- 28 Şubat 2018
- 37
- 6
- 1
- 32
Teşekkür ederim dolgu hamilelikte sıkıntı yaratabilir anestezi olduğu için demişlerdi ikilemde kaldımDolgu-çekim vs gibi işlemler gebelikte yapılabilir. O tarihlerde gebelik zaten tam olarak oluşamayacağı için rahatlıkla yapabilirsiniz.
Dolgu işleminde anestezi yapılmaz eğer gerekli görülürse lokal anestezi yapılır bunun da gebeliğe bir zararı yok. Yalnız dikkat edin film çektirmeyin. Doktorunuza gebelik ihtimali var derseniz zaten film çekmeyecektir. Geçmiş olsun tekrardan.Teşekkür ederim dolgu hamilelikte sıkıntı yaratabilir anestezi olduğu için demişlerdi ikilemde kaldım
pardon pik görmek ne demekMerhaba,
Ovu testlerinde ne görünce yumurta çatladı diyoruz? İki gün pik görüp ertesi gün silik görünce hangi aşamada oluyoruz?
sağol, ilk kez duydumPik yani en üst, en koyu vs. Sık kullanılan bir kelime
pik gördüğünde yumurtlamış oluyorsun yani o gun yumurtluyorsun beta hgc en yuksek degerde ondan cok belırgın net cıkıyor..dıe bılıyorum..sonrasında o çizgi hafifler ve kaybolur..yumurlama donemın bıtıyor anlamında cnmMerhaba,
Ovu testlerinde ne görünce yumurta çatladı diyoruz? İki gün pik görüp ertesi gün silik görünce hangi aşamada oluyoruz?
Teşekkür ederim röntgen çekilmiştim şükür çekilmicem sadece dolgu yaptıracağım .)Dolgu işleminde anestezi yapılmaz eğer gerekli görülürse lokal anestezi yapılır bunun da gebeliğe bir zararı yok. Yalnız dikkat edin film çektirmeyin. Doktorunuza gebelik ihtimali var derseniz zaten film çekmeyecektir. Geçmiş olsun tekrardan.
Canım uyelık adını tutturup bı turlu yazamadım sana da noldu bebek ısı dıye
Valla bende ısler karısık canım. Ama senı cok tebrık ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın coook sevındım. Insallah bende bıran once mutlu haberlerı alırım banada dua et lutfen. Bu ay artık ovulasyon testı baslıcam evı doldurdum. Gebelıl ve ovulasyon testıö stokta olmayınca kendımı cok huzursuz hıssedıyorumMerhaba canım
7. Haftamıza girdik iyi gidiyor gebelik şuan çok şükür :)
Sen nasılsın?
Ihtımal olsa da ben hamıle oldugunuzu sanmıyorum. Koku varsa enfeksıyon mantar olabılır. Dr gıdınizlar iyi aksamlar hamilelik belirtileri 1 ayın yada 1 kac hafta içinde hemen belli olur mu. Vajinam kolu yapıyor çamaşırı sanki sürekli ıslak gibi o da kokuyor yada usuttum mu bilmiyorum adet olmama bir kac gun kaldı ama hiç birşeyin belirtisi yok sanki psikolojik olarak karnında birşey hareket ediyor geçen canim bir yemek çekti yarım yerken midem bulandı uyku zaten oldum olalı hat safada birde bu aralar aşırı duygusalim aglak bir yapıya burundum ne olduğunu da anlayamıyorum gebe ola bilir miyim yada olmak istediğim için mi böyle hissediyorum prezervatif ile gebe kalanı dumustum ama konrol ediyoruz birşey yok kafam çok karışık yardımına ihtiyacım var
Peki teşekkür ederimIhtımal olsa da ben hamıle oldugunuzu sanmıyorum. Koku varsa enfeksıyon mantar olabılır. Dr gıdın
Merhaba canım
7. Haftamıza girdik iyi gidiyor gebelik şuan çok şükür :)
Sen nasılsın?
Yumurtlama gününden 14 gün sonra regl olursunuz bu süre değişmez.Adet günüm geldiğinde beyaz akintim oldu hamilelikit belirtisi sanmıştım 1 hafta sonra adet oldum. acaba tam o gunlerdemi yumurtlammis oldum.yani adet olmam gerekirken yumurtladigim için geç kaldım ilişki olmadı oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?