kızlar belirtilere kafanızı takmayın. Ben belirtilerle kafayı bozacaktım. Her ay kendimi yoklardım midem bulanıyo mu, uykum var mı...vs. Bu ay hiç takmadım . Belirtim de yoktu. Hiç belirtim olmadı. Adetim 2 gün geçti ve çok şükür hamileyim. İnanamadım çünkü belirti olacağını bekliyordum 3 defa test yaptım. Hala bir belirtim yok. Yani kısaca belirtilere takılmayın kızlar. Allah bekleyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin.
iyi akşamlar kız akşamüstü adet oldum sandım altımda bi ıslaklık hissettim bi geldim ewe bembeyaz bi akıntı krem gibi aynı tam üstümü değiştiriyorum göğüsümde bi ıslaklık şeffaf bişi gelmiş zaten göğüs uçlarımdada beyaz beyaz bişiler war anlamadım gtti adetim 12 gün geçmişti bakalım cumayı bekliyorum gelmezse bu kez kesin gidicem kan testi için
merhaba iyi akşamlar .....çok sabırlısın..ben olsam şimdiye kadar çoktan test alıp yapmıştım bile !!!
...ki zaten adetime 3 gün kalayı zor bekledim ve 3 gün kala ilk kan testimi yaptırdım....sonuç pozitifti))
ne güzel canım ya Allah kucağına almayı nasip etsin
eylul idrar renginde değişiklik oldumu
ben dayanamıycam galiba,sen tesini sabahmı yaptın ben şimdi yapsam çıkarmı acaba
kızlar belirtilere kafanızı takmayın. Ben belirtilerle kafayı bozacaktım. Her ay kendimi yoklardım midem bulanıyo mu, uykum var mı...vs. Bu ay hiç takmadım . Belirtim de yoktu. Hiç belirtim olmadı. Adetim 2 gün geçti ve çok şükür hamileyim. İnanamadım çünkü belirti olacağını bekliyordum 3 defa test yaptım. Hala bir belirtim yok. Yani kısaca belirtilere takılmayın kızlar. Allah bekleyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin.
darısı başınıza inşallah...hayır canım evde test yapmadım ama tam adetime bir hafta kala hatta ptesiydi ... o sabah kalktığımda garip bi şişkinlikle uyandım.önce gaz zannettim ama gazda değildi tam olarak.iş yerinde o gün aniden sağ kasığıma ağrı girdi çok fena,sonra kalçama ve bacağıma vurdu.bütün gün ara ara çektim.kimseye bişi söylemedim ama o gün ben hissettim...
ya kızlar ben idrar testi yaptım ikinci çizgi çok çok dikkatli bakınca belli oluodu gölge gibi bişidi renksz bakayım derken şaşı olcaktım:)) neyse ertesi gün bi daha yapayım dedim 8.günkü gecikmede işte o negatif çıktı bi daha da yapmadım Arçil peki belirtilerime ne diosun gerçi herkese göre farklı ama bembeyaz bi akıntı gelio benden bi ara adet olucm sandım ara ara kasık ağrılarm oluo ama geçio bi de göğüs uçlarımda beyaz beyaz bişiler oldu ya nokta nokta beyazlık
duygusal sen kesin hamilesinnnnnn...aynı bende öyleyim şu an....hala adet olacakmış gibi ağrıyor kasıklarım..akıntın beyaz,göğsünden şeffaf bişey gelmiş bendede oldu...fazlada ümitlenme ama hamile gibi görünüyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?