Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

16 eylül Allah analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip etsin inşallah
sana bir sorum olacak akıntı war mıydı hiç warsa ne renkti benim kasıklarım öyle dolu ki şuan şişliğide geçtim resmen dolu dolu görünüo göğüslerinde değişiklik oldu mu olduysa ne zaman neler oldu ayyy amma çok soru sordum ama merak işte sende yaşamşsındır bu merağı

daha çok yeni biraz biraz kendimi hamile gibi görmeye başladım..şu an karnım şiş,kasıklarım ağrıyor birde bembeyaz bir akıntı geliyor arada onlarda olmasa hamileyim diyemeyeceğim:))

daha çok yeni biraz biraz kendimi hamile gibi görmeye başladım..şu an karnım şiş,kasıklarım ağrıyor birde bembeyaz bir akıntı geliyor arada onlarda olmasa hamileyim diyemeyeceğim:))

benim soruma cwp gelmiş bile:=) bendende bembeyaz akıntı gelio kasıklarım ara ara ağrıo bügn birşey yok ama arada iğne batıo gibi adet mi oluyorum die yüz kere wc ye gidiyorum bakıyorum ne gelen war ne giden ama test 4 gün önce negatifti ya eğer değilsemde ilerde hamile kalırsam biraz zor anlarım hamile olduğumu sanırım

duygusal ben bu ay hiç belirti yaşamadım diyebilirim zaten bu ay tatil,misafir derken belirtiler hiç aklıma bile gelmedi..sadece adete 6 gün kala göğüs ucumu sıkınca bir damla bir sıvı geldi o beni şüphelendirmişti..kesinlikle hamile olunca göğüsler bir başka acıyor kızlar resmen sancılar giriyor böyle birde göğüs ucunun etrafındaki kahverengi halka büyümüş gibi geldi bana...akıntı hiç olmadı hiççç...şimdi yeni başladı bembeyaz bir akıntı...kasıklarım çok sert birde karnım 5 aylık hamile gibia.s

16 eylül canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik doktora gittin mi?
Duygusal nabersin hala adet olmamışsın sanırım. sen cuma doktora gitmeyecekmiydin noldu gitmedin mi? nişanlının ailesine söylemişmiydiniz bebiş beklediğinizi? ayyy bu seferde ben çok soru sordum:)))

kaç haftalıksın şuan peki cnm aynı şey bendede war karnım davul gibi şiş gören 5 aylık der:) benim adetim 12 gün geçti bugün yarın olurum derken yaptırmadım kan testi göğüs uçlarımdada beyaz beyaz bişiler war çözemedim daha:)

bembeyaz akıntı geliyosa bilmiyorum ama sende hamile olabilirsin..belirtilerin bunu gösteriyor..ama neden testte çıkmadıki anlamadımCADIARZU..kan testine zamanın yoksa fortel alsan canım biraz pahalı ama doğru sonucu verir herhalde

iyiyim cnm ya bu cuma gidicem dr a adet olmazsam.bu arada biz dğün salonunu tuttuk 21 ağustosta Allah nasip ederse nişanlımın ailesi bilmio durumu.Düğün sezonu olunca hafta içi yer bulabildik yok walla ben delirsem mi napsam ki adet yok ortada hala:)

ya canım aynı şeyler bendede var akıntı koyu beyaz bende kafam karıştı yabencede sen erken gebelik testi al oncomed daha ucuz yani ben öyle aldım yaptır merak ettim şimdi

kız sen nişanlımısın bende dua ediyom inşallah hamiştir diye töbemi desem ya hay allah şaşırdım şimdi:roflol:

kız sen nişanlımısın bende dua ediyom inşallah hamiştir diye töbemi desem ya hay allah şaşırdım şimdi:roflol:

ewet cnm sözlüyüm ani bi ewlilik olucak bizim ki Hayırlısı inşallah ama ben olmasını istiyorum bebeğimin olursa eğer Yüca rabbim werirsem bebişte bi sorun olmazsa aldırmam

ewet cnm sözlüyüm ani bi ewlilik olucak bizim ki Hayırlısı inşallah ama ben olmasını istiyorum bebeğimin olursa eğer Yüca rabbim werirsem bebişte bi sorun olmazsa aldırmam

hım anladım canım neden ani evlilik bu sebepten dolayımı yani hayırlısı olsun tabii zaten sonu evlilikse aldırma tabii bebişini ya

aslında ilk bebiş war die ani bi isteme olayı oldu daha sonrada olmama ihtimali de olunca biz yinede hemen ewlenmek istedik zaten 2.5 yıllık bi ilişkimiz wardı tabi bebiş warsa

aslında ilk bebiş war die ani bi isteme olayı oldu daha sonrada olmama ihtimali de olunca biz yinede hemen ewlenmek istedik zaten 2.5 yıllık bi ilişkimiz wardı tabi bebiş warsa
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah haber var ama merak ettim ben ne zaman yaparsın testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…