Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

inşallah tüm bekleyenler hamiştir bende 11-12 temmuzu bekliyorum hadi hayırlısı kızlar.

cnm benim benim bi kez tm 15 gün gecikti gerçi o zaman ihtimal yoktu ama hamile kalmama test yaptırdım sonuç wermedi sağlık ocağında war gibi dediler hastaneye gttim negatif çıktı ewe geldim adet oldum o yüzden bekledim şimdiye kadar aynısı olabilir die

slm günaydın kızlar.dünden beri wc gitmekten sıkıldım. ama yok bişey son adet tarihim 12 haziran dı 8 olmam gerekiyodu biraz fazla bişey yeyince midem kalkıyoidrar testi negatif çıktı kremsi bi akıntı geliyo daha önce bu belirtileri yaşamamıştım. kafam çok karıştı

tes negatif çıkabiliyormuş kandamı baktın idrardamı ? hemen ümidi kesmeyelim daha erken........

hmm anladım canım tmm bekle biraz daha o zamn sen benim doktorum 5 gün geçsin gel dedi bakalım pazartesii gidecem dua edin allah isteyen herkeze nasip etsin

serdi sen test yaptın mı?

yaptım bugün dayanamadım ama negatif çıktı ama kızlardan söyleyen oldu kanda bile çıkmayabiliyomuş erken davrandım yani bakalım hayırlısı inşallah umutlar devam ediyor. yanlız senin baya geçmiş varsa idrarda bile çıkar sanırım hadi bize müjdeleri ver artık......

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptım bugün dayanamadım ama negatif çıktı ama kızlardan söyleyen oldu kanda bile çıkmayabiliyomuş erken davrandım yani bakalım hayırlısı inşallah umutlar devam ediyor

cnm ben adet günümde yaptım silik çıktı aradn bi hafta geçti yaptım tekrar ikinci çizgi ışığa tutunca gölge gibi renksiz bişi wardı ertesi gün tekrar yaptım negatifti ama hiç birini idrarımı tutarak weya ilk idrarla yapmadım.Bunlardan sonrada hiç test yapmadım bi arkdaşm yeni doğum yaptı onun 20 gün geçmesine rağmen negatif çıktı 1 ay olunca silik çıktı ikinci çizgi düşün yani 1 ay gecio adetten hala ikinci çizgi silik o da ilk bebeğiydi anlamıo testten falan tabi dr a gidio ultrasonda hamile olduğunu görüo

O kadar çok taktım ki bu olayı ondan bile gecikio olabilir

O kadar çok taktım ki bu olayı ondan bile gecikio olabilir

doğru diyosun tabi ama testte çıkmış yani bence bekleme artık imkanın varsa doktora git yada son bir kez sabah aç karnına yataktan kalktığında yani beklemiş idrarlabir dene zaten sende bebiş varsa kocaman olmuştur artık bence sende kesin var. benim ilk hamilelikte 2. çizgi silikti birdaha yaptım gene silikti sonra 1 gün sonra başka marka test aldım hiçbirşey yoktu. sonra 2 gün sonra doktora gittim hamileydim ama olmadi tabi nasip 6 haftalıkken kaybettim......

slm kızlar dün akşam eve dönerken test aldım sabah yapmak için ama dayamadım dün gece yaptım sonuç negatif
bugün itibariyle 8gün geçti halada gelmedi bilmiyorum artık ama olsa çıkardı demi...
yanlız ben bazı belirtiler var göğüs uçları renginde koyulaşma var ve kabarcıklar var yinede ümitlenmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…