Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sabah kahverengi lekelenme oldu misafirim gelecekti bugün sabahtan beri koşturmaca içindeydim az önce farkettim yine çok çok azcık bulaşmış sadece. Eşime hala bişe söyleyemedim söylesem mi yoksa doktora gitmek için biraz daha beklemek istiyorum sonra mı söylesem kararsızım

Adet gecıkmesi oldu mu kan testi yaptır öyle söyle insallah güzel sonuçlar alırsın masallah

Umarim bende hamisimdir yumurtlama ilaci kullandim bakalim ne olacak yumurtlarim tembeldi gecen yil kirtaj oldum (( simdi cok istiyorum bazen de korkuyorum acikcasi ama hep bi umut bekliorum her ay test yapmaktan psikolojim bozuldu iyi gelismisti yumurtalar ama bakalim tutacak mii . Catlama gununu soyelid doktor kasiklarimda feci agrilar oldu bacaklarimi oynaramiordum ama sindi kalmadi agri gecti acaba bu durumda hamis kalmis olabilir miyim acaba ki regl de duzensiz bilmiorum da ne zaman olcam adet

Dayanamayıp yaptım dediğim son teste tesadüfen bugün baktım incecik belirgin bi kırmızı çizgi çıkmıştı. Şimdi yine yapıcam hamileyim sanırım ama çok erken diye tam çıkmıyor bugün eczaneden folik asit aldım kullanıyım ne olur ne olmaz diye pazartesi günü doktora gidicem artık duramıyorum şu testi de yapıyım da

Çarşamba günü yaptığım test tam kuruyunca böyle oldu incecik kırmızı çizgi gözüktü tam olarak şuan resim kalitesi baya düşük pek net olmayabilir.

Eklentiler

• 45E1DF9F-1F00-4810-975A-E178BF644892.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 113
Bu da az önce yaptığım test kurumasını bekliyorum iyice

Eklentiler

• 331EBB7B-D434-468D-92F7-39F9F14A980D.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 111
Teşekkür ederim canım, inşallah bi aksilik çıkmaz sağlıkla alırım kucağıma Eşim hala bilmiyor nasıl desem

Teşekkür ederim canım, inşallah bi aksilik çıkmaz sağlıkla alırım kucağıma Eşim hala bilmiyor nasıl desem
Cnm belki klasik olur ama bi hediye kutusu yap eğer testlerden anlayan biriyse içine koy testi açsın kendi çift çizgiyi gorsun

Cnm belki klasik olur ama bi hediye kutusu yap eğer testlerden anlayan biriyse içine koy testi açsın kendi çift çizgiyi gorsun

Dayanamadım söyledim dün gece bu da testim kuruyunca böyle oldu :))

Eklentiler

• 00095BBE-047C-4C81-899F-3EE3236B3117.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 110
Merhaba ben de yeni üye oldum. Adetim 5 gün gecikti kasıklarıma ve belime arada kramp gibi ağrılar giriyor beyaz akıntı oluyor ayrıca halsizlik iştahsızlık ve arada bi mide bulantısı oluyo sabahları özellikle.
Merak ettiğim için yazmak istedim gebelik testi yapmadım henüz. Sizce hamile olabilir miyim? Lütfen cevap verir misiniz

Bahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de. Ama 5 gün gecikme ile idrarda test yaparsanız kesin çıkar. Ya da direkt kan verin tercih sizin.

Kızlar merhaba bişey sorucam size. Sat 10 eylül. Ben 9 ekimde yani salı günü kan testi verdim negatif çıktı. Fakat ben hala adet olmadım. Hamile olabilirmiyim 5 gün önceki testin sonucunun değişme ihtimali varmı. Olsaydı o testte çıkarmıydı yoksa hala pozitif olma ihtimali varmı fikirlerinizi alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…