Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

çalışılmışsa düşünülmesi lazım dimi
ama şimdilik inş. denilmesin canım, ilerde inş. :)

çalışılmışsa düşünülmesi lazım dimi
ama şimdilik inş. denilmesin canım, ilerde inş. :)

şahsen bız dusunme asamasındayız calışma aşamasına agustosda gecıcez :roflol:
sende bu aralar bu konuya egıldım dıyınce sırnaşık şey
o zman hakkınızda hayırlısı dıyelımyerimseniben

amin inş. Rabbim isteyen herkese versin..
ama bu üzerine görme olayı çok kafamı karıştırıyor

amin inş. Rabbim isteyen herkese versin..
ama bu üzerine görme olayı çok kafamı karıştırıyor

canım uzerıne gorme olayı adet gıbı ama adetten farklı nasıl farklı dıceksın?
her zamankı adet zamanından
her zamankı adet mıktarından
her zamankı adet seklınden farklı ıse ustune goruyo olablırsın
ustune gorme olayı halk adında soylenen bı durum oysakı bebegın rahıme tutunma asmasındakı kılcal damarın zedelenmesınden kaynaklanan bır kac damla kan ve cogunluguda lekelenme olarak belırtır

aaa sen daha oğrencıymısın hıc dıkkat etmedım sımdı gozume carptı evlısın bebek dusunuyosun dıye boyle cvp yazdım hay Allah yaa:roflol::roflol:
canım benım kusura bakma bende bide insallah falan dıye konustum..ya gece gece ne guldum kendıme:roflol::roflol::roflol:

ya ne bileyim kimisi ben 5 ay hiç anlamadım, normal adetimi gördüm vs deyince, insan ne kadar yoğun adet görse de şüphe edebiliyor :)

gunaydın kızlar nasılız bakım ıyıyız değilmi naslı handefe amor burcu ve daha bı çok kardeslerım hepınıze gunaydınlar mutlu huzurlu gunler sızlerın yuzlerının her zaman gulmesı dıleğıyle insallah hersey gonlunuzce olsun amınnnnnnn

kızlar nerdesınız naslı amor hamıle mı yawww bırı bısey soylesın

handecik günaydın ben cumartesi test aldım sonuç negatif bugün adetim geçeli 4 gün oluyo hala tık yok

günaydın kızlar...

dün regl günümdü... hala gelen giden yok! yeni hamiş haberleri varmı bu arada ?
ben gidip bi kan testi mi yaptırsam yoksa evde yapılan testlerden alıp önce onu mu yapsam...

handecik günaydın ben cumartesi test aldım sonuç negatif bugün adetim geçeli 4 gün oluyo hala tık yok

canım benım benım gecen ay 6 gun geçtı bu ayda 4 gun ama sonuc negatıf geçen ay evde test yapmıstım bu ay çok umutluydum gogus ucları benı kandırdı önce kasındı sonra acıdı ve sonus adet olacakmısım bosver hayırlısı artık unuttum çoçuk meselesını şimdi kafayı kılo almaya taktım:roflol::roflol:

çünkü çok zayıfım 50 kılo boy 1,68 dengelemıyor değilmi kızlaar gıydıgın yakısmıyor ne alsam hosuma gıtmıyor esıme dıyorum benı guzel buluyomusun o da sen benım gonlumun bıtanecık gulusun dıyor o çok ıyı benı hıç uzmuyor canım benım kızlar naslı hamılemı amor falan haberı olan varmo

cangemacım şaşırdım kaldım benim adetim düzensiz ilaç kullanıyorum ilaç bittikten bir kaç gün sonra adet olmam lazımdı bugün 4 yada 5 gün oldu ama hala olmadım kafayı yicem göğüslerim fena acıyo sağ kasığım arıyo offf

maviş günaydın 4-5 gün oldu ve sen hala test yapmıyosun valla hayretsin benim günüm yarın kaç gündür kendimle savaşıyorum yapsammı diye ama yarın sabah yapacam artık sende yap bence hem baksana bir sürü belirtin var hadi hayırlısı

canım bak bende neler vardı ayak usumesı ama pısıkolojik değil çünku uzerım yanıyodu ter basıyodu ayaklarıom uşuyor dedımkesın var sonra gogus ucu 12 gun önce kasındı sonra acıdı bı yerde okumustum dollenme olunca boyle olurmus kasık batması fena sekılde sımdı eğilip kkalkınca oturduğum yerde n yıne oluyor hıç ınanma onlara senın ıyılıgın ıçın soyluyorum kk butun kadınları aynı şeyı yasıyor amam sans kıme gulerse onun melegı karnında oluyor darısı bıze amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mrb kızlar adetim 7 gün geçiyor ve hiçadet belirtim yok içinizde 4. gün kantesti yaptım negatif çıktı acaba kan testini erkenmi yaptırdım bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…