- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Önceden oluyordu ama sonradan oldu sorunUzak durmasa ne olacak yapamıyormuşki
Bir uzmana gidin destek alın.
Gay olsa bir yerden birseyden belli etmez mi yaPeki günah diye düşündüğü için öyle yaptığına emin misin? Cinsellik istemiyo ve bu yüzden bahane olarak kullanıyo olabilir.
Bir de kadınlara ilgi duymayabilir. Bundan nasıl emin olabilirsin ki? Gay olduğunu baya saklayan insanlar var. Sen asansördeki dayıların videolarını falan görmedin mi hiç?
bence önemli bir şey değilmiş gibi davranıyordur sana karşı yoksa bir problem olduğunun farkındadır diye düşünüyorum konuşmak istemiyodur bu konuda morali bozukValla eşimin hal.ve hareketleirne bakınca hiç de sorun etmiyor gibi . Ailesi yanında ise pekde kafaya takmiyor sanirim ya da bana oyle geliyor . Hani zo4una gitmiyor gitse konuşmaz mi benle
Ama bir erkek bunun önemli olduğunu nasıl anlamaz? Hormonlar bile dürtmez mi onu istek arzu vermez mi ? Bend En mi etkilenmiyor acababence önemli bir şey değilmiş gibi davranıyordur sana karşı yoksa bir problem olduğunun farkındadır diye düşünüyorum konuşmak istemiyodur bu konuda morali bozuk
Telefonundan Google arama geçmişine gir bir bak bakalım bazı sitelere girmiş videolar falan izlemiş mi .Böyle bir durum varsa çocuk yokken ayrilirsinAma gay olduğunu nasıl anlarım peki .Bir kadın olarak bir eşi olarak nasıl anlarım acaba ?
Yeni üyelerin açtığı ilk konular ya da her konular neden bu kadar küçük görülüyor anlamıyorum. Herkesin bir ilki var demek ki Canına bir konu tak etmiş açmış. Yeni üye hıııım hem de böyle bir konu hıııım :)))) demek hiç doğru değil.Yeni üye ilk konu cinsellik birazdan dolar buralar
Telefonuna whatsapa bakıyordum arkadaşlarına yazmış . Erkek hepsi de zaten . Çok foto atıyorlar birbirlerine . O kadar .Telefonundan Google arama geçmişine gir bir bak bakalım bazı sitelere girmiş videolar falan izlemiş mi .Böyle bir durum varsa çocuk yokken ayrilirsin
Bemce de . Benim için önemli bir sorun jalbukiYeni üyelerin açtığı ilk konular ya da her konular neden bu kadar küçük görülüyor anlamıyorum. Herkesin bir ilki var demek ki Canına bir konu tak etmiş açmış. Yeni üye hıııım hem de böyle bir konu hıııım :)))) demek hiç doğru değil.
Yok WhatsApp değil Google a google arama geçmişi yaz girdiği sitelere bakTelefonuna whatsapa bakıyordum arkadaşlarına yazmış . Erkek hepsi de zaten . Çok foto atıyorlar birbirlerine . O kadar .
Tamam bakarımYok WhatsApp değil Google a google arama geçmişi yaz girdiği sitelere bak
Kimin üstüne düşmeyeyim bunamayın mi . Bunolayi.kasdediyirsaniz ağzımı bile açmadım kırıcı bir şekilde. Ben hiç üçüncü kişi katmadım hep kattı. Vay efendim anama gülmedin kikirdamadin bacimla konuşmadım diye . Halbuki o da aynı pek ilgili değil . Görüntüde öyle Ama ilgili değil .Canım bence kafasında birşeyler olan bir adam yapamıyor. O seviyeye gelemiyor. Ya çocuk olmuştur ya hamilesindir ya da tartışmalar yaşanıyordur. Erkeklerin kafası rahat olması lazım yaklaşması için. İşini dert edip eşine yaklaşmayan bir sürü insan var. Size tavsiyem önce bir konuş olmazsa psikolojik destek alın. Sana tavsiyem de eşinle arana üçüncü bir kişi koyma yani ailesi ile ilgili olan sorunları eşine yansıtma ve bu kadar çok üstüne düşme
Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ?
Kendi k3ndine olmasında kötü değil mi ? Hani karısı varken ?Durabilir.
Kendi kendine uykuda vb boşalır da cinsel birleşme aramayabilir.
Sorunun fiziksel mi, psikolojik mi olduğunu net anlamak için doktora gitmeye ikna edin.
Varsayımlarla çözüm bulamazsınız.
Kendi k3ndine olmasında kötü değil mi ? Hani karısı varken ?
Kafasında neler döndüğünü, neyi düşündüğünü bilemezsin.
İlk seneden, cicim ayları içinde zaten bu konumda olmanız elbette kötü.
Bunun sebebinin gerçekte neye dayandığını da size konusunda uzman bir doktor söyleyebilir.
Ürolog için ikna edemezseniz (ki erkeklerin çoğunluğu bundan kaçar), en azından durumun fiziksel mi psikolojik mi olduğunu anlamak için sabah ereksiyonunu takip edin. Baktınız sertleşme sorunu yok, çalacağınız kapı psikiyatr olsun, aile terapisti merapisti, benim ihtiyacım var diyerek geçirirsiniz.
Sabah ereksiyonu takip edemem . Şöyle ben evdeyken beraber uyandığımızda olmuyor. Diğer zamanlarda ise ben sabah ise gidiyorum o geç gidiyor ise
Sabah ereksiyonu takip edemem . Şöyle ben evdeyken beraber uyandığımızda olmuyor. Diğer zamanlarda ise ben sabah ise gidiyorum o geç gidiyor ise
Doğru aslında haklisinizSizin için madem bir dert ve çözmek istiyorsunuz, gayet de takip edecek imkanı yaratırsınız.
Günler-haftalar sürecek bir eylem değil nasılsa.
Peki bunu aileme yada anneme bir sorsam mı ne yapsam diye bir kadinolarak . Başka bir kadına bunu nasıl anlatayım ki . Kime anlatsam bunu yardım almak içinSizin için madem bir dert ve çözmek istiyorsunuz, gayet de takip edecek imkanı yaratırsınız.
Günler-haftalar sürecek bir eylem değil nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?