Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ben 2 yıllık evliyim 25 yaşındayım.ama daha ilk kez çocuk istiyoruz.iki yılın sonunda düşünüyoduk zamanı geldi:)sen kaç yaşındasın.

bende 25 yaşındayım ve iki yıllık evliyim canım ama tam iki ıl olmadı dahadoldurana kadar bebişimde kanımı doldursa çok güzelolucak tabii

canım ben çıkıyorum tanıştığıma sevidim yarın görüşürüz inşallah bana dua et olurmu bene senin için ediem allah a emanet ol

kardelen sana bişey sorucam sende sürekli uyku hali sürekli yorgunluk varmı canım ben sürekli uyumak ve dinlenmek istiyorum

slm kızlarrrrrrrrrrrrr 10 gün bugün tam adetim gecikeli bu hafta içi ya kan testi yaptırıcam ya dr gidip ultrasona giricem bitsin artık bu bekleyiş yoksa deliricem sanırım

slm kızlarrrrrrrrrrrrr 10 gün bugün tam adetim gecikeli bu hafta içi ya kan testi yaptırıcam ya dr gidip ultrasona giricem bitsin artık bu bekleyiş yoksa deliricem sanırım

canım sadece senmi bizde deliricaz meraktan hadi şu testi yapta bizde rahatlıyalım nişanlının haberi varmı ne diyor

kardelen sana bişey sorucam sende sürekli uyku hali sürekli yorgunluk varmı canım ben sürekli uyumak ve dinlenmek istiyorum

evet var canım yorgunluk dinlenme isteği sürekli yatma isteği var bende sende hamilesin sanırım Allah tamamına erdirsin inşallah.bol bol dinlen gamyoncuiremsua.s.

merhaba kızlar aranızda benim gibi bekleyen cok kişi var demek ay cok zor ya yarın benim için büyük gün umarım herşey güzel olur

selam kızlar, nasılsınız?
beklemede olanlar galiba! hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
benimde reglime 15 gün var ancak halsizlik, yorgunluk, mide bulantısı mahvediyor beni
ama hamileliğe pek bağlayamıyorum, sıcaklarda insanı mayıştırıp bu hale düşürebiliyor
yanılıyormuyum??

slm kızlar eslem inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım hamilesindir inşallah :)

selamlar yanilmiyorsun sanirim eslemcim sicakdan dir,buralarda gecen hafda öyle bi sicakdiki nerdeyse erime derecesine geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…