Tek bildiğim, ayrılık süreci kadın için zor geçiyor erkek çok mutlu oluyor. Ayrılık sonrası kadın belli bir süre sonra toparlanıyor, erkek bozuluyor. Beter olsun erkekler![]()
:128:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek bildiğim, ayrılık süreci kadın için zor geçiyor erkek çok mutlu oluyor. Ayrılık sonrası kadın belli bir süre sonra toparlanıyor, erkek bozuluyor. Beter olsun erkekler![]()
:128:
aslında bunun bır bılımsel acıklaması var.. erkekler sağ beyınden kadınlar sol beyınden düşünür... sol beyın neden arama ınceleme ve sonra sonuc uretme öbeklidir ama sağ beyın odası daha cok sonuç öbeklidir .. herseyı sonucuna gore yaşarlar.. örneğin işini kaybetti sonuç işsiz... düşünceleri sonucu eğer ki eve para götürmesi için bekleyen bır karısı yoksa cebındekı 10 mılyonuda ıckıye yatırır. sonuc işsiz kaldı ve kendınce kendını rahatlatmaya çalıştı.. ama kadınlar boyle degıldır.. işsiz kaldığında neden işsiz kaldıgını örseler.. bendeki ekkislik neydi neyi yapamadım diye irdeler.. çıkardıgını sonuclar yanında zaten aksamından kendıne iş aramaya başlar... bu aşk içinde böyle; erkekler sevgilisi bıraktıgında sonuc ayrılık.. hıc vakıt kaybetmez erkek arkadaslarıyla yapamadıklarını yapmaya calısır.. bunlardan bır zaman sonra sıkılık sonuc yalnızlık olur.. işte o zaman gerı donmesı gerektıgını hayatında cok buyuk bır eksıklık oldugunu fark eder.. ama kadın oyle degıldır.. ayrılık yaşandıgında ilk olarak sonucu yalnızlıktır.. neden yalnız kaldıgını dusunur gunlerce.. neyı yanlıs yaptıgını dusunur.. o arada erkek hayatındadır gayet normal.. tam kadın kendını toparlamaya baslar.. erkeksızde bır hayat yurutebılecegını özümser... vee erkek gerı doner... !! yanı kısacası erkekler sa beyınden kadınlar sol beyınden dusunur...!!!![]()
ben bunu begeniyorum ya, iyiki yazdınız. ne güzel yapıları böyleymiş aman iyi. ben de sorun bende sanmıştım![]()
yok bu sefer dank etmedi daha, tüm teorilerim boşa mı çıkıyor yoksaaa![]()
![]()
Parça alınabilecek bir beyne sahip olduklarından şüpheliyim! Şaka bir yana :)
Sanırım biz kadınlar çok fazla özveride bulunuyoruz. Çok seviyoruz, içten ve samimi... Karşılığını tam olarak alamayınca üzülüyor, soğuyoruz ve belki de ilişki bitiyor. Erkeklerse biraz daha ağırdan alıyorlar ve özverimizi, fedakarlığımızı sanki görevimizmiş gibi algılıyorlar; onların da karşılığında bir şeyler yapmaları gerektiğini bilmiyorlar. Anneleri gibi koşulsuz sevgi ve hizmet bekliyorlar. Biraz geç olsa da anneleri olmadığımızı anlıyorlar!
benımkının 4 yıl oldu hala dank etmedı kafası ne zaman edecek acaba....ben kafayı bozuncamı