eylül merhaba canım nasıl gidiyor hamişlik artık kendini anne gibi hissetmeye başlamışsındır ne güzel allah nazardan saklasın kendine çook dikkat et ani hareket falan yapma karnın üstüne eğilme sakın
daha çok yeni biraz biraz kendimi hamile gibi görmeye başladım..şu an karnım şiş,kasıklarım ağrıyor birde bembeyaz bir akıntı geliyor arada onlarda olmasa hamileyim diyemeyeceğim:))
16 eylül Allah analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip etsin inşallah
sana bir sorum olacak akıntı war mıydı hiç warsa ne renkti benim kasıklarım öyle dolu ki şuan şişliğide geçtim resmen dolu dolu görünüo göğüslerinde değişiklik oldu mu olduysa ne zaman neler oldu ayyy amma çok soru sordum ama merak işte sende yaşamşsındır bu merağı
benim soruma cwp gelmiş bile:=) bendende bembeyaz akıntı gelio kasıklarım ara ara ağrıo bügn birşey yok ama arada iğne batıo gibi adet mi oluyorum die yüz kere wc ye gidiyorum bakıyorum ne gelen war ne giden ama test 4 gün önce negatifti ya eğer değilsemde ilerde hamile kalırsam biraz zor anlarım hamile olduğumu sanırım
16 eylül canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik doktora gittin mi?
Duygusal nabersin hala adet olmamışsın sanırım. sen cuma doktora gitmeyecekmiydin noldu gitmedin mi? nişanlının ailesine söylemişmiydiniz bebiş beklediğinizi? ayyy bu seferde ben çok soru sordum:)))
ya canım aynı şeyler bendede var akıntı koyu beyaz bende kafam karıştı yabencede sen erken gebelik testi al oncomed daha ucuz yani ben öyle aldım yaptır merak ettim şimdikaç haftalıksın şuan peki cnm aynı şey bendede war karnım davul gibi şiş gören 5 aylık der:) benim adetim 12 gün geçti bugün yarın olurum derken yaptırmadım kan testi göğüs uçlarımdada beyaz beyaz bişiler war çözemedim daha:)
ya canım aynı şeyler bendede var akıntı koyu beyaz bende kafam karıştı yabencede sen erken gebelik testi al oncomed daha ucuz yani ben öyle aldım yaptır merak ettim şimdi
kız sen nişanlımısın bende dua ediyom inşallah hamiştir diye töbemi desem ya hay allah şaşırdım şimdi:roflol:iyiyim cnm ya bu cuma gidicem dr a adet olmazsam.bu arada biz dğün salonunu tuttuk 21 ağustosta Allah nasip ederse nişanlımın ailesi bilmio durumu.Düğün sezonu olunca hafta içi yer bulabildik yok walla ben delirsem mi napsam ki adet yok ortada hala:)
kız sen nişanlımısın bende dua ediyom inşallah hamiştir diye töbemi desem ya hay allah şaşırdım şimdi:roflol:
ewet cnm sözlüyüm ani bi ewlilik olucak bizim ki Hayırlısı inşallah ama ben olmasını istiyorum bebeğimin olursa eğer Yüca rabbim werirsem bebişte bi sorun olmazsa aldırmam
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah haber var ama merak ettim ben ne zaman yaparsın testiaslında ilk bebiş war die ani bi isteme olayı oldu daha sonrada olmama ihtimali de olunca biz yinede hemen ewlenmek istedik zaten 2.5 yıllık bi ilişkimiz wardı tabi bebiş warsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?