Canlarim yaaa ne diyecegimi bilemiyorum sizlere cunku sizden 1 farkim yok benimde...Benimde adetim bu ayin 5 bekliyorum bakalim bende sizin gibi,,,her ay hamilelik psikolojisini bende yasiyorum yani her ay hamileyim diyorum umudumu kesmeden ama kismet isi busenağlamayerinde olsam test yapmam bekle zamani gecsin eger test yapacaksan bu kan testi olsun...Ben adet olana kadar,eger olmaz isem8 gun beklicem! Bende 2 yildir aglamaktan biktim her ay senağlamasenağlama[k] {n} [k];3239743 .!.:herkese merhabalar adetime 4 gün kaldı ve bundan 3 gün önce baş dönmesi mide bulantısı sürekli uyku hali bacaklarda agrı vs şikayetlerim olunca hamilemiyim die eşimle düşündük ve abartıp inandıkŞeniz ama şuanda yorgunluk bacak agrısı dışında şikayet yok
acaba hamile olma ihtimalim nedir? bu belirtilere inanmalımıyım? başka türlü nası anlarım? yaaa üzülmek istemiorum bişiler söleyin bana....senağlama
bayanlar yaa yine regli oldummmmm.senağlama. ama hamilelik belirtileri vardı. bu ayda vücudum beni kandırdı desenize. ne yapalım sağlık olsun çalışmalara devam Şeniz zaten her ay göğüs kontrolü idrar kontrolü vs... neymiş hamilemiyim acaba belirtisi varmı onlarla uğraşıyorum. bu ay akışına bırakacağım psikolojim bozuldu yaa yüce Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olur.
bayanlar yaa yine regli oldummmmm.senağlama. ama hamilelik belirtileri vardı. bu ayda vücudum beni kandırdı desenize. ne yapalım sağlık olsun çalışmalara devam Şeniz zaten her ay göğüs kontrolü idrar kontrolü vs... neymiş hamilemiyim acaba belirtisi varmı onlarla uğraşıyorum. bu ay akışına bırakacağım psikolojim bozuldu yaa yüce Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olur.
canım merhaba inşallah öncellikle hamişssindir ama kafam karıştı yani kan testinde çıkmadı idararda cıktı acaba erkenmi davrandın kan testi için benimde yarın 13. günüm test yaptırıcam peki sen o iğneyi oldun hamşlelikte ne gibi biretkisi varmış yani zaralı falan değil dimiarkadaşlar benim yumurlama dönemin ayın 23-27 arasındaydı.gün aşırı devam ettik.adetime 11 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.şimdi adetime 4 gün var idrar testi yaptım çizgilerden biri silik diğer çok net.sizce hamilemiyim.ama göğüsleirm bundan 1 hafta önce ağırıyordu migrenim olduğu için hastaneye gidip ağrı kesici iğne yaptırdım göğüslerimde ağrı felan kalmadı akıntımda yok.ne dersiniz.
[k] {n} [k] bana idrar kontrolünü sormuşsun biri hamileysen idrarın daha koyu ve kokulu olur dedi. bende renk kontrolü yapıyodum ne bileyim hamilelik belirtisidir herhalde kadar doğru bilmiyorum CADIARZU
varya hepimiz yakında doğum kontrol uzmanı olup çıkacağız ha bi diplomamız eksik.. yüce Rabbim çocuk isteyene çifter çifter versiiiiin
pitos ben ağrı kesici iğneyi olmaktan başka bi seçimim yoktu tansiyonum düştü oksijen tüpü verdiler şuurumu kaybetmek üzereydim.acile kaldırılınca iğne yaptılar malesef.bu arad idrarım rengi çok koyu sarı.
canım ikikere aynı sonuç çıkmış ya ümitlendiririm sonra üzülürmüsün bilmem ama dayanamıycam bence hamilesssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:teytey::dance:valla o iğneyi ben bilinçsizce yaptırdım migrenim tutunca acilen eşim hastaneye götürdü çünkü istifra etmeye başladım ve şuurum gidip geliydu..ğne yaptılar serum bağladılar oksijen tüpü zor bi geceydi.ama idrarım koyu sarı sizce hamilelik belirtisimi.adetime 4 gün var.şimdi idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı ama çizgilerden biri baya silik.nerdersiniz.
canım dayanamam ben dersen kan testi yaptır ozaman kesin çıkar bende yarın kan testi yaptırıcam inşallah ikimizde hamileyizdir aa demek burda okudun ne güzel canım illa kan çekti bakyerimseniben:içelim:canım benim inşşallah dediğin gibidir.çok istiyorum bi bebişim olsun. o zaman ben 4 gün daha bekliyim adetime gelmezse öle yaptırayım demi
evet çok severim sakaryayı.çalışıyorum anca salıdan yaptırabilirim bi daha kan testini.haber ver bana olurmu bende sana haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?