Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

mrb kızlar ben zuhal ya ben 27 haziranda regl oldum yumurtlama ne zaman olur bilen varmsa lütfen rica ediyorum tahminimce 10 temmuz herhalde ama sizde bişeyler söyleyin bekliyorum tşk

suzancım artık paranoyak olduk zaten:roflol: gözümüz ağrısa acaba hamile miyiz dicezzz:roflol: bu arada hoşgeldin lazy yok sanırım bugün hamiş haberi handede adet olmş

Ya kizlar şimdi wcye gittim bide ne göreyim sarimtrak biraz kremsi ve yapişkan bi akinti geliyo acaba adet mi oluyorum nolur cevaappppp

maviş adetin kaç gündür geçiyor geçen aylarda böyle oldumu rahmin kendi hesapları bizim hesapları tutmuyor inş hamilesindir.gerçi benim bir arkadaşım hamile kaldıktan sonra sarı akıntılar var demişti umutlandırmak gibi olmasın ama sen test yaptırfisfisfis

walla benim8. günü gecikmenin dün ikinci testte gölge gibi bişi wardı ama bugünde yaptım negatif kan testini p.tesi yaptırıcam eğer gelmezse tabiii:)

maviş ya bendende tam tersi bembeyaz kremsi geliyor... üff iyice kafayı yedim yavvv.
Peki sen hatırlıyormusun adetten önce gelirmiydi böyle sarımtırak akıntı?

ya lazy akinti adetime 1 2 gün kala olurdu fakat kivami ve rengini hatirlamiyorum

kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi ewli ark konuştum 2 aylık bebeği war dedim nasıl belli oldu senin idrar testinde dedi ki 15 geçti yaptım negatif 20 gün oldu negatif test 1 ay olunca dr a gttim 6 haftalık hamile çıktım dedi

Demekki testler çok da güvenilir deilmiş.. Duygusal senin pozitif çikmişti nasil negatif oluyo şimdi anlamadim

Demekki testler çok da güvenilir deilmiş.. Duygusal senin pozitif çikmişti nasil negatif oluyo şimdi anlamadim
ahhhhhh beren bilsem nasıl oluo 8.gün negatif bugün yaptım daha
ama p.tesiye kadar gelmezse mutlaka dr gidicem ama ağrım war şuan belim çok ağrıo:1no2:

Bencede dr.a git ama normalde adetlerin düzenli ise dr.un verse bile adet söktürücü içme sakin

nasılsınız kızlar???ben yoruldum ya.yarın kalabalık misafirim geliyo.yaprak sardım koca bi tencere..tatlı yaptım,akşama yemek yaptımmm...biraz dinlenip temizliğe geçerim.

slm kızlarrrr......
beren naber canım ya hiç görüşemiyoruz walla yaz geldi herkez dışarlarda gezmelerde kimseler pc başında oturmaz oldu.....
ben doktora gittim yine bana klomen ve crinone jel verdi...3 ay boyunca kullanacakmışım inşallah gebelik oluşurmuş....eşimin sonuçlarınıda gayet iyi bulmuştu....

haaa bişi sorcam ya amor ne yaptı adet oldumu aşılama yaptırmıştı dimi o....

kızzz wavy naber nasıl gidiyor hayat....

semacım walla bıkmadın misafir ağırlamaya nasıl uğraşıyorsun bu kadar .....hamarat kızsın herhal walla bende bir tembellik bu günlerde yemeğimi zor yapıyorum....

belinay canım amor maalesef adet oldu. ve çok sancılı geçmiş(((

hadi yaa ççok üzüldüm ne kadarda umutlanmıştı hayırlısı değilmiş demekki.....
sancılı geçtiğine göre tutunamadı adetle sonlandı benimde öyle olmuştu......

doktorum eskiden her gittiğimde bana rahim filmi çekelim tüplere bakalım diyordu ....o sancılı adetimde alttan baktı bana çünkü 10 gün arayla olmuştum adetimi...anam adam o gün bugündür rahim filmi lafını kuruttu demekki anladı döllenme oldu tutunamadı sonlandı....walla bu gidişle prof olcaz :sm_cool:

sorma belinay yarı doktor olduk canım ya:)))
ben iyiyim adete 4 gün kaldı yine stres bastı bana((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…