benimde dün adetim gelmeden önce acayip bir bel ağrısı vardı daha erken diye kahale almamıştım ama olan oldu kırmızıyı gördüm.2 aydır düzenim şaştı önceden tam gününde gelirdi.gecikmesi neysede bu kadar erken gelmesi tuhafıma gitti.altında birşeyler arar oldum:roflol:
maviş ya bendende tam tersi bembeyaz kremsi geliyor... üff iyice kafayı yedim yavvv.
peki sen hatırlıyormusun adetten önce gelirmiydi böyle sarımtırak akıntı?
Ya kizlar şimdi wcye gittim bide ne göreyim sarimtrak biraz kremsi ve yapişkan bi akinti geliyo acaba adet mi oluyorum nolur cevaappppp
maviş adetin kaç gündür geçiyor geçen aylarda böyle oldumu rahmin kendi hesapları bizim hesapları tutmuyor inş hamilesindir.gerçi benim bir arkadaşım hamile kaldıktan sonra sarı akıntılar var demişti umutlandırmak gibi olmasın ama sen test yaptırfisfisfis[/
ADET TARİHİM DÜNDÜ YOK BUGÜNDE TIK YOK FAKAT BEN İLAÇTA KULLANIYORUM ADET DÜZENLYİCİ BENİM ADETİM DÜZENSİZDİ İLAÇ BİTER BİTMEZ ADETİN GELİR DEDİLER 2 GÜN GEÇTİ HALA YOK TEST ALDIM FAKAT SABAH YAPICAM
maviş ya bendende tam tersi bembeyaz kremsi geliyor... üff iyice kafayı yedim yavvv.
Peki sen hatırlıyormusun adetten önce gelirmiydi böyle sarımtırak akıntı?
ahhhhhh beren bilsem nasıl oluo 8.gün negatif bugün yaptım dahaDemekki testler çok da güvenilir deilmiş.. Duygusal senin pozitif çikmişti nasil negatif oluyo şimdi anlamadim
belinay canım amor maalesef adet oldu. ve çok sancılı geçmiş(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?