allahim amin insallah oledir beyaz bildigin yaniAdet öncesi sarı akıntı gelir, beyaz ve sulu gebelik belirtisi diye biliyorum , benim birkaç gün önceye kadar ara ara sarı sümüksü akıntım vardı artık sulu akıntı gelmeye başladı, hadi inşallah hamişiszdir
Ne kadardır istiyorsun peki bebiş, inşallah Rabbim nasip eder hepimizeallahim amin insallah oledir beyaz bildigin yani
Gerek de kalmadı doktora görünmek için şuan normal reglime döndüm ama öyle çok olmuyor hala içimde bir umut var bir kaç arkadaşım regli olmalarına rağmen hamile olanlar var bir umut işte bittiği gibi eczaneden test alıp bakacam eğer negatifse önümüzdeki maçlara bakacam artıkHakkında hayırlısı olsun canım bir doktora görün istersen
Hakkında hayırlısı olur inşallah canımGerek de kalmadı doktora görünmek için şuan normal reglime döndüm ama öyle çok olmuyor hala içimde bir umut var bir kaç arkadaşım regli olmalarına rağmen hamile olanlar var bir umut işte bittiği gibi eczaneden test alıp bakacam eğer negatifse önümüzdeki maçlara bakacam artık
Bende düşük tansiyon oluyordu kişiden kişiye değişiyor hayırlısı olsun sonuçları paylaş merak ettim inşallah hamilesinmerhaba kızlar bugün yüksek tansiyondan hastanede buldum kendimi baş dönmesi kulak çınlaması derken tansiyon tavan yapmış bi kaç kan testi sonrası işyerime geri döndüm 2 saat sonra çıkıcak kanlar doktorun ilk sorduğu gebelik var mı bende ki cevap inşallahonada bakalım dedi gerçi daha 4 gün var ama ben dünden razı yeter ki hamile çıkayım
aranızda hamilelikte yüksek tansiyon olan var mı acaba bu bir gebelik belirtisi olabilir mi?
MAALESEF 0,100 DOKTOR 4 GÜN SONRA TEKRAR GEL BAKALIM GEÇ DÖLLENMEYSE YÜKSELEBİLİR DEDİ BAKALIM ADET GÜNÜM GEÇS,İN ÖYLE GİDERİM ARTIKBende düşük tansiyon oluyordu kişiden kişiye değişiyor hayırlısı olsun sonuçları paylaş merak ettim inşallah hamilesin
Tebrik ederim canım Allah kucağına almak nasip etsin inşallahKızlar az önce hamile olduğumu öğrendim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bu arada test mi yaptın kan mi yaptırdın canımKızlar az önce hamile olduğumu öğrendim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rahatsızlandım canım mide bulantısı ve halsizlik vardı eşimde acile götürdü Dr gebelikten şüphelendi ve kan testi istedi, yani kanda çıktı ve adetime daha 2 gün varBu arada test mi yaptın kan mi yaptırdın canım
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahTebrik ederim canım Allah kucağına almak nasip etsin inşallah
Maşallah. Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin. Demiştm. Belirtiler benimle aynıydı inşallah bebiş olayı da aynıdır demiştim içimdenRahatsızlandım canım mide bulantısı ve halsizlik vardı eşimde acile götürdü Dr gebelikten şüphelendi ve kan testi istedi, yani kanda çıktı ve adetime daha 2 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?