aman bu erkeklerde bigün beni öldürecek milli olmasada ozamana kadar kendini nasıl tatmin ediyosa öyle etse ne olur. ondan sonra git hayat kadınına hastalık kap gel benle evlen bana bulaştır. tükürdüm öyle tecrübeye ben ya.
Allahtan benimkiyle liseden beri tanışıyoz o tür konulara titizdir bilirim. güvenirimde. ben onun ilki olacaksam oda benim ilkim olsun. erkeklerin bakire kız isteği varsa benimde bakir erkek isteğim var. işte bu durumda onlar erkektir yapar deniliyor. yokyaaaa ozaman yeri gelince kadın erkek eşittirde bilmemne. yok kardeşim yok ben rastlayamadım bu eşitliğe kimse kusura bakmasın.
erkek arkadaşım cinsel deneyim falan yaşamamış hihoyyyt
birlikte yaşamayı düşünüos
şimdilik ileri gitmeden yaşamaya çalışıos sengözlerimebaksanab
evlenincede ikimiz daha ii deneyimler kazancas inşallah
ama bence ne hayat kadını ile nede başkası ile cinsel deneyimi olmasını hoş karşılamazdım
hayat kadını da olsa başka biride olsa sevgilimin daha önce biriyle cinsel bir birliktelik yaşamış olması çok canımı yakıyor ama elden birşey gelmez olmuş bitmiş şeyler diyip teselli olmaya çalışıyorum bilmiyorum kaç kişi benimle hemfikir...sonuçta tenine başkasının teni değmiş ne bileyim işte buna benzer bi sürü ayrıntı insanın ister istemez canını sıkıyor...
Her erkek genelevde yaşamaz ve genelevide tercih etmez. çünkü orada seksi doyasıya yaşama imkanınız olmadığı gibi arzuladığınız gerçek bir şehvetli aşkta yoktur. mastürbasyondan çok da öteye geçemez. şahsen bütün tecrübelerim çıktığım bayanlarla olmuştur. kaldıki genelev mantalitesi ciddi anlamda itici özellikle yeni nesilde aklı başında hiç bir arkadaşımın o bataklığa gitmek istediğine şahit olmadım.
ha erkekler bunu illa yapmak zorunda mı derseniz. doğa buna mecbur ediyor. sevgilinizle yada çıktığınız bir insanla yalnız başbaşa kalıpta hanginiz sevişmeyi denemediniz ? ilk akla gelen aşkın şiddetiyle bu oluyor tabi ki. yani bi anlamda her iki tarafın katkısı var. sadece erkekler suçlanamaz. özellikle bu devirde flört ve arkadaşlığın alabildiğine hür yaşandığı bir dönemde gerçek anlamda bir bakire kız zaten çıkacağına inanmıyorum. vajinal yoldan olmasada anal oral mutlaka bir macera yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?