Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

benim anneannemde ve teyzemde böyle bir durum olmuş.hatta teyzem hamile olduğunu anlamıyor göğsündeki ağrı için dr a gidiyor dr da iğne yapıyor.sonuç düşük yaptı ve bebek erkekti.

ne kadar kötü bi durummm... allah kimsenin başına vermesin... geçmiş olsun.
doktor da yani... insan bi kan tahlili yaptırır önce.her ihtimale krşı!

benim anneannemde ve teyzemde böyle bir durum olmuş.hatta teyzem hamile olduğunu anlamıyor göğsündeki ağrı için dr a gidiyor dr da iğne yapıyor.sonuç düşük yaptı ve bebek erkekti.

suzanşan o zaman bence şüphelendiğin anda test yap ya da yaptır...tedbir al yani ne olur ne olmaz,bence sende de bu durumun görülme ihtimali fazla,eğer doktorun varsa bu konuyu mutlaka ona sor derim ben...olacağı varsa olur o ayrı ama devir annelerimizin devri gibi değil,hem olumlu hem olumsuz,şimdi her ne kadar teknoloji daha gelişmiş olsa da risk faktörleri de bir o kadar fazla,,,bu işi bilinçli bir şekilde kontrol altında tutmak bence en iyisi.nacizane düşüncem yani....

kızlar ben yatıyorum açıktım ya azıcık yemek yiyeyim hrm hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere

kızlar benim annemde ben doğmadan bir tane düşük yapmış. acaba hamiş olursam bende de öyle bi risk olurmu?

neden düşük yaptığına bağlı ... karamsar olma canım hemen..annesi düşük yapmayanlar da düşük yapabiliyor,bu direk genetik bi olay değil.

ne kadar kötü bi durummm... allah kimsenin başına vermesin... geçmiş olsun.
doktor da yani... insan bi kan tahlili yaptırır önce.her ihtimale krşı!

üstüne görme olayıda kişiye göre değişiyor drlar genelde lekelenme olur deyip geçiyorlar ama normal adet şeklinde olan da var.hatta 9 ay boyunca normal adet görenlerde oluyormuş.teyzemin olayında aslında dr un hatası var.hertürlü testi yapıp iğneyide sonuçlara göre yapması gerekirdi.bu olay beni o kadar etkilediki bazen adet olduktan sonra bile test yapabiliyorum.

kızlar da bende kaçtım...sabah işkecence oluyor kalmak geç yatınca
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr )))

ben kaçgündür fazla takip edemiyorumda simeraycım sen hamilemiydin:uhm:

:teytey: inşallah öyleyimdir canım...

2 haziran sat. düzensiz oluyorum. sattan önceki regl ime göre 7 temmuzda olmam gerekiyordu. ama hala regl olmadım.:sm_cool:
bir ara kasıklarım acayip ağrıdı. kramp gibi ağrılar oldu. şimdi çok yok. ara sıra hafif ağrı oluyo...
geçen sabah evde test yaptım tek çizgi çıktı moralim bozuldu...
ama bugün daha iyiyim... yani benimde bildiğim bi şey yok suzi:uhm:

ben kaçgündür fazla takip edemiyorumda simeraycım sen hamilemiydin:uhm:

şimdi diğer sayfaları okudumda canım yanlış hatırlamışım.benim aklıma sen yeni hamilelerdensin diye geldi.bazen aklıma birden gelen şeyler gerçekleşiyor.balık burcuyum 6.hissim biraz fazlaca var.birden aklıma gelen olaylar hep olur.inşallah bu defakide olur da sen hamilesindir.

bende kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler.ben yeni adet olmuştum ama gecikipte bekleyenler inşallah yarın hamile olduğunuzu öğrenirsiniz.kendinize çok iyi bakın:lepi:

aayyyyya.s. :lepi:

canım yaaa inşallah öyleyimdir. :teytey::dance::sm_cool:

senin durumun neydi suzi?

bu arada suzan diye bi arkadaşım var ona hep suzi derim ben. gerçi senin adın suzanmı bilmiyorum ama suzi dememin bi sakıncası varmı?:1hug:

ikisi de çok zevkli şeyler...
hem düğün hem bebiş hazırlıklarının tadını çıkar...
bende kaçtım canım iyi geceler...

ya biliyomusun bende hamileyken böyle birden yoğun akıntı gelmişti ve adet oldum sanmıştım tabi o zaman bilmiyodum
hadi bakalım inşallah sende hamilesindir bu kadar çok istiyosun ne güzel:1rolleyes:

ya biliyomusun bende hamileyken böyle birden yoğun akıntı gelmişti ve adet oldum sanmıştım tabi o zaman bilmiyodum
hadi bakalım inşallah sende hamilesindir bu kadar çok istiyosun ne güzel:1rolleyes:

günaydın cnm wallaha bilmiyorum ya 13 gün oldu bugün yok hala adet:)

günaydın kızlar duygusalcım 13 gün oldu ve sen hala kan testi yaptırmıyosun valla hayret. kesin hamilesin sen yaaaaa demedi deme benim daha bir gün geçti bakalım hayılısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…