kızlar ben hala adet olmadım:sm_cool: gebelik testi aldım yarın yapsammı acabaCADIARZU erkenmidir birazdaha bekliyimmi sohbet odasına nasıl girilir diye sordum kimse cevap vermemiş:çok üzgünüm:
Aslinda neden bu kadar sabirsiziz bilmiyorum...Benim adetime de 6 gun var ama test yaptirmak istemiyorum. Negatiflerden biktim artik cunku...
Benim de bir tane bos gebelik tecrubem oldu, sonrasinda bu 3. denemem ama...
yasim a sorun benim, 32 oldum artik
is guc derken, haaa bi de en bunalticisi cikolata kisti nedeniyle gecen sene ameliyat oldum... Bu da ismizi zorlastiriyor.
Boyle cikolata kisti sonrsi hamilelik yasayan var mi arkadaslar, amelyat sonrasi ne kadar zamaan gecti hamislik icin
Insallah yakin zamanda haberini aliriz canim,,,sana tavsiyem kendini bu duruma odaklama adet olunca cok moralin bozulabilir...sohbet odalarini sormusun yukari bakarsan orada SOHBET ODALARI yaziyor tikla...
kızlar müjde:sm_cool: müjde:sm_cool: müjde:sm_cool: 2 çizgiyi gördüm sabah test yaptım inşallah doğrudur adetim daha geçeli 3 çü günü çok sevinçliyim darısı hepinizin başına:teytey::teytey:
kızlar müjde:sm_cool: müjde:sm_cool: müjde:sm_cool: 2 çizgiyi gördüm sabah test yaptım inşallah doğrudur adetim daha geçeli 3 çü günü çok sevinçliyim darısı hepinizin başına:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?