Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ilk gün bugün günümdü belirti olarak bulantı haricinde bi şey yoktu bide akşam biraz ağrım vardı kasıklarımda o kadar

ilk gün bugün günümdü belirti olarak bulantı haricinde bi şey yoktu bide akşam biraz ağrım vardı kasıklarımda o kadar

yani tam günün geçmedi . Benimde bugün ve akşam yemek yiyemedim midem bulandi ve önce sirtimin sag tarafinda agri vardi. şimdi ara ara oluyor birde beyaz sivilar geliyor

günaydın arkadaşlar...
depresif durumum devam ediyo... hatta daha kötüyüm...
reglimden 2 gün geçti, hala olmadım ama bu sabah test saptım. ama tek çizgi... silik bile yok...
moralim çok bozuk!

evet tam geçti sayılmaz bendende geliyo sıvı ilk gebeliğimde tabi düşük yaptığım gebeliktede aynı olmuştu inş. ikimizde hamileyizdir

günaydın arkadaşlar
ogün test yaptım tek cizgiydi:çok üzgünüm: çok üzüldüm bazı arkadaşlar
yazmış karnım şiş gögüslerimde şiş diye bendede aynısı var ve halen aynı ama teste çıkmadı ama bir kaç gün geçsemibenneyaptımki

tabi geçsin bence 10 gün geçsin tekrar yapalım gerçi benim doktorum 5 gün geçince gel dedi ama bakalım herkez için hakkımızda hayırlısı olsun

evet tam geçti sayılmaz bendende geliyo sıvı ilk gebeliğimde tabi düşük yaptığım gebeliktede aynı olmuştu inş. ikimizde hamileyizdir

İNŞa.s demin test yaptım tek çizgi sabah ilk idrarla yapmam gerekiyo biliyodum dayanamadım.sabah tekrar yapacagım.nasıl düşük yaptın. adetle mi atıldı

günaydın arkadaşlar...
depresif durumum devam ediyo... hatta daha kötüyüm...
reglimden 2 gün geçti, hala olmadım ama bu sabah test saptım. ama tek çizgi... silik bile yok...
moralim çok bozuk!

canım moralini hiç bozma. çünkü testler genelde yanlış sonuçlar veriyo. biraz daha bekle derim ben kan tahlili yaptırırsın

inşa.s demin test yaptım tek çizgi sabah ilk idrarla yapmam gerekiyo biliyodum dayanamadım.sabah tekrar yapacagım.nasıl düşük yaptın. Adetle mi atıldı

ya bende tam anlamadim gebeliğim 2.ayina girerken doktora gittim kontrol için doktor bebeğin 6.haftada kalbinin durduğunu söyledi o şekilde hemen ertesi gün kürtaj oldum çok üzüldüm ağladim ama düşük yaptiğimi hiç hissetmedim ağrim sizim yoktu yani

ya kızlar kafam çok karışık aşılama yaptırdım ama kan tahlilim negatif çıktı fakat regli günüm olmasına karşılık hiç belirti yok karnım bile ağırmıyor ama göğüs ularımdaki halkalar büyüdü ve akıntım çok yani ne olabilirsizce

slm bayanlar gebelik testlerine takılmayın derim çok yakın bi arkdaşımn 1 ay geçmesine rağmen negatif çıktı dr a gttiğnde ultrasonda öğrenmiş hamile olduğunu benimde adetim 12 gün gecikti hiç adet belirtiside yok sadece beyaz bi akıntı gelio adet olurum diye bekledim hep cumaya kadar gelmezse kan tahlili yaptırıcam kesin.

canım moralini hiç bozma. çünkü testler genelde yanlış sonuçlar veriyo. biraz daha bekle derim ben kan tahlili yaptırırsın

saol canım... beklemek! o kadar zorki...:çok üzgünüm:

cuma tatile çıkıyoruz. kan tahlili yaptıracak vaktim ne zaman olur bilemiyorum... zaten cumaya ne kaldı ki... bi de tatilde regl olursam valla ballı kaymak tatlısı olur...
hem hamiş olmadığımı anlamış olurum hemde tatilim regl olduğum için zindan olur....
süper valla :bbo:

canım merhaba inşallah hamişsindir yani testlerden kastın kan tahlilindedemi çıkmıyormuş arkadaşının dünde bir yerde okudum şaşırdım ben kesin sanıyordum CADIARZU

canim tekrar geçmiş olsun. üzülme sakin yeni umutlara yelken açtik inş hepimiz çok tatli anneler oluruz

bence cumaya kadar bekleme kanda çok net çikiyo hem böylece tatilin rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…