slm bayanlar gebelik testlerine takılmayın derim çok yakın bi arkdaşımn 1 ay geçmesine rağmen negatif çıktı dr a gttiğnde ultrasonda öğrenmiş hamile olduğunu benimde adetim 12 gün gecikti hiç adet belirtiside yok sadece beyaz bi akıntı gelio adet olurum diye bekledim hep cumaya kadar gelmezse kan tahlili yaptırıcam kesin.
ya kızlar kafam çok karışık aşılama yaptırdım ama kan tahlilim negatif çıktı fakat regli günüm olmasına karşılık hiç belirti yok karnım bile ağırmıyor ama göğüs ularımdaki halkalar büyüdü ve akıntım çok yani ne olabilirsizce
kızlar lütfen cevap yazın yani benim hamile olma ihtimalim varmı hala
slm bayanlar gebelik testlerine takılmayın derim çok yakın bi arkdaşımn 1 ay geçmesine rağmen negatif çıktı dr a gttiğnde ultrasonda öğrenmiş hamile olduğunu benimde adetim 12 gün gecikti hiç adet belirtiside yok sadece beyaz bi akıntı gelio adet olurum diye bekledim hep cumaya kadar gelmezse kan tahlili yaptırıcam kesin.
DUYGUSAL SANA İNANAMIYORUM. NASIL BU KADAR BEKLEYEBİLİYOSUN.BİZ 1 GÜN GEÇSİN KOŞUYORUZ ECZANEYEa.s
merhaba, benimde aynı sizin gibi 11 gün gecikti reglim bende hiç hamilelik belirtiside yok birkaç gün kasıklarım ağrıdı geçti o kadar sizde belirti varmıfisfisfis
ben kan tahlilimi 13. gün yaptırdım yani iki günde değişmez dimi değerler varsa silikte olsaydı çıkardı yanisenağlamakanda çok net çikar diye biliyorum
bide aşilama yapilinca 15 gün sonra belli oluyo diye duymuştum
ben kan tahlilimi 13. Gün yaptırdım yani iki günde değişmez dimi değerler varsa silikte olsaydı çıkardı yanisenağlama
belirtilerin devam ediyorsa bence bi tahlil daha yaptir hiç degilse kafan rahat olur
cnm ben 7 günkü gecikmede yaptım test ikinci çizgi gölge gibi bişidi renk falan yoktu ışığa tutunca belli oluodu ertesi gün tekrar yaptım tek çizgi negatif çıktı o yüzden bekleme karırı aldım çünkü yazdığım gibi bi kez daha başıma geldi.
ben kan tahlilimi 13. gün yaptırdım yani iki günde değişmez dimi değerler varsa silikte olsaydı çıkardı yanisenağlama
ewetttt:1no2: aynı şey bendede war kasıklarım taş gibi benim resmen dolmuş etrafı. beyaz bi akıntı war benimde ağrım wardı adet olucakmşm gibi artık o da yok sen test yaptın mı peki cnm
dimi canım ya bir kaçgün daha geçsin ozaman bir negatif daha görmeye dayanamam sağol
canım ya çok haklısın ağlamakla ele geçmiyor hiç birşey allah seninde yardımcın olsun inşallah bebeğine yakın zamanda kavuşursun:1hug:çok fazla kafana takma zamana bırak bende senin gibiydim çok agladım yıprattım kendimi ama toparlandım. ben saglıklı olmazsam ona kavuşamam ki degil mi
EYLÜL TEBRİK EDERİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN Şeniz
ya bende yeni öğrendim şaşırdım demek böylesi de var okadar isterdimki ya ne güzel olurdu biraz daha bekliyim bakalım ne olucak yardım için teşekkürlerYa benim hergün görüştüğüm çok yakın bi arkadaşımda kan testi regl tarihi 20 gün geçene kadar sonuç vermedi, sonra bi anda 500 çıktı değer. Olabiliyo yani arkadaşlar böyle şeyler.
eylül merhaba canım nasıl gidiyor hamişlik artık kendini anne gibi hissetmeye başlamışsındır ne güzel allah nazardan saklasın kendine çook dikkat et ani hareket falan yapma karnın üstüne eğilme sakınçok sağol serap umarım en kısa zamanda sizlerde hamiş kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?