benim anneannemde ve teyzemde böyle bir durum olmuş.hatta teyzem hamile olduğunu anlamıyor göğsündeki ağrı için dr a gidiyor dr da iğne yapıyor.sonuç düşük yaptı ve bebek erkekti.
benim anneannemde ve teyzemde böyle bir durum olmuş.hatta teyzem hamile olduğunu anlamıyor göğsündeki ağrı için dr a gidiyor dr da iğne yapıyor.sonuç düşük yaptı ve bebek erkekti.
kızlar benim annemde ben doğmadan bir tane düşük yapmış. acaba hamiş olursam bende de öyle bi risk olurmu?
ne kadar kötü bi durummm... allah kimsenin başına vermesin... geçmiş olsun.
doktor da yani... insan bi kan tahlili yaptırır önce.her ihtimale krşı!
neden düşük yaptığına bağlı ... karamsar olma canım hemen..annesi düşük yapmayanlar da düşük yapabiliyor,bu direk genetik bi olay değil.
ben kaçgündür fazla takip edemiyorumda simeraycım sen hamilemiydin:uhm:
ben kaçgündür fazla takip edemiyorumda simeraycım sen hamilemiydin:uhm:
Bugün bende iş çıkışı gezmeye gttim altımda acayip bi ıslaklık arkdaşıma dedim arkama bakar mısın adet mi oldum hafif bişi ıslaklık war ama kırmızı değil dedi bi geldim o kadar yoğun gelmşti pantolonuma geçmiş
ya biliyomusun bende hamileyken böyle birden yoğun akıntı gelmişti ve adet oldum sanmıştım tabi o zaman bilmiyodum
hadi bakalım inşallah sende hamilesindir bu kadar çok istiyosun ne güzel:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?