Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

allahim amin insallah oledir beyaz bildigin yani

Hakkında hayırlısı olsun canım bir doktora görün istersen
Gerek de kalmadı doktora görünmek için şuan normal reglime döndüm ama öyle çok olmuyor hala içimde bir umut var bir kaç arkadaşım regli olmalarına rağmen hamile olanlar var bir umut işte bittiği gibi eczaneden test alıp bakacam eğer negatifse önümüzdeki maçlara bakacam artık

Hakkında hayırlısı olur inşallah canım

Benim de 6 ay bitecek, bende iki aydır bebek düşünüyorum ve şöyle birşey oldu kızlar ben bebeğe karar vermeden önce yumurtlama günlerimde sadece akıntı oluyordu ne zamanki ben bebeğe karar verdim iki aydır yumurtlama günlerimde lekelenme oluyor ordan anlıyorum yumurtanın çatladığını bizim net olmamız da önemli bana göre

Başım dan 4 düşük geçti hamilelik belirtisi en erken göğüs hassasiyeti adete 1 hafta kala , zati addet gecikmesi olunca diğer belirtiler başlıyor. Şuan gebelik ıstiyorum 4 aydır korunmamiza rağmen gebelik olmadi galiba çok kafaya takıyorum bebek konusunu çokta yoruldum

merhaba kızlar bugün yüksek tansiyondan hastanede buldum kendimi baş dönmesi kulak çınlaması derken tansiyon tavan yapmış bi kaç kan testi sonrası işyerime geri döndüm 2 saat sonra çıkıcak kanlar doktorun ilk sorduğu gebelik var mı bende ki cevap inşallah onada bakalım dedi gerçi daha 4 gün var ama ben dünden razı yeter ki hamile çıkayım
aranızda hamilelikte yüksek tansiyon olan var mı acaba bu bir gebelik belirtisi olabilir mi?

Bende düşük tansiyon oluyordu kişiden kişiye değişiyor hayırlısı olsun sonuçları paylaş merak ettim inşallah hamilesin

D
Bende düşük tansiyon oluyordu kişiden kişiye değişiyor hayırlısı olsun sonuçları paylaş merak ettim inşallah hamilesin
MAALESEF 0,100 DOKTOR 4 GÜN SONRA TEKRAR GEL BAKALIM GEÇ DÖLLENMEYSE YÜKSELEBİLİR DEDİ BAKALIM ADET GÜNÜM GEÇS,İN ÖYLE GİDERİM ARTIK

Kızlar benim değer bir 24 bir 30 bir 32 dr cuma gel kimyasal dedi ama kanama yok ağrı yok Ben dış gebelikten çok korkuyorum. Dr sordum dış gebelik olsa değerler çok yüksek olur dedi. Ama yine de yaşayanlara sormak istedim. Lütfen yardım

Merhaba ,

Bende bu ay 2 gün gecikmeli adetoldum 10 şubatta , aynı günün sabahı test yapıp negatif gördüm . O günbirkaç damla geldi , normalde zaten çok uzun sürmüyor 3 ya da 4 gün .3.gün biraz yoğun geldi ve dün bitti. Fakat midemdeki bulantıya benzer şey , arada hissettiğim baş dönmesi , göğüslerimin dolgunluğu ve sızısıgeçmedi . Bugün kasıklarım sızlamaya başladı ve pembe akıntım oluyorsildikçe . Üstüne görme olabilir misizce

Rahatsızlandım canım mide bulantısı ve halsizlik vardı eşimde acile götürdü Dr gebelikten şüphelendi ve kan testi istedi, yani kanda çıktı ve adetime daha 2 gün var
Maşallah. Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin. Demiştm. Belirtiler benimle aynıydı inşallah bebiş olayı da aynıdır demiştim içimden

kizlar iyi aksamlar 13 ay once dogum yaptim.ve hala adet gormedim suphelenip test yaptim yanilma payi varmi acaba lutfen bakarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…