Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ben burdayim canim noldu canim senin hamiş işi kan testi yaptirdinmi ama sanirim cuma diyodun

ben geldim wc gittim hala bişeyler yok sadece bel agrısı ve beyaz sıvı akıntılar kafam çok karıştı

cumaya cnm ya ara ara ağrım oluo adet olucakmşm gibi gelio ama((

sag tarafımda bel agrısı var ve akıntım var bazen yemek yiyemiyorum. ve dün bi arkadaşımdan duydum 5 aylık hamile. o hamile kaldığında koltugunun altından gögüsüne dogru bi agrı olmuş(bende de oldu) dr gitmiş süt kanalların açılıyo demiş ve adeti de geçince testte çıkmıış

arkadaşlar herkese merhaba. adetime bir fat akala yani geçen cumartesi akıntıyla beraber çok az bir kan geldi ve sonra bugüne kadar pembe,açık kahve olarak devam etti. dün şüphelenip doktora gittim, kan testi istedi,dün sonucu öğrenmek için laboratuarı aradım, negatif dediler,oysa ben yerleşme kanaması olduğuna emindim.kafam karıştı iyice. göğüs uçlarım da acıyo. ayrıca adetlerim de düzenlidir,hiç başıma böyle bişi gelmemişti. doktor bu kanamaya sebep olacak bi sorun yok dedi. yarın tam olarak görüp öğrenicem sorunu, test sonucumu göremedim henüz. allak bullak oldum iyice. kan testi erken olmuş olabilir mi? hala içimden bi ses hamile olduğumu söylüyo

merhaba canım bende öle adetime 1,5 hafta var kan tahlili yaptım 0,02 çıktı üzüldüm o beklemek insanı mah vediyo seni çok iyi anlıyorum

arkadaşlar adetime 1 gün var dün kan tahlili yaptırdım labaranta baktı yani varda diyemem yokta %70 hamilesin ama dedi.idrar testi yaptım çizgilerden biri silik sizce hamilemiyim ne dersiniz labarnttın dediğinden bişey anlamadımyani kanda azıcıkta olsa görünüyo ama olmayadabilirsin ded.

pitos nerelerdesin canım.ya dün akşam kan testi yaptırdım bi labaranta.adam bana ya hamile değilsin diyemem ama hamilesinde diyemem çok az kanda görünüyo ama %70 gibi hamilesin dedi.idrar testi yaptım yine çizgilerden biri silik çıktı.adetimede 2 gün felan var yani aslında tam bilmiyorum adetime kaç gün var geçen ayın 10 nda olmuştum ben her ay 10 unda oluyorum diye hatırlıyorum

kusura bakmayın arkadaşlar birden çıkmak zorunda kaldım bugün..hamişlik çok iyi şimdilik wavy....az önce kan testi sonucumu aldım 195 çıktı doktor yoktu gösteremedim sonucu hemşireye gösterdim daha çok yeni dedi..1 hafta sonra tekrar baktıracağım..kasıklarımda sanki bir ağırlık varmış gibi geziniyorum,orada olduğunu bilmek çok güzel..umarım ileriki haftalardada herşey yolunda gider..

herkeze selamlar kizlar
3 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz gecen ay cok umutlanmistim dogrusu 3 gun gecikmisti adetim ama gene huzun.insallah bu ay bi supriz olur..
Allahim her isteyenin kucagina bi bebis versin

slm kızlar test aldım nihayet sabahı nasıl bekliycem bilmiyorum pek ümidim yok midem falan bulanmıyor başımda dönmüyor

slm kızlar test aldım nihayet sabahı nasıl bekliycem bilmiyorum pek ümidim yok midem falan bulanmıyor başımda dönmüyor

sevil benimde öyleydi..zaten mide bulantıları ve baş dönmeleri için erken bence..onlar sonra zamanlarda daha çok oluyor...umarım hamişsindir..adetin kaç gün geçti?

sevil benimde öyleydi..zaten mide bulantıları ve baş dönmeleri için erken bence..onlar sonra zamanlarda daha çok oluyor...umarım hamişsindir..adetin kaç gün geçti?

adetim 7 gün geçti 6 ay önce 5 gün gecikmişti test yaptım olmadı şimdi bekliyorum ama yarın sabah yapacam senin belrtilerin neler

adetim 7 gün geçti 6 ay önce 5 gün gecikmişti test yaptım olmadı şimdi bekliyorum ama yarın sabah yapacam senin belrtilerin neler

bu ay pek belirtim olmadı benim adete 6 gün kala göğüs ucumu sıktığımda ki çok acıyordu bir damla sıvı geldi o beni şüphelendirdi..ateş ölçümlerim çok tutarsızdı birgün yüksek birgün düşük yada ateş ölçer bozuktu bilmiyorum..ve adet günümde adet olmayınca oncomed yaptım 2.çizgi çıktı bugünde kanda baktırdım 195..

ne güzel canım ya Allah kucağına almayı nasip etsin
eylul idrar renginde değişiklik oldumu
ben dayanamıycam galiba,sen tesini sabahmı yaptın ben şimdi yapsam çıkarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…