kabul edebileceğimi pek sanmıyorum
aslında bu konuda genelgeçer yargıların tam tersini düşünüyorum
bi kadın geçmişte bişiler yaşayabilir ama erkek yaşayamaz !
neden mi? çünkü erkek bi kadınla birlikte olmuşsa bunu doğru kadınla yapmış olmalı, ve ilişkisine sahip çıkmalı. cinsel birlikteliği basit bişey gibi görmemeli
kadın bir erkekle birlikte olmuş olabilir. kadınların da nefisleri var, ama kadınlar nefislerine rağmen bir erkekle birlikte olmaya yanaşmaz. o olayı erkeklik iç güdüsüyle başlatan erkektir. kadın da onu hayatının erkeği sanır ve bu olaya izin verebilir. erkeği kaybetmek istemez. ama sonra terkedilen olabilir (terkeden değil, birliktelik yaşayan kadın ilişkisine sahip çıkar).
yani kadınların geçmişte yaşadığı bi hata olabilir, ama erkeğin olmamalı. o olayın olmasına nasıl izin verdiyse öyle korumalı ilişkisini.
peki evlenmeden önce hayatlarında birileri olan kadınların alınları kara mı ? Yada geçmişte biriyle ilişki yaşamamak bir insanın alnını ak mertebesine mi getiriyor ?
Benim evlenmeden önce ilişkim değil ilişkilerim oldu, bilerek isteyerek hiçte illa evleneceğim diyerek değil. Seviyordum, iyi eğleniyorduk birlikte olduk. Ama alnımda bir karalık göremiyorum, yoksa benim ayna bana yalan mı söylüyor.
Hay allah oysa ben hergün " ayna ayna en ak alın benim mi " diye soruyorum.
pardon arada soran oldu mu bilmiyorum ama sevgiliniz kaç yaşında ve kaç kadınla beraber olmuş acaba?
yani göreceli bir kavram da azlık çokluk...
gerçi bana göre fark etmez,kadın için de erkek için de,yaşanmışlık herkesin kendi geçmişi,neler oldu,neler hissetti ne yaşadı kimse bilemez anlatmak zorunda da değil.önemli olan geçmişinin şu anını nasıl etkilediği.. çok fazla sevgiliden sonra kadınlara değer mi vermiyo,yoksa tam tersi mi,kadınları iyi mi anlıyor,ne istediğini bilir mi,yoksa tam tersi değersiz mi görürü...dediğim gibi geçmişinden nasıl etkilendiği önemli olan...
estağfurullah öyle şey der miyim herkesin görüşü kendine kimseyi de kara görmüyorum ama benim bahsettiğim kadar çok kişiyle olmamıştır sizin. benim yanlış gördüğüm o değil ha ben yapmam ama sevdiği birkaç kişiyle olmuş olsaydı neden sorun edeyim. ama burda sayı çok fazla gençlik ateşine kapılıp yapılan çok fazla gereksiz cinsel ilişki benim derdim.tek gecelikler dahil
ve sordum ben kabul ederdim seni dedi (başka birşey demesini beklemiyordum) rakamı öylesine söylemiş mecazi örnek ama çokmuş yine de. düşündükçe sıkıntılar basıyor :26:
bu arada erkekler 1 kişiyle yatsa anlatırken o 10 olur
insan da düşünür bu kızlar gösterir ama elletmez sen nereden 10 kişiyle yattın dıye..
kısacası sevgilin atıyor da olabilir bir erkeğin şu kadar kişiyle yattım dediğine de hiç inanmam ben aslında...
nerede o yoğurdun bolluğu de mi ama?
Kabul edermiş seni onca kişiyle olsan bileİnandın mı? Bir dene o zaman ağzını ara bakalım riske girmek istiyorsann
o zaman sana bir şey itiraf etcm de aslında bir keresinde de anlat bakalım ne diyecek(inanırsa tabİ)
estağfurullah öyle şey der miyim herkesin görüşü kendine kimseyi de kara görmüyorum ama benim bahsettiğim kadar çok kişiyle olmamıştır sizin. benim yanlış gördüğüm o değil ha ben yapmam ama sevdiği birkaç kişiyle olmuş olsaydı neden sorun edeyim. ama burda sayı çok fazla gençlik ateşine kapılıp yapılan çok fazla gereksiz cinsel ilişki benim derdim.tek gecelikler dahil
ve sordum ben kabul ederdim seni dedi (başka birşey demesini beklemiyordum) rakamı öylesine söylemiş mecazi örnek ama çokmuş yine de. düşündükçe sıkıntılar basıyor :26:
aynısını düşündüm dur ben sana bir mesaj atayım canım bu adam hiç mi okumadı çalışmadı nerden buldu bu ülkede bu kadar kızı?
hiç gülesim yoktu canım ilahi.. :)) yapacaktım yapacaktım düşündüm bunu da deli gibi kıskanç ya şimdi ortalığı ayaklandırmayayım dedim
Uzun yıllar aynı kişiyle yaşamış gönül bağı olmuş olsaydı da duygusal olarak çöküntü yaşardın sen....
Tatlım eğer kabul etmeye niyetliysen şunu öğren o zaman kesinlikle ve kesinlikle geneleve gitmiş mi? Çünkü diğerleri tamam hadi de geneleve gittiyse hastalığı var pisliği var bilmiyorum..
yok hiç öyle bir durum olmamış sordum ama Nihali canım sana yönelik de yazıyorum haklısın aslında şu son yıllarda üniversiteye gidip de çok kızla düşüp kalkmayan erkek yok sanki belki bu sefer ayrılsam acı çeksem unutsam karşıma çıkan daha çok olmuş olacak ay bilemedim şimdi :26:
Bakire kız yok neredeyse bakir erkek nasıl bulacaksın ?
Sana huzur ve mutluluk verebiliyor mu güven sağlıyabiliyor mu ? Bu önemli onuda sen çözecek bileceksin yani karakter yapısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?