Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yine dayanamadım 3-4 gün daha beklesem nolurdu sankii ama önceki testten biraz daha belirgin sanki, kan testi ne zaman yaptırsam
Ben de bu testten yaptım adete 5 gün kala negatıfti benim gördüğüm sizin kaç gün vardı adet e bu testi yaptığınızda

Yine dayanamadım 3-4 gün daha beklesem nolurdu sankii ama önceki testten biraz daha belirgin sanki, kan testi ne zaman yaptırsam
Test negatif görünüyor. Regliniz gecikirse test yapın

hafif silik bir çizgi var gibi. ben de de böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim 45 çıktı.. inşallah vardır sizinde

Ben de bu testten yaptım adete 5 gün kala negatıfti benim gördüğüm sizin kaç gün vardı adet e bu testi yaptığınızda

Geçen ay baya gecikmem olmuştu (testlerim hep negatif çıkmıştı) yumurtlama tarihini tam bilmiyordum olmam gereken gün yapmıştım silik çizgi çıktı şimdi bekliyorum kan vericem pazartesi günü ya da dayanamazsam yarın

Heralde bi 10 gün geçmesini beklemek gerekiyor tam görmek için
Kızımı 7-8 haftalıkken öğrenmiştim, nerdeyse iki çizgi kadar kıpkırmızıydı

Heralde bi 10 gün geçmesini beklemek gerekiyor tam görmek için
Kızımı 7-8 haftalıkken öğrenmiştim, nerdeyse iki çizgi kadar kıpkırmızıydı
Adet günüm 13 eylül sanki böyle adet olacakmışım gibi her an öyle bir his var şişlik de var beklıyorum

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Benim yumurta bu ay 2 gün önce catladı zaten ben anlıyorum ne zaman catladıgını artık hissediyorum erken regli olmam gerek sanırım henüz olmadı yarın Bat tarıhım test yapmaya korkuyorum yapmayacağım da sen de durumlar nasıl merak ettim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…