bekliyorummm....:uhm::roflol:
ajan adı üstünde böcüşüm biyerlere sığamıyo kız
ya bi dur selam ver demi hep koştur hep koştur ne olucak bu kızın sonu yaaa
bekliyorummm....:uhm::roflol:
ajan adı üstünde böcüşüm biyerlere sığamıyo kız
ya bi dur selam ver demi hep koştur hep koştur ne olucak bu kızın sonu yaaa
akannehir yaa işte odunluk adamların hamurunda var ne denir ...
Klişe bunlar dna'da kodlu zaar luzumu halinde direk beyne sinyal gidiyo dile getiriyolar ...
Ya sevip duygusal olamasaydı mazaallah bknz mint gacısının lalemsi şeysi off bacım offdelikafadulden
biz perişan oluyozz manyak gibi
ama onlarr ohh keyfinde sefasındaa
tüm ayrılık acısıı yaşayanların adına dua ediyorum kızlarrr
rabbim onlardan çok daha ,y,leri çıkarsın karşımıza..kadir kıymet bilen gönlümüzün istediği gibi birini
ve hiç aklımızın ucuna bile gelmesin o insanlar..gelseler bile sadece acı bi tecrübe olarak kalsınlar hafızalarımızda
veee onlar bizi asla unutmasınlarr ve karşılarına her zaman bizden atrıldıklarına onları bin pişman eden insanları çıkarsın rabbim..YAŞASIN KÖTÜLÜKKKK kötükedihüso :jeyyar:
ben sana layık değilim benden daha iyilerine layıksınn (biliyorum zatens ebn benim layığım değilsinde gönül bu işte aka da konuyo senin gibilerede :dilcikar: )
sonraacımaa senden bi anda soğudummm
sonraa ilişkimize bi süre ara vermeliyiz ( tam ayrılma ayakları yaptığı andaki ilk cümle )
sana karşı eski heyecanım yok
biz birbimize uygun değiliz
bu işin sonu yok biz evlenemeyeceğiz
şu an için kendimi evlenmeye hazır hissetmiyorum.....
bıdı bıdı bıdı bıdı bıdııııı....
bizde bu sözleri duyunca önce bi :1shok: oluyoruz sonra mafoldumben sonra senağlama bu hale geliyoruz :çok üzgünüm:
rabbim onlardan çok daha ,y,leri çıkarsın karşımıza..kadir kıymet bilen gönlümüzün istediği gibi birini
ve hiç aklımızın ucuna bile gelmesin o insanlar..gelseler bile sadece acı bi tecrübe olarak kalsınlar hafızalarımızda
veee onlar bizi asla unutmasınlarr ve karşılarına her zaman bizden atrıldıklarına onları bin pişman eden insanları çıkarsın rabbim..YAŞASIN KÖTÜLÜKKKK kötükedihüso :jeyyar:
amin inş dediğin gibi olurben sana layık değilim benden daha iyilerine layıksınn (biliyorum zatens ebn benim layığım değilsinde gönül bu işte aka da konuyo senin gibilerede :dilcikar: )
sonraacımaa senden bi anda soğudummm
sonraa ilişkimize bi süre ara vermeliyiz ( tam ayrılma ayakları yaptığı andaki ilk cümle )
sana karşı eski heyecanım yok
biz birbimize uygun değiliz
bu işin sonu yok biz evlenemeyeceğiz
şu an için kendimi evlenmeye hazır hissetmiyorum.....
bıdı bıdı bıdı bıdı bıdııııı....
bizde bu sözleri duyunca önce bi :1shok: oluyoruz sonra mafoldumben sonra senağlama bu hale geliyoruz :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?