Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar ben hala adet olmadım:sm_cool: gebelik testi aldım yarın yapsammı acabaCADIARZU erkenmidir birazdaha bekliyimmi sohbet odasına nasıl girilir diye sordum kimse cevap vermemiş:çok üzgünüm:

Aslinda neden bu kadar sabirsiziz bilmiyorum...Benim adetime de 6 gun var ama test yaptirmak istemiyorum. Negatiflerden biktim artik cunku...
Benim de bir tane bos gebelik tecrubem oldu, sonrasinda bu 3. denemem ama...
yasim a sorun benim, 32 oldum artik
is guc derken, haaa bi de en bunalticisi cikolata kisti nedeniyle gecen sene ameliyat oldum... Bu da ismizi zorlastiriyor.
Boyle cikolata kisti sonrsi hamilelik yasayan var mi arkadaslar, amelyat sonrasi ne kadar zamaan gecti hamislik icin

kızlarrrrrrrrrr bugün ark konuştum 2 aylık bebeği war sordum idrar testi mi yaptın nasıl öğrendin diye. işte arkdaşmn adeti 15 gün geçio test yapıo negatif 20 gün geçio negatif en son bakıo adet olumuo tam bi aydır dr a gidio weeeee 6 haftalık hamile çıkıo dediki o testler her zaman sonuç wermio en iisi kan testi ve de dr muayenesi

Selam arkadaslar hepinizin yazdiklarini okudum benimde sizlerden 1 farkim yoksenağlama Bende gecen ayin 3nde olmustum bugun yarin gelir diye bekliyorum ama biliyorum gelecek,,,cunku bende artik heray hamilelik psikolojisiyle belirtilerini yasiyorum:çok üzgünüm: Bazi arkadaslar adet oncesi test yapiyor ben onlari anlamiyorum neye dayanarak?yazarlarsa cok memnun olurum!Adet oncesi kan testinde 100% sonuc cikar ama lutfen idrar testinizi 4 5 gun gecince yapin...Allahim hepimize nasip etsin insallah bu yaz cikmadan:sm_cool:
Mutsuzluk mutlulugu gorememektir!!!!a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar ben hala adet olmadım:sm_cool: gebelik testi aldım yarın yapsammı acabaCADIARZU erkenmidir birazdaha bekliyimmi sohbet odasına nasıl girilir diye sordum kimse cevap vermemiş:çok üzgünüm:

Insallah yakin zamanda haberini aliriz canim,,,sana tavsiyem kendini bu duruma odaklama adet olunca cok moralin bozulabilir...sohbet odalarini sormusun yukari bakarsan orada SOHBET ODALARI yaziyor tikla...

siteye yeni eklenen olarak herkese slmmm. bayanlar idrar testleri adet günü gelmeden sonuç vermez diye biliyorum bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim...

siteye yeni eklenen olarak herkese slmmm. bayanlar idrar testleri adet günü gelmeden sonuç vermez diye biliyorum bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim...CADIARZU

ben de 34 yaşındayım ve daha hiç çocuğum yok, o yüzden hemen olsun istiyorum. bir yandan da kendime kızıyorum neden bu kadar bekledim die :mymeka:

kızlar merhaba Allah hepinizin gönlüne göre versin diyerek lafıma başlamak istiyorum benim adetime 4 gün varken idrar testi yapmıştım ve pozitif çıkmıştı bazen çıkabiliyo yani silikte olsa çıkabilir ve ertesi günü kan tahlili yaptırmaya gitmiştim ve pozitif çıkmıştı şu an 9+3 günlük hamileyim dilerim hepiniz tez zamanda hayırlısı ile hamile kalırsınız .a.s.

ben 2 yıllık evliyim ama 8 ay önce doğum konturol hapını bıraktım başka şekilde korunduk hep.ilk kez ayın 23 ü yumurtlama günüm olduğu için ilk kez o gün korunmadık ve gün aşırı devam ettik.sizce hamile olma ihtimalim ne.

slm günaydınnnnnnnnnnnnn
surrender sanada günaydın sanırım adet günün henüz gelmemiş ama az kalmış
bir kaç gün dayan adetin gelmezse test yaparsın umaım hamilesindir

kızlar merabalar..bişe sorcam..belirtilerde ayaklarda yanma diye bişe okumuştum yanılmıyosam...hatta bi arkadaş sürekli taşa basmak istiyodum yazmış..şimdi sorum şu bu yanma hissi parmak uçlarında biraz uyuşma gibi gibi mi acaba? aslında hamile olmam pek mümkün diil çünkü özellikle son bi aydır ew bi boş kalmadığı için hamile kalmamı gerektircek bi durum pek olmadı.. henüz düşünmüyoruz da bebiş..ama bikaç gündür ayaklarımdaki yanma deli ediyo beni..ateş gibi sanki..çok düzenlidir genelde adetim hep 28 günde bi olurum..geçen ay 4 gün geç oldu ilk gün leke lekeydi sonra normal oldu ama..adetime bi hafta felan war we göğsümde de hassasiyet...çok uzun oldu farkındayım ama tecrübesislik işte sordukça soruyo iinsan.. geriçekilme olayına rağmen de hamile kalınabilirmi

kızlar müjde:sm_cool: müjde:sm_cool: müjde:sm_cool: 2 çizgiyi gördüm sabah test yaptım inşallah doğrudur adetim daha geçeli 3 çü günü çok sevinçliyim darısı hepinizin başına:teytey::teytey:

Insallah yakin zamanda haberini aliriz canim,,,sana tavsiyem kendini bu duruma odaklama adet olunca cok moralin bozulabilir...sohbet odalarini sormusun yukari bakarsan orada SOHBET ODALARI yaziyor tikla...

canım tavsiyen için saol sanırım müjdeli haberimi okumuşsundur bugün test yaptım 2 çizgi göründü darısı senin ve tüm arkadaşlarımın başına bu arada sohbet odasını tıklıyorum sadece yükleniyorgibi başkabişey olmuyor başka biyerede tıklamam gerekiyormu canım

günaydın bayanlar bende 3 aydır çocuk istiyorum adetime 2 gün var ama kahverengi bir leke geldi. göğüslerim ağrısıda herzamankinden uzun sürdü ve şişlikte var ama bu leke ne şimdi yaaaa 3 aydır stres yaptım doğru bi şey değil ama elde değil işte bu gidişle çocuğu Bakırköy ruh ve sinir hast. hast. doğuracağım tatlicadiarzu gerçi o zamanda bu bebek kimin derim :uhm:

canım yaşasınnnnnnn.hadi hayırlısı ayyyy hamişsin he.allahım hayırlı bi hamilelik nasip etsin sonra da bebişini sağlıkla huzurla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin netmiydi çizgi.aaayyyyyyyyyyyyyy bize de dua etsen noluurrrrrr:1hug:Şeniz:enbuyukkk:

tebrik ederim niloş darısı hepimizin başına benimde 3 günüm kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yapsammı acaba

tebrik ederim hayatım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…