- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
kizinca birlikte olmak istemiorumNasıl yani uzak kalabiliyorsunuz anlamadım
He anladım . Peki eşiniz bir erkek olarak sizi istediğini belli etmez mi hissettirmez mikizinca birlikte olmak istemiorum
hissettirio. ama istemiyorum diyorum. biraz burnu surtsunHe anladım . Peki eşiniz bir erkek olarak sizi istediğini belli etmez mi hissettirmez mi
hissettirio. ama istemiyorum diyorum. biraz burnu surtsun. Bu da eşinizin her halükarda sizi istediğini gösterir dimi . Tartışsanız bile uzak durur mu o konuda sizden ?
Ve bunu eşin ister dimi Hani erkek olarak yumuşar sana karşı arzular dimiyaa cok buyuk kavga edersek o zaman durur. ama normal sartlarda 3 gune bir iliskimiz en fazla 4 gun ara ile birlikte oluruz
Valla normalde 4 gün iyi bir süre normal yani. Peki o arada yanaşmaları kurları oluyor muyaa cok buyuk kavga edersek o zaman durur. ama normal sartlarda 3 gune bir iliskimiz en fazla 4 gun ara ile birlikte oluruz
Halal sağlık sorunu olarak böbrek taşı var ama o evleneli hep vardı ve sorun olmadı . Fakat son zamanlarda o his yok . Yanı dokunayım tarzında bir harekette yok3 ay uzun süre
Sağlık sorunu olmasın
Ya da psikolojik
Doktora gidelim deyinHalal sağlık sorunu olarak böbrek taşı var ama o evleneli hep vardı ve sorun olmadı . Fakat son zamanlarda o his yok . Yanı dokunayım tarzında bir harekette yok
Merhaba ne yaptınız düzelme var mı benim eşimde de aynı sorun var 4 aylık evliyizNasıl konuya gireyim ? Peki eger sorun varsa eksiklik varsa ben ne yapacağım?
Stresli olduğu zamanlarında mı bunu sorun. Yoksa doktora gitmeyi teklif edinEşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok . Bir-kac kes denedi ama sertleşme olmadı. Önceden kısmen de olsa cinsel hayatımız vardı ama 3 aydır neredeyse yok . Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ? Hadi kısa zamanlarda anlarım ama 3 ay uzun süre değil mi ??
Ürologa gitti dr ilaç verdi ,çok sonra kullandı. Ama Benden sakladı. Felan yani düzelme yok . Psikoloğa da gitmiyor.Stresli olduğu zamanlarında mı bunu sorun. Yoksa doktora gitmeyi teklif edin
Bundan utanıyor olabilir. Siz onu ikna etmeye çalışınÜrologa gitti dr ilaç verdi ,çok sonra kullandı. Ama Benden sakladı. Felan yani düzelme yok . Psikoloğa da gitmiyor.
Utandığını farkındayım ve ilk konustugumuzda gayet alttan alarak yanında olduğunu söyledin rencide etmedim ama o önemsemiyor bile .Bundan utanıyor olabilir. Siz onu ikna etmeye çalışın
Çok afedersiniz sorduğum için. Yatakta sadece kendi işini halleden bir insan mı?Utandığını farkındayım ve ilk konustugumuzda gayet alttan alarak yanında olduğunu söyledin rencide etmedim ama o önemsemiyor bile .
Valla epey bir zamandır birlikte olmadığımız için , eskiden pek öyle değildi ya da ben kendimi kandırıyordum, farkında değildim, elbette kendini önemseyen bir insanÇok afedersiniz sorduğum için. Yatakta sadece kendi işini halleden bir insan mı?
Son üç ayda bişey olmuş olmalı önceden de kısmen demissiniz yani baştan beri sağlıklı bir birliktelik yok anlattığınız kadarıyla . Tabiki dr gidin inanın bi ilaç veriyo düzeliyor eğer fiziksel bi rahatsızlık varsa onu düzeltir ama bu konu ihmale gelmez kesinlikle eşinizi ikna Edip gidinEşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok . Bir-kac kes denedi ama sertleşme olmadı. Önceden kısmen de olsa cinsel hayatımız vardı ama 3 aydır neredeyse yok . Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ? Hadi kısa zamanlarda anlarım ama 3 ay uzun süre değil mi ??
Sadece kendisi işini hallediyorsa yani demek istediğim kusura bakmayım açık konuşcam sizin orgazm olup olmamanızı umursamadan sadece kendi işini hallediyorsa bunu önemsememesi normalValla epey bir zamandır birlikte olmadığımız için , eskiden pek öyle değildi ya da ben kendimi kandırıyordum, farkında değildim, elbette kendini önemseyen bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?