- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Peki bunu aileme yada anneme bir sorsam mı ne yapsam diye bir kadinolarak . Başka bir kadına bunu nasıl anlatayım ki . Kime anlatsam bunu yardım almak için
Yeni üye ve tek açtığı konu buEşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok . Bir-kac kes denedi ama sertleşme olmadı. Önceden kısmen de olsa cinsel hayatımız vardı ama 3 aydır neredeyse yok . Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ? Hadi kısa zamanlarda anlarım ama 3 ay uzun süre değil mi ??
Kesinlikle uzmandan yardım alın istikrarsızlık büyük sorun.Uygun bir dille anlatın ama sorun alınganlığa ve uçurumlara dönüşmesin.Eşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok . Bir-kac kes denedi ama sertleşme olmadı. Önceden kısmen de olsa cinsel hayatımız vardı ama 3 aydır neredeyse yok . Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ? Hadi kısa zamanlarda anlarım ama 3 ay uzun süre değil mi ??
Off bunu yapabilir mi.bilemiyirum .normalde sorunlarımı hep analtirim ama ne düşünür bu konuda bilmiyorumAnnenizin "Dinledim-bilgimi taradım-yol yordam gösterdim ve unuttum" prensipleri varsa, pekala da anne-kız, bunu konuşabilirsiniz.
Çünkü tanınan üye böyle bir konu açmaya pek cesaret edemezYeni üye ve tek açtığı konu bu
Belki de....Çünkü tanınan üye böyle bir konu açmaya pek cesaret edemez
Belkide eski üyedirde farklı bir isimle karşımızdadır
Yani böyle bir derdi olanı var sayarsak ki vardırda birine elbet menfati dokunur böyle bir konununBelki de....
Bi de kullanıcı adı, chat sitelerindeki gibi
Yalnız bey
Dertli 02 falan
Ama tabi Allah bilir
EvetYani böyle bir derdi olanı var sayarsak ki vardırda birine elbet menfati dokunur böyle bir konunun
Ya o zaman nasıl evlilik oluoyr .Hani derler ya hep, evliliğin temeli yatak odası dinen de öyle harama gitmemek için eşleri birbirine bağlayan şey cinsellik öyle değil mi ?Evet 3 ay uzun bir süre
Daha uzun süre eşine dokunmayalar da var. Mesela 2 yıl / 5 yıl Bak yıl yazdım çünkü ;
Ama bu normal mi ?
Işte o normal değil ...
Büyük ihtimalle psikolojiktir
Doktor doktor doktor
Benim buraya sorma amacım . Ne yapmalıyım bu konuda idi. Yanı bu sorunu yaşayan var mı ve de erkekte böyle sorun oluyor mu merak ettim kafam çok karışık da o yüzden
Kuzenim taş düşürmüştü ve cinsel organında damar yollarında sıkıntı olmuştu. Ailesiyle sorun olması başka sertleşme sorunu olması başka. Cidden korktumSaolun dusunceniz icin . Ama Aldırdık taşı sorun yok . Ailesi beni hic sevmedi . Seviyormus gibi yapti ama istemedi . Oglunu kaptirmamak icin turlu bizi unuttun tarzı baskı kuruyorlar . Acaba eşim anası ile benim aramda kalmış midir .
Kuzenim taş düşürmüştü ve cinsel organında damar yollarında sıkıntı olmuştu. Ailesiyle sorun olması başka sertleşme sorunu olması başka. Cidden korktum,. Daha önce taş düşünrdüğünde böyle bir sorunumuz yoktu. Cinsel hayatımız vardı fakat 3 ay önce ciddi bir tartıştik ve bu dorun çıktı. Geçenlerde yine kırıcı konuştuk birbirimize yine denedi olmadı . Bende soğuyorum sanki eşime ya
Mutlaka doktora gidin şeker fıtık vb bazı hastalıklar da sertleşmeyi engelliyor, eşinizde de olabilir belki de psikolojiktir.psikolojik ne olabilir ? Bu erkeklerin psikolojisine ben ? Ya ne saçma ya .adam karısından uzak durabilir mi .kari koca ilişkisi adına mesafeli olabilir mi ya
Yeni üyelerin açtığı ilk konular ya da her konular neden bu kadar küçük görülüyor anlamıyorum. Herkesin bir ilki var demek ki Canına bir konu tak etmiş açmış. Yeni üye hıııım hem de böyle bir konu hıııım :)))) demek hiç doğru değil.
bende ayni,sekilde en fazla 15 gun uzak kalabiliorumAma tamam da 3 ay bir erkek karısından uzak durabilir mi ? Bana da ağır sözler kullandı ama ben öyle yapmıyorum evet uzaklasdık birbirimizden kabul ama kendi de öyle.
Nasıl yani uzak kalabiliyorsunuz anlamadımbende ayni,sekilde en fazla 15 gun uzak kalabiliorum
3 ay uzun bir süre değil mi evli bir erkek için, cinsellik veya arzu olmamasıbı rahatsızlıgı da olabılır psıkolojıkde olabılır
ürologa gıtmesı sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?