Ne dedi doktor ne kadarlikmis pekiiiiiKızlarrr kan verdim sonucummmmmm 23.4 ciktiiiii
Doktor bakmadı kuzum bn netten baktımNe dedi doktor ne kadarlikmis pekiiiii
Bende bekliyom 20.00 da cikar kuzummmmm. Bekliyorum bendeeee yeni testiiiiDoktor bakmadı kuzum bn netten baktım
Anladım canm senin değerin artışta sağlıkla gelissin insallahBende bekliyom 20.00 da cikar kuzummmmm. Bekliyorum bendeeee yeni testiiii
Benim yumurta bu ay 2 gün önce catladı zaten ben anlıyorum ne zaman catladıgını artık hissediyorum erken regli olmam gerek sanırım henüz olmadı yarın Bat tarıhım test yapmaya korkuyorum yapmayacağım da sen de durumlar nasıl merak ettim seni de
Adet gecıkmesi oldu mu kan testi yaptır öyle söyle insallah güzel sonuçlar alırsın masallahSabah kahverengi lekelenme oldu misafirim gelecekti bugün sabahtan beri koşturmaca içindeydim az önce farkettim yine çok çok azcık bulaşmış sadece. Eşime hala bişe söyleyemedim söylesem mi yoksa doktora gitmek için biraz daha beklemek istiyorum sonra mı söylesem kararsızım
Bence hamilesiniz haftasi dolmasgi icin silik cikmis o benceYine dayanamadım 3-4 gün daha beklesem nolurdu sankii ama önceki testten biraz daha belirgin sanki, kan testi ne zaman yaptırsam
Umarim bende hamisimdirSabah kahverengi lekelenme oldu misafirim gelecekti bugün sabahtan beri koşturmaca içindeydim az önce farkettim yine çok çok azcık bulaşmış sadece. Eşime hala bişe söyleyemedim söylesem mi yoksa doktora gitmek için biraz daha beklemek istiyorum sonra mı söylesem kararsızım
Adet gecıkmesi oldu mu kan testi yaptır öyle söyle insallah güzel sonuçlar alırsın masallah
Ayyy canım gözün aydın hamilesin :)Bu da az önce yaptığım test kurumasını bekliyorum iyice
Cnm belki klasik olur ama bi hediye kutusu yap eğer testlerden anlayan biriyse içine koy testi açsın kendi çift çizgiyi gorsunTeşekkür ederim canım, inşallah bi aksilik çıkmaz sağlıkla alırım kucağımaEşim hala bilmiyor nasıl desem
Cnm belki klasik olur ama bi hediye kutusu yap eğer testlerden anlayan biriyse içine koy testi açsın kendi çift çizgiyi gorsun
Bahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de. Ama 5 gün gecikme ile idrarda test yaparsanız kesin çıkar. Ya da direkt kan verin tercih sizin.Merhaba ben de yeni üye oldum. Adetim 5 gün gecikti kasıklarıma ve belime arada kramp gibi ağrılar giriyor beyaz akıntı oluyor ayrıca halsizlik iştahsızlık ve arada bi mide bulantısı oluyo sabahları özellikle.
Merak ettiğim için yazmak istedim gebelik testi yapmadım henüz. Sizce hamile olabilir miyim? Lütfen cevap verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?