Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

DUYGUSAL SANA İNANAMIYORUM. NASIL BU KADAR BEKLEYEBİLİYOSUN.BİZ 1 GÜN GEÇSİN KOŞUYORUZ ECZANEYEa.s

yok cnm arkadaşm 15 gün gecio adeti idrar testi alıo net tek çizgi çıkıo sanıo hamile değil 20 gün oluo yapıo yine tek çizgi net 1 ay oluo çok hafif çıkıo ikinci çizgi yine anlamıo bişi hasta falandır belki diye dr a gidiolar ultrasona girio 6 haftalık hamile çıkıo dünde bi ablmla konuştuk onunda 10 gün sonra çıkmş o zaman bile ikinci çizgi silikmiş en iyisi kan testi diyorlar benim bi kez daha olmştu 15 gün geçti ama aslında gebelik olabilecek ihtimal yok gibi bişidi geri çekilmeyle korunuoduk yinede olabilir diye sağlık ocağına gttim iki test yaptılar sonuç wermedi test hemşire war gibi istersen bi hastaneye gt dedi gttim orda negatif çıktı ewet geldim adet oldum yine öyle birşey olabilir diye bekliyorum kan testi için çünkü bi kez böyle birşey yaşayınca insan.Bi de mewsiwsel değişiklikler stresten falanda gecikmiş olabilir benim bi de havuza girdim belkide mikrop kaptım ayy amma çok bahane sıraladım kendime neyse bekleyip görücem artık:))))

kanda çok net çikar diye biliyorum
bide aşilama yapilinca 15 gün sonra belli oluyo diye duymuştum

merhaba, benimde aynı sizin gibi 11 gün gecikti reglim bende hiç hamilelik belirtiside yok birkaç gün kasıklarım ağrıdı geçti o kadar sizde belirti varmıfisfisfis

DUYGUSAL SANA İNANAMIYORUM. NASIL BU KADAR BEKLEYEBİLİYOSUN.BİZ 1 GÜN GEÇSİN KOŞUYORUZ ECZANEYEa.s

cnm ben 7 günkü gecikmede yaptım test ikinci çizgi gölge gibi bişidi renk falan yoktu ışığa tutunca belli oluodu ertesi gün tekrar yaptım tek çizgi negatif çıktı o yüzden bekleme karırı aldım çünkü yazdığım gibi bi kez daha başıma geldi.

merhaba, benimde aynı sizin gibi 11 gün gecikti reglim bende hiç hamilelik belirtiside yok birkaç gün kasıklarım ağrıdı geçti o kadar sizde belirti varmıfisfisfis

ewetttt:1no2: aynı şey bendede war kasıklarım taş gibi benim resmen dolmuş etrafı. beyaz bi akıntı war benimde ağrım wardı adet olucakmşm gibi artık o da yok sen test yaptın mı peki cnm

dimi ya kızlar umut işte insan inanamıyor konduramıyor ya ben ozaman ağlamam devam edebilirm demek

idrar testlerine güven olmuyo dediğin gibi cuma günü hayirli haberlerini bekliyoruz

ben kan tahlilimi 13. gün yaptırdım yani iki günde değişmez dimi değerler varsa silikte olsaydı çıkardı yanisenağlama

Ya benim hergün görüştüğüm çok yakın bi arkadaşımda kan testi regl tarihi 20 gün geçene kadar sonuç vermedi, sonra bi anda 500 çıktı değer. Olabiliyo yani arkadaşlar böyle şeyler.

ewetttt:1no2: aynı şey bendede war kasıklarım taş gibi benim resmen dolmuş etrafı. beyaz bi akıntı war benimde ağrım wardı adet olucakmşm gibi artık o da yok sen test yaptın mı peki cnm

hayır test yapmadım cumaya kadar bekleyip dr a gitmeyi düşünüyorum ben...

çok fazla kafana takma zamana bırak bende senin gibiydim çok agladım yıprattım kendimi ama toparlandım. ben saglıklı olmazsam ona kavuşamam ki degil mi
canım ya çok haklısın ağlamakla ele geçmiyor hiç birşey allah seninde yardımcın olsun inşallah bebeğine yakın zamanda kavuşursun:1hug:

Ya benim hergün görüştüğüm çok yakın bi arkadaşımda kan testi regl tarihi 20 gün geçene kadar sonuç vermedi, sonra bi anda 500 çıktı değer. Olabiliyo yani arkadaşlar böyle şeyler.
ya bende yeni öğrendim şaşırdım demek böylesi de var okadar isterdimki ya ne güzel olurdu biraz daha bekliyim bakalım ne olucak yardım için teşekkürler

çok sağol serap umarım en kısa zamanda sizlerde hamiş kalırsınız
eylül merhaba canım nasıl gidiyor hamişlik artık kendini anne gibi hissetmeye başlamışsındır ne güzel allah nazardan saklasın kendine çook dikkat et ani hareket falan yapma karnın üstüne eğilme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…