından. Ve bugüne kadar yaşadığım en güzel ve ciddi ilişki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?