ben geldim wc gittim hala bişeyler yok sadece bel agrısı ve beyaz sıvı akıntılar kafam çok karıştı
cumaya cnm ya ara ara ağrım oluo adet olucakmşm gibi gelio ama((
16 eylül canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik doktora gittin mi?
Duygusal nabersin hala adet olmamışsın sanırım. sen cuma doktora gitmeyecekmiydin noldu gitmedin mi? nişanlının ailesine söylemişmiydiniz bebiş beklediğinizi? ayyy bu seferde ben çok soru sordum:)))
slm kızlar test aldım nihayet sabahı nasıl bekliycem bilmiyorum pek ümidim yok midem falan bulanmıyor başımda dönmüyor
sevil benimde öyleydi..zaten mide bulantıları ve baş dönmeleri için erken bence..onlar sonra zamanlarda daha çok oluyor...umarım hamişsindir..adetin kaç gün geçti?
adetim 7 gün geçti 6 ay önce 5 gün gecikmişti test yaptım olmadı şimdi bekliyorum ama yarın sabah yapacam senin belrtilerin neler
bu ay pek belirtim olmadı benim adete 6 gün kala göğüs ucumu sıktığımda ki çok acıyordu bir damla sıvı geldi o beni şüphelendirdi..ateş ölçümlerim çok tutarsızdı birgün yüksek birgün düşük yada ateş ölçer bozuktu bilmiyorum..ve adet günümde adet olmayınca oncomed yaptım 2.çizgi çıktı bugünde kanda baktırdım 195..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?