doğru diyosun tabi ama testte çıkmış yani bence bekleme artık imkanın varsa doktora git yada son bir kez sabah aç karnına yataktan kalktığında yani beklemiş idrarlabir dene zaten sende bebiş varsa kocaman olmuştur artık bence sende kesin var. benim ilk hamilelikte 2. çizgi silikti birdaha yaptım gene silikti sonra 1 gün sonra başka marka test aldım hiçbirşey yoktu. sonra 2 gün sonra doktora gittim hamileydim ama olmadi tabi nasip 6 haftalıkken kaybettim......
slm kızlar dün akşam eve dönerken test aldım sabah yapmak için ama dayamadım dün gece yaptım sonuç negatif
bugün itibariyle 8gün geçti halada gelmedi bilmiyorum artık ama olsa çıkardı demi...
yanlız ben bazı belirtiler var göğüs uçları renginde koyulaşma var ve kabarcıklar var yinede ümitlenmek istemiyorum
sen ne gün kan testi yaptıracaksın aynı gün yaptıralım olurmu?sevilcim bizim kan testi için zamanımız geçti bile kimse beklemezdi sanırın bu kadar bizde yaptıralım artık hiç olmazsa içimiz rahat eder
sevilcim bizim kan testi için zamanımız geçti bile kimse beklemezdi sanırın bu kadar bizde yaptıralım artık hiç olmazsa içimiz rahat eder
duygusal senin baya geçmiş belirtilerin varmı peki
niloş çalışıyorum canım ancak akşam müsait olabilirim bilmiyorum kafam çok karıştı beklesemmi bir kaç gün daha kara veremedim
sen ne gün kan testi yaptıracaksın aynı gün yaptıralım olurmu?
ay heyecan bastı
belirti olarak halsizlik yemek yeme isteği ve yiyincede bulantı yemeğe karşı isteksizlik varmı
ben de merak ediyorum canım bu durumu.benim de hamilelik şüphelerim var .günüm geçmedi ama.eşim büyük ihtimalle hamile olabileceğimi düşünüyor,bana da sanki var gibi geliyor.cuma bizde eşimin memleketine gideceğiz.uzun yol .bir de otobüsle.üstelik sık idrara çıkma var ben de son bir kac gündür saat başı tuvalete gidiyorum.nasıl dayanıcam yola bilmem.bir de bebek varsa birsey olursa dıye de korkuyorum.yarın kan testi yaptırıcam.adetime daha 5 gün falan var tahminen.kan testinde çıkar mı?şimdi benim tek düşüncem yolculuğa çıkarsam bebişime bişey olurmu nedersin gerçi dr gidicem cuma günü sorucam ama dr bişey olmazderse eşim gelmemi çok istiyor korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?