Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

üzüldüm cnm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sen ilk hamileliğinde ne zaman yapmştın peki testi?ben sabah yapamıyorum cnm ya ailemle kaldığım için korkuyorum test düşer falan görürler diye malum işe gelene kadarda wc ye girmiş oluyorum

offf sevil ya ne yapıcaz biz böyle bende 8.gün yaptım negatif bi dahada yapmadım şuan 13 gün geçti adetim

valla bilmiyorum bu belirsizlik bizi mahvediyor sence çıkmamış olabilirmi ya....

bilsem kelin ilacı olsa başına sürer olayına döndü walla:) en iyisi kan testi ben cumaya kadar gelmezse gidip yptırıcam artık benim 13 gün oldu bi de yani
ama şunu unutma herkesin farklı oluomş 20 gün geçmesine rağmen negatif çıkanlar war

sevilcim bizim kan testi için zamanımız geçti bile kimse beklemezdi sanırın bu kadar bizde yaptıralım artık hiç olmazsa içimiz rahat eder

serdi canım üzüldüm bebeğini kaybetmene canım inşallah bidaha hamilekalırsın canım düşük yapmanın bellibi sebebi varmıydı yoksa kendi kendinemi oldu merakımın sebebi bendede hamilelik belirtisi var eşimin memleketine gidicam yolculuk tehlikelimidir acaba kendi arabamızla gidiceğimiz için eşim bişey olmuyacağını söylüyor ama ben yinede korkuyorum

duygusal senin baya geçmiş belirtilerin varmı peki
niloş çalışıyorum canım ancak akşam müsait olabilirim bilmiyorum kafam çok karıştı beklesemmi bir kaç gün daha kara veremedim

sevilcim bizim kan testi için zamanımız geçti bile kimse beklemezdi sanırın bu kadar bizde yaptıralım artık hiç olmazsa içimiz rahat eder

canım eğer bebiş varsabile ultrasonda da çıkar şimdiyekadar durmanız hata ben regl 3 gün geçti hemen test yapmıştım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hadiiiiiiiii yaptırın artık

duygusal senin baya geçmiş belirtilerin varmı peki
niloş çalışıyorum canım ancak akşam müsait olabilirim bilmiyorum kafam çok karıştı beklesemmi bir kaç gün daha kara veremedim

belirti olarak halsizlik yemek yeme isteği ve yiyincede bulantı yemeğe karşı isteksizlik varmı

niiloş sen kan testimi yaptırdın...
idrardamı yaptın senin 3 gün gecince çıkmış anam benim 8 gün oldu olsa çıkardı yaaaaa

ben idrar testi yaptım 2 çizgide belirgin çıktı bide bende saydığım belirtiler var kızıma hamileykende vardı oradanda biliyorum allah sanada bu mutluluğu yaşatsın canım

sen ne gün kan testi yaptıracaksın aynı gün yaptıralım olurmu?
ay heyecan bastı

cumaya kadar gelmezse cuma günü yaptırıcam inşallah walla sewilcim benim kasıklarımda şişlik war ara ara adet olucakmşm gibi ağrı oluo ama geçio sonra dünde çok yoğun bi akıntım wardı bembeyaz kremsi bi akıntı war bende ayyyyyyy şimdi komşumuz aradı 1 yaşında kızı war işte adet tarihini bilmiomş test yapmş gecikti die 2.ye hamile 2 test almş gel sanada yapcam dio:)))) 1 haftadır karnım ağrıodu diodu adet olucakmşm gibi olucam sanırım diodu hamile çıktı

belirti olarak halsizlik yemek yeme isteği ve yiyincede bulantı yemeğe karşı isteksizlik varmı

bir ara çok vardı şuan yemek canım istemiyor bulantım yok uyku var biraz...
akşamları koltukda uyuyakalıyorum hepsini boşverde
niloş gögüslerimde koyulaşma var ama her yeri değil kenarları daha koyu gibi birde göbekteki iz daha öncede vadı ama şimdi göbek deliği hizasından başlıyor koyu sanki...
bunlar düşündürüyor diğerleri her ay oluyor zaten...
bilmiyorum artık bu kadar belirtiyede yoksa ben birdaha bişey söylemiycem belirtiyle ilgili....

şimdi benim tek düşüncem yolculuğa çıkarsam bebişime bişey olurmu nedersin gerçi dr gidicem cuma günü sorucam ama dr bişey olmazderse eşim gelmemi çok istiyor korkuyorum

şimdi benim tek düşüncem yolculuğa çıkarsam bebişime bişey olurmu nedersin gerçi dr gidicem cuma günü sorucam ama dr bişey olmazderse eşim gelmemi çok istiyor korkuyorum
ben de merak ediyorum canım bu durumu.benim de hamilelik şüphelerim var .günüm geçmedi ama.eşim büyük ihtimalle hamile olabileceğimi düşünüyor,bana da sanki var gibi geliyor.cuma bizde eşimin memleketine gideceğiz.uzun yol .bir de otobüsle.üstelik sık idrara çıkma var ben de son bir kac gündür saat başı tuvalete gidiyorum.nasıl dayanıcam yola bilmem.bir de bebek varsa birsey olursa dıye de korkuyorum.yarın kan testi yaptırıcam.adetime daha 5 gün falan var tahminen.kan testinde çıkar mı?

ay kızlar gece binbir türlü rüyalar gördüm... ama hiçbirini hatırlamıyorum tam olarak!
sabah kalktım baktım hala regl olmamışım 3 gün geçti... hadi bakalım... :)
ama sanki böyle masaya kolunu koyup öne doğru oturunca kasıklarımda bişey batıyomuş gibi oluyo...
sizde de varmı böyle bişey? yoksa regl mi olcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…