canım yaşasınnnnnnn.hadi hayırlısı ayyyy hamişsin he.allahım hayırlı bi hamilelik nasip etsin sonra da bebişini sağlıkla huzurla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin netmiydi çizgi.aaayyyyyyyyyyyyyy bize de dua etsen noluurrrrrr:1hug:Şeniz:enbuyukkk:
kızlar merhaba Allah hepinizin gönlüne göre versin diyerek lafıma başlamak istiyorum benim adetime 4 gün varken idrar testi yapmıştım ve pozitif çıkmıştı bazen çıkabiliyo yani silikte olsa çıkabilir ve ertesi günü kan tahlili yaptırmaya gitmiştim ve pozitif çıkmıştı şu an 9+3 günlük hamileyim dilerim hepiniz tez zamanda hayırlısı ile hamile kalırsınız .a.s.
niloşcum belirtin var mıydı.benim de günüm yaklaşıyor meraktan çatlamak üzereyim.
Merhaba karedelenx allah kucagina saglikli evlat almak nasip etsin insallah...Adetime 4 gun kala test yaptim diyosun.bunu yapmanin sebebi belirtiler yasamanmi yoksa sabirsizliktanmi?
ben de 34 yaşındayım ve daha hiç çocuğum yok, o yüzden hemen olsun istiyorum. bir yandan da kendime kızıyorum neden bu kadar bekledim die :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?