Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ayyy simerayyy inş hamilesindir ya bakalım ne çıkcak çok merak ettim kaç gün geçmişti senin bi de dr şu idrar testi ne zaman çıkarmş die sorar mısın bi?

simeraaaaay ben de senin için çok heyecanlıyım, inşallah hamile çıkarsın canım yaa.. hadi bak biz dua ediyoz senin için

slm ben geldimmma.s.
regl olmadın demi?yarın test yaptırıyoruz

nerdeeeeeeeeeeeee sevilcim ya olmadım seni bekliom test yapcaz yarın sabaha kadar kırmızılar gelmezse eğer akıntın ne durumda benim yoğun walla hala adet mi oldum die gidip bakıyorum wc ye tık yok:))) bi de hala ara ara ağrılar girio artı başım dönüo yaaa:1no2:

aynen canım akıntı devam ediyor beyaz....
ağrı bazen oluyor kan tahlil sonucunu aynı gün veriyorlarmı ben çalışıyorum nasıl yapacam bilmiyorum valla...
sabah işe gelmedenmi versem ne yapsam

arkadaşlar merhaba,siteye yeni katıldım.
sizlere bir sorum olacak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
26 günde bir regl oluyorum son 5 aydır 1 günlük yanılma payı var...4 gün önce yine bekliyordum ama halen gelmiyor...regl olacağım günden 3 gün önce ilşkiye girdik.sizce hamile kalmam gb bir durum olabilir mi..hesaplamalara göre yumurtlama dönemim ilişkiye girdiğim tarihten 4-5 gün önce...ben de regl belirtileri var..ama bu kadar gecikmesi şüphelendiriyor.belimde şiddetli ağrı olasılığından sık idrara çıkma kasıklarıda sızı ve ateş var...sabah test yaptım negatif..
herkesin kısmeti açık olsun...

walla cnm 2-3 saat içinde weriolarmş sanırım bende hiç yaptırmadım ki pek bilgin yok benim dünyam dönüo açlıktan sanırım yemek yemedim bu saate kadar hiç

kızzzzzzzzzz duygucummm saatler kaldıı valla senınle bırlıkte safak sayıyorummm yarın sabahtan mı gıdeceksınız...

canım hosgeldın aramıza..bence hamıs olma sansın cok dusuk canımm..ama bır mucıze olursa eger o baska yerimsenibencalısmalara devam ett.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…