çok teşekkür ederim canım...amin inşallah sağlıklı bir hamilelik olur ve hayırlısıyla kucağımda görürüm inş..dualarım sizlerleee
Günaydın bayanlar!!! Jenefer naaptın yaptın mı testi?
günaydın kızlar bu arada kusura bakmayın biraz canım sıkkındı günaydın diyemedim
ilk gün bugün günümdü belirti olarak bulantı haricinde bi şey yoktu bide akşam biraz ağrım vardı kasıklarımda o kadar
evet tam geçti sayılmaz bendende geliyo sıvı ilk gebeliğimde tabi düşük yaptığım gebeliktede aynı olmuştu inş. ikimizde hamileyizdir
günaydın arkadaşlar...
depresif durumum devam ediyo... hatta daha kötüyüm...
reglimden 2 gün geçti, hala olmadım ama bu sabah test saptım. ama tek çizgi... silik bile yok...
moralim çok bozuk!
inşa.s demin test yaptım tek çizgi sabah ilk idrarla yapmam gerekiyo biliyodum dayanamadım.sabah tekrar yapacagım.nasıl düşük yaptın. Adetle mi atıldı
canım moralini hiç bozma. çünkü testler genelde yanlış sonuçlar veriyo. biraz daha bekle derim ben kan tahlili yaptırırsın
canım merhaba inşallah hamişsindir yani testlerden kastın kan tahlilindedemi çıkmıyormuş arkadaşının dünde bir yerde okudum şaşırdım ben kesin sanıyordum CADIARZUslm bayanlar gebelik testlerine takılmayın derim çok yakın bi arkdaşımn 1 ay geçmesine rağmen negatif çıktı dr a gttiğnde ultrasonda öğrenmiş hamile olduğunu benimde adetim 12 gün gecikti hiç adet belirtiside yok sadece beyaz bi akıntı gelio adet olurum diye bekledim hep cumaya kadar gelmezse kan tahlili yaptırıcam kesin.
ya bende tam anlamadim gebeliğim 2.ayina girerken doktora gittim kontrol için doktor bebeğin 6.haftada kalbinin durduğunu söyledi o şekilde hemen ertesi gün kürtaj oldum çok üzüldüm ağladim ama düşük yaptiğimi hiç hissetmedim ağrim sizim yoktu yani
saol canım... Beklemek! O kadar zorki...:çok üzgünüm:
Cuma tatile çıkıyoruz. Kan tahlili yaptıracak vaktim ne zaman olur bilemiyorum... Zaten cumaya ne kaldı ki... Bi de tatilde regl olursam valla ballı kaymak tatlısı olur...
Hem hamiş olmadığımı anlamış olurum hemde tatilim regl olduğum için zindan olur....
Süper valla :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?