Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sorma belinay yarı doktor olduk canım ya:)))
ben iyiyim adete 4 gün kaldı yine stres bastı bana((

inşallah adet olmazsın canım yaaaaa....
walla bu yaz hamiş kalamazsam kışa hiç kalamam ben yazın kafa dağıtacak şeyler yapıyoruz tatil gezmeler falan kışın çok stres oluyorum ben.....

sorma canım yaaa. üfff hayırlısıyla bi hamiş kalsaydık valla sıkıntı oldu bana(
canım kendine iyi bak ben çıkıyorum. görüşmek üzere..

kızlar resmen şoktayımmmm :bbo:

reglime 2 gün var. sabah test yapmıştım...

tek çizgi vardı. bende attım çekmeceye...

az önce bi baktım yanında çoooookkkk silik 2. bi çizgi daha var...:teytey:

eşime bile sordum oda silik belli belirsiz ama var dedi!:1rolleyes:

ne şimdi bu?

sizce hamişmiyim ben?

gerçektenmi?

sen hamilemisin ya da daha önce hiç hamile kaldınmı?

başından geçtimi böyle bişey? ne çok sordum yaww :)

ay canım güzel soru ama hayır kalmadım hiç suan aşılamamın 10. günü bekl,yorum ama silikte cıksa gebelik var diye biliyorum cok araştırdım cünkü

bende anne olmak istiyorum yumurtlama dönemimi hesapladım ve o gün işlemlere başladık:) ama ben dayanamayıp o işlemden 8 gün sonra kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.3 gün sonrada idrar testi yaptım 2 ççizgi çıktı ama çizgilerden biri baya silikti.ertesi sabah bi aha yaptım tek çizgiydi.fakat bu aralar tezmilik yapınca sağ kasğımda batma oluyo.göğüslerim ağrımıyor ama.ara sıra halsizlik oluyor.sizce e zamna belli olur adetime 6 gün var hamile olsaydım adetime 10 gün kala yaptırdığım kan testinde çıkmazmıydı.testin sonucu 0,100 çıktı

amin inşallah ama sanırım seninki normall yolla dimi yani aşılama falan olmadın bugün bir arkadasım oldu test ikinci cok silik cıkmış ama kan testi yaptırdı ardından sonuç pozitif ne kadarlık evlisin sen

siteye yeni eklenen olarak herkese slmmm. bayanlar idrar testleri adet günü gelmeden sonuç vermez diye biliyorum bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim...CADIARZU

canım bazen testlerde yanılıa biliyor bence kan testinde büyük ihtimal cıkardı ama yinede kesin birşey demek istemem :1no2:

ben 4 yıllık evliyim ama 1 aydır bebiş istiyoruz...

2. çizgi pembe bile değil... çok silik...

yine de hamile olabilirmiyim acaba?

ben yumurtlama dönemimi hesaplayıp çocuk girişimlerine başladım ama o girişimden 8 gün sonra dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı yani 0,100.kan tahlilinden 3 gün sonrada idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı fakat çizgilerden biri baya silikti.ertesi sabah bi daha yaptım tek çizgiydi.ne zamna belli olur.adetime 6 gün var.ama bu aralar temizlik yapınca sağ kasığıma batma şeklinde ağrı giriyor.eğer yumurtlama gerçekleşseydi adetime 10 gün kalayaptırdığım kan tetinde çıkmazmıydı

merhaba,aşılama mı yaptırmıştın.hayırlısı olsun inşallah

surrender yukarıda yorum yaptım oku istersen canım
simeray dediğim gibi yani silikte cıksa gebelik diye biliyorum ama yinede kesin demiyim ama bence kesin ay saçma oldu ama ya ben cok kişiye tanık oldum öyle

surrender canım o kadar erken çıkmazki yaaaa.bence bekle adetini olmazsan bi daha kan testi yaptırısın.fazla stres yapmamaya çalış cicim.ayrıca idrar testleride günün geçmeden kesin sonç vermez diye biliyorum...kan testi için bişey daha geç döllenme diye bişe var yani adetten bi kaç gün önce bile döllenme olabilirrrrrr...sabırlı ol.adet gününün geçmesini bekleee

yok normal yolla deniyoruz bu ay ilk

acaba hamişmiyim ki? :dance:

canım,idrar testi regl geçtikten sonra sonuç verir.ve testi en çok 5 dakika içinde okumalısın,sonrası doğru sonuç vermez.inşallahhh hamilesindir,istersen kan tahlili yaptır.idrar testine göre ümitlenme bence,çünkü çok üzülüyo insan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…