kızlar hani ben dün diyordumya utanıyorum test almaya diye kaşam eşime aldırdım testi bu sabah yapıcaktım ilk idrarımla ama unuttum testi yanıma aldım yapssmmıı acaba? yoksa yarını beklesemmi yarın sabah ilk idrarımla yaparım daha iii olmasmı? regl tarihim dündü dün gelmedi bugünde hala tık yok
Bu kadar beklediğin kabahat!!klava: Sabah tuvalete çıktın mı? Bence çıktıysan 4-5 saat sık dişini tut çişini öyle yap. Yok çıkmadıysan zaten hemen yap!
tuvalete çıktım malesef ne bileyim içimde kotkuda var ya çift çizgiyi göremezsem diye:sm_confused:
ayyy kızler bende çok korkuyorum çift çizgi çıkmaz diyee
ya bide bende polikistik over var ben bu ay gonaphene kullandım adetlerimde düzensiz onun içinde ilaç kullanıyorum iaç bittikten sonra 3 gün içinde adet olursun dedi doktor ama hala olmadım
O zaman garanti olsun yarın sabahı bekle bence. Kendini nasıl hissediyosun. Hastalanıcakmışsın gibi hissediyo musun? Bak mesela bende bu ay milyon belirti varı, göğüs uçlarım bile koyulaştı hayatımda ilk defa ama ben kendimi hastalanıcak gibi hissediyodum ve nitekim hastalandım. Sen nasıl hissediyosun?
benim birkaç gün ağrım oldu kasıklarımda sonra geçti en son adetimi ben 30 mayısta oldum oda 5 gün gecikmeli gelmişti öyle bulantı, göğüslerde şişme karıncalanma hissi falanda yok ayyy bilmiyorumm iyice kafam karıştı:1no2:
Şu anda yanıbaşımda oturan iş arkadaşımda pko vardı ve o da gonaphene kullanıyodu ve şu anda hamiş!!!!! Nerdeyse 2 aylık olucak!!!!
maviş daha yapmadınmı canım sen hani yapacatın valla yola çıkıcam sizin haberleri almak için girdim hadi yapın artık şu testleri[kız bu sabah yapcaktım unutmuşum ilk idrarla yapmak istiyom yarına kaldı artık
yarın akşama haber veririm yada en geç pazar günü
Göğüslerde şişme karıncalanma vs. falan bende de yoktu hamile kaldığımda. Sadece kasık ağrısı ve kasıkta şişme vardı. Ama kasıkta şişme bu ay da vardı demek ki hamilelik ile ilgili değilmiş. Kasık ağrısı da arasıra oldu demek ki o da hamilelik ile ilgili değilmiş. Hamilelik düşünmeden önce kendimi bu kadar dinlemiyodum o yüzden de vücudumun hastalanmadan önce ne gibi sinyaller verdiğini bilmiyorum demek ki. Bence sen çişini tut, testini yap, rahatla!!!!
Ben D-Best diye bi test kullanmıştım 4 gün kala pozitif çıkartmıştı. Ama belki başka bi test kullansaydım o da çıkartıcaktı. Bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?