- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Melis Turk
-
Etrafınızı takmayın kendinizde bu gücü buluyorsanız olur hayat plan yaparken yaşadıklarımızmış 23 yaşındayım ve evliyim ve anneyim ve öğrenciyim hiç hayalimde aklımda yoktu ama nasipmiş oldu ve asla pişman degilim ne kadar zorlanırsam zorlanayım ne okuldan nede evladımdan şikayet etmem sadece aksiyonlu bir hayat bir sene içinde okulum bitecek inşallah oğlum 1.5 yaşına gelecek her şey daha rahat olacakŞu an 23 yaşındayım,25 yaşında okul bitecek Allah nasip ederse 27'sinde falan anne olurum.İnternette görüyorum çoğu anne benden önce anne olmuş.Bu duygu nasıl bir duygu?Erken evlilik nasıl bir duygu?
Not:Okulum uzadı özel nedenlerden dolayı ve 25 yaşında mezun olacağım nasipse.Herhangi bir kıskançlık yok içimde okul olmasa 20'li yaşlarda evliliği isterdim yalan değil sadece merak ediyorum.
5yillik evliym 23 yasinda ilk bebeğimi kucagima aldim nasipse 26 nin sonlarına doğru ikinciyi alicam ben çok memnunum ama bu kişiden kisiye degisir ozellikle eş kisine gore degisir senin yapina gore degisir okul biter isinde gücünde olursun kariyer de yaparsin cocuk da cok da dusunme :)Şu an 23 yaşındayım,25 yaşında okul bitecek Allah nasip ederse 27'sinde falan anne olurum.İnternette görüyorum çoğu anne benden önce anne olmuş.Bu duygu nasıl bir duygu?Erken evlilik nasıl bir duygu?
Not:Okulum uzadı özel nedenlerden dolayı ve 25 yaşında mezun olacağım nasipse.Herhangi bir kıskançlık yok içimde okul olmasa 20'li yaşlarda evliliği isterdim yalan değil sadece merak ediyorum.
Arkadaşlar çevremde bana gıcık olan birkaç insan senin yaşındakiler doğuruyor bile diyor bu da psikolojimi bozuyor artık.Çocuk bile düşünmeyen biriydim.
Eğer bilinçsiz karambole bı annelikse yanlış yaptığını herşey de çocuğa zarar veriyorsunuz karışan çok oluyor bit bit ediyor herkes başındaŞu an 23 yaşındayım,25 yaşında okul bitecek Allah nasip ederse 27'sinde falan anne olurum.İnternette görüyorum çoğu anne benden önce anne olmuş.Bu duygu nasıl bir duygu?Erken evlilik nasıl bir duygu?
Erken yaşta büyük sorumluluk almak demek bence herşey zamanında güzel 20 yaşında evlenmeyi düşünmeniz de yanlış diye düşünüyorum 20 yaşında siz daha çocuktunuzŞu an 23 yaşındayım,25 yaşında okul bitecek Allah nasip ederse 27'sinde falan anne olurum.İnternette görüyorum çoğu anne benden önce anne olmuş.Bu duygu nasıl bir duygu?Erken evlilik nasıl bir duygu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?