Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

coksekeriremsu
tebrik edrim canım... çok şanslısın...:dance:

evde test yapmışmıydın peki?

ve belirti olarak bişeyler olmuşmuydu?

....ve o günden cumaya gelene kadar belirtilerim şunlardı simeray...
*kasık ağrısı (adettekinden daha farklı)
*göğüste hafif şişlik..benim normalde 1-2 gün kala olurdu ama bu defa bir hafta önce olunca şüphelendim
*fazlasıyla iştahım açıldı
*karnımdaki şişliği eşim bile farketti
*sadece bir akşam karnımdaki çizgi neredeyse simsiyah oldu birdenbire..ertesi gün aynıydı...
.....belki çoğu adette de oluyor ama ben genellikle bir gün önce yaşadığım için bu belirtileri şüphelendim
doktora gidip yalan söyledim ve adetim gecikti dedim,bunu söylediğimde 3 gün vardı adetime.testi için erken dedi,bunlar adet belirtisi olabilir...dedi ama ben ısrar edince tamam dedi.tam iki saat sonra beta hcg değeri 40,36 ydı....sonra bana henüz tam bi gebelik için erken dedi ,3 gün sonra bi daha yaptır 80 düzeyine gelirse her şey normaldir diyebiliriz..dedi
3 gün sonra sonuç 202 y di...artık herkesle paylaşma zamanıydı bu haberi

merhaba kızlar.keyifler nasıl.merhaba duygucum.bazı kişilerde hamileliğin ilk haftalarında kandaki hcg değerleri fazla yükselmediği için testlerde negatif çıkıyormuş.ancak kan testinde çıkıyormuş bazen o bile çıkmıyor ilk zamanlar.bence sen kan testi yaptır adetin gecikmeye devam ederse

suzancım merhaba cnm yaw zaten benim artık yaptırmam Allah'ın emri oldu kan testini 12 gün geçti yoksada belki başka bi rahatsızlığım wardır gecikmenin nedenini öğrenmiş olurum hem şimdi eğer hamileysem son adetim 28 mayıs 8 haziranda oldu ilişkim kaç haftalık oluyorum ki bilen war mı

arçil çok soru sordum ama göğüslerdeki değişim ne zaman başladı sende neler oldu???

rica ederim herşeyi sor tabii...ben azmı okudum burda yazılanları...
gögüslerimde öyle herkesteki kadar çok büyük bi değişim olmadı şüphelendiğim günlerde
ama gögüs uçları biraz büyüdü halkası genişledi ama çok değil
asıl değişim şimdilerde oluyor..4. haftamda başladı bu değişimler...yarın 6 haftalık olucam

Geç döllenme diyorlar ben daha önce hiç uğraşmadım böyle konularla 8 haziranda oldu ilişkim yani geç döllenme nasıl oluo bi daha da ilişkim olmadı 8 hazirandan sonra

benim çewresinde genişleme war gibi ama artık her gün bakmaktan göz yanılması olabilir diye düşünmeye başladım teşekkür ederim cwbın için

benimle aynısın duygusal...son adet tarihim 28 mayıs...eğer gebeysen yarın 6.haftalık olucaksın tam..
ben ya 6 haziran ya da 8 haziran da hamile kaldım eminim

bu arada senide kutlarım Arçilcim.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

benimle aynısın duygusal...son adet tarihim 28 mayıs...eğer gebeysen yarın 6.haftalık olucaksın tam..
ben ya 6 haziran ya da 8 haziran da hamile kaldım eminim

Hadi ya ay çok şaşkınım ya son birşey daha benim akıntım kremsi böyle krem gibi katı gibi yani

çok teşekkür ederim amin canım....hiç ummuyordum ama oldu,çünkü kocam daha mayıs sonu askerden geldi )))doktor şansınız % 12 dedi ama kısmet işte eğer Allah istediyse hiç bir şey engel olmuyor
hamile kaldığımı bilmeden bir hafta önce temizlik yaptım ve resmen evin içindekileri yer değiştirdim,ağırlık kaldırdım...ama isteyen Rabbim ne olursa olsun veriyor,hayırlısı olsun yinede...

canım benim annem bende tam 6 ay adet görmüs hamile olduğu halde ve hiçte anlamamıs 7 . ayda benim olucağımı hamile olduğunu öğrenmis :))
yine kk da böyle bir yazı buldum kızlar böyle bir durumu yaşayan var mı ya da tanıdığının başına gelen var mı:uhm:çok merak ediyorum

Hadi ya ay çok şaşkınım ya son birşey daha benim akıntım kremsi böyle krem gibi katı gibi yani

evet canım akıntım sanki daha beyaz ve daha kremsiydi kıvamı...hatta bi kaç keaz hamile olduğumu bildiğim halde yolda giderken adet oldum sandım,

benim arkadaşımın annesi ve anneannesi de adet görmüş hamileliğinin üstüne...genetik faktörlere bağlıysa eğer sende de olması muhtemel...

Bugün bende iş çıkışı gezmeye gttim altımda acayip bi ıslaklık arkdaşıma dedim arkama bakar mısın adet mi oldum hafif bişi ıslaklık war ama kırmızı değil dedi bi geldim o kadar yoğun gelmşti pantolonuma geçmiş

teşekkür ederim canım....dileyen herkese nasip etsin Allahım inşallah...çok başka bişi işte ))))

kızlar benim annemde ben doğmadan bir tane düşük yapmış. acaba hamiş olursam bende de öyle bi risk olurmu?

benim arkadaşımın annesi ve anneannesi de adet görmüş hamileliğinin üstüne...genetik faktörlere bağlıysa eğer sende de olması muhtemel...

benim anneannemde ve teyzemde böyle bir durum olmuş.hatta teyzem hamile olduğunu anlamıyor göğsündeki ağrı için dr a gidiyor dr da iğne yapıyor.sonuç düşük yaptı ve bebek erkekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…