Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hepinize çok teşekkür ederim allah hepinize biran önce anne olmayı nasip etsin semacım güzel duaların için çok saol canım inşallah biran önce bebişini kucağına alırsın dualarım sizlerle sizde beni unutmayın dualarınızda inşallah sevincim boşa çıkmaz

saol canım iki çizgide gayet net:teytey::teytey:a.s.

merhaba kızlar.kutlarım niloşcum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı bütün bebek isteyenlerin başına

neyse kızlar ben çıkıyorum bugün burada kimsecikler yok galiba.görüşürüz.kib.

niloşş tebrik ederim canım :)) çok sevindim...Allah tamamına erdirsin inşallah...

niloşş tebrik ederim canım... çok sevindim darısı bizlerin başına biran önce:)))
kızlar malesef benim umutlar önümüzdeki aya kaldı
çok fazla hayal kırıklığına uğramadım.. biraz moralim bozuldu ama düzeldim... ikl denememizdi çünkü... bu ay inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh başarıcaz.....

tebrikler nioşcum darısı bizlerin başına kızlar ben bu sabah test yaptım negatif çıktı ama hala adetim gelmedi üfffffffff yaaaaaaa

sevim sen ne yaptın acaba merak ediyorum inşallah hamilesindir canım darısı hepinizin başına kızlar allah gönlünüze göreversin

niloş tebrik ederim canım seni.ve babayı da..allah tamamına erdırsın.

niloşcum belirtin var mıydı.benim de günüm yaklaşıyor meraktan çatlamak üzereyim.

niloş tebrik ederim canım
benimde 4 gün geçti halada olmadım bu sabah test yaparım diye düşünüyordum ama dün gece kasıklarım ağrıdı adet olacak gibi,bende vazgeçtim almadım birkaçgün daha bekliycem

Niloş tebrik ederim bende, Allah kolay bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum nasip etsin!

Sevil35 ben 3-4 ay reglim bir iki gün kayınca hemen test yapıyordum ve abartmıyorum 5-10 dakika sonra daha testin sonucunu alamadan regl oluyordumsırnaşık şey Sonra ateş ölçmeye başladım, artık test falan yapmama gerek kalmıyor, gerçekten stresten de kurtuldum ve gecikme yaşamadan ateşim düşünce regl oluyorum. Bazen psikolojik olarakta gecikiyor çünkü. Bence hemen test yap için rahatlasınyerimseniben İnşallah pozitif çıkar, ben burada her hamile kalanla o kadar seviniyorum ki anlatamam, umutun artıyor çünkü:dance:

Merhaba karedelenx allah kucagina saglikli evlat almak nasip etsin insallah...Adetime 4 gun kala test yaptim diyosun.bunu yapmanin sebebi belirtiler yasamanmi yoksa sabirsizliktanmi?

niloşcum belirtin var mıydı.benim de günüm yaklaşıyor meraktan çatlamak üzereyim.

bende herzamankinden farklı akıntım çok kasıklarım ağrıyor ve adet olucakmışım gibi sevim bence sende hamilesin canım bide benim yaklaşık 1 haftadır midem ekşiyordu arara dün ve bu gün ise midemin bulantıları başladı kızlar bide yaklaşık 2 haftadır uykum çok geliyor evdeyken sürekli uzanır pozisyonundayım gündüzleri uyuyorum çok halsizim darısı sizlerin ve bütün isteyenlerin başına

arkadaşlar meraktan ölcem ya aaba hamile olma ihtimalim ne.ama bende pek bi belirti yok yani göğüslerimağırmıyı,koyu bi leke olmadı,sadece geçen gün temizlik yaparken sağ karın boşluğuma kramp girdi sürekli.temizlik yapınca.

Merhaba karedelenx allah kucagina saglikli evlat almak nasip etsin insallah...Adetime 4 gun kala test yaptim diyosun.bunu yapmanin sebebi belirtiler yasamanmi yoksa sabirsizliktanmi?

canım teşekkür ederim belirtilerim vardı baya ve biraz da sabırsızlık diyelim öylesine yapmıştım aslında belki silikte olsa görürüm diye.ama silik bile değildi çok netti 2.çizgim erken döllenme oldu bende ondan bu kadar net çıktı çizgim.inşalah Allah sana da ve tüm isteyenlere de yaşatsın annelik duygusunu

kızlar gene ben ve gene bişi sorucam:))))
benim reglim daha öncekilerden daha farklı bir renkte hafif kahverengimsi hatta kahverengi diyebiliriz...
neden böle olr bir fikriniz varmı... daha öncekiler normaldi ve bu ilk denememizdi...sizde de oluyormu böle???

ben de 34 yaşındayım ve daha hiç çocuğum yok, o yüzden hemen olsun istiyorum. bir yandan da kendime kızıyorum neden bu kadar bekledim die :mymeka:

Sevgili ankakuşu,
Kariyer kadınları olmak uğruna biraz geç kaldık sanırım...
Ama bir dönem eğitim için yurt dışına gitmiştim orada insanların gebelik için karar verme yaşı ortalama 35 ;-)

Avrupa'da yaşasaydık yaşımız nedeniyle daha az demoralize olurduk
Ülkemizde genç anneleri görünce ister istemez aceba diyoruz ama
bu yaşa gelinceye dek yaptığımız en iyi şeyi yapmaya devam edeli bence
Çalışmaya devam yani...a.s
İyi şanslar...

bayanlar yaa yine regli oldummmmm.senağlama. ama hamilelik belirtileri vardı. bu ayda vücudum beni kandırdı desenize. ne yapalım sağlık olsun çalışmalara devam Şeniz zaten her ay göğüs kontrolü idrar kontrolü vs... neymiş hamilemiyim acaba belirtisi varmı onlarla uğraşıyorum. bu ay akışına bırakacağım psikolojim bozuldu yaa yüce Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…