Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bi kaç gün daha beklemeli miyim sizce daha kesin sonuç içinBahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de. Ama 5 gün gecikme ile idrarda test yaparsanız kesin çıkar. Ya da direkt kan verin tercih sizin.
Ihtimal olabilir cnm evet kanda da hemen olmayabilir bazenKızlar merhaba bişey sorucam size. Sat 10 eylül. Ben 9 ekimde yani salı günü kan testi verdim negatif çıktı. Fakat ben hala adet olmadım. Hamile olabilirmiyim 5 gün önceki testin sonucunun değişme ihtimali varmı. Olsaydı o testte çıkarmıydı yoksa hala pozitif olma ihtimali varmı fikirlerinizi alabilirmiyim
Doktorlar bir haftaya kadar gecikmeyi normal kabul ediyor. Her ihtimale karşı gecikmeniz bir hafta olunca, herhangi bir devlet hastanesinin acilinde kanda gebeliğe baktırın, evde testlerle uğraşmayın.Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bi kaç gün daha beklemeli miyim sizce daha kesin sonuç için
Ben çizgi göremiyorum ne yazık ki, kanda baktırsanız en net sonucu alırsınız hem.Arkadaşlar ya ben ne yapsam böyle aşırı ama aşırı derecede silik ikinci çizgi görüp sonra hamile kalan var mı . Aklım kaldı bu testte benim. Ama bugün yaptığım da siliklik yoktu . Dün vardı az da olsa gölge gibi . 2 gün var adetime ama erken gebelik testi alsam mi acaba . Yaptığım test buydu belki görmeyenler vardır bakin kızlar
Hamilesiniz resmen hayirli olsun kan testine gidin hemen kac haftalik bakinBu da az önce yaptığım test kurumasını bekliyorum iyice
Hamilesiniz resmen hayirli olsun kan testine gidin hemen kac haftalik bakin
Çok teşekkür ederim öyle yapıcam :)Doktorlar bir haftaya kadar gecikmeyi normal kabul ediyor. Her ihtimale karşı gecikmeniz bir hafta olunca, herhangi bir devlet hastanesinin acilinde kanda gebeliğe baktırın, evde testlerle uğraşmayın.
Gebelikte mide bulantıları genelde 6. haftada başlar, bahsettiğiniz göbek çizgisi de ileriki aylarda olur. Yaşadıklarınız grip başlangıcı olabilir. Regliniz rahatsızlığınızdan ötürü gecikebilir ona dikkat edin. Eğer 4-7 gün arası gecikme yaşarsanız kanda bHcg'ye baktırabilirsiniz. Ama grip ilacı kullanacaksanız yarın veya sonraki gün test yapmanızda fayda var.Kızlar hepinize selamlar, benim bat 17 ekim 2 gün var ama ben sabırsızlanıyorum, bu ay farklı şeyler yaşıyorum, sabahları birkaç defa istifra etmeye yakın mide bulantısı yaşadım, birkaç gün boyunca sarı ama kıvamlı akıntım oldu,şuan kesildi. Birkaç gün boyunca ağzımda metalik bir tat vardı, sonrasında da neredeyse hayatımda hiç olmadığım şekilde grip oldum,hamilelik griple gelir derler belki duymuşsunuzdur, vücudun direnci düşüyormuş , acaba bu yaşadıklarım grip başlangıcıyla mı ilgiliydi dersiniz, yoksa hamilemiyimdir sizce
Bir de göbek çizgimde biraz belirginlik fark ettim ama daha önce de mi öyleydi yoksa bu sefer dikkat ediyorum diye mi bana koyu geldi onu bilemiyorum
Tebrikler :))Kızlarr kan verdim değerim 290 çıktı hamileyim :))
Ayy çok şükür sağlıkla gelsin inşallah :)Kızlarr kan verdim değerim 290 çıktı hamileyim :))
canım peki adetten önce mi sonra mi verdin kan tahlilini ve ilk belirtilerin neydiKızlarr kan verdim değerim 290 çıktı hamileyim :))
Evet doğru diyorsunuz insan böyle şeyler olunca hiç objektif yorum yapamıyor kendine, teşekkür ederim değerli yorumunuz için :)Gebelikte mide bulantıları genelde 6. haftada başlar, bahsettiğiniz göbek çizgisi de ileriki aylarda olur. Yaşadıklarınız grip başlangıcı olabilir. Regliniz rahatsızlığınızdan ötürü gecikebilir ona dikkat edin. Eğer 4-7 gün arası gecikme yaşarsanız kanda bHcg'ye baktırabilirsiniz. Ama grip ilacı kullanacaksanız yarın veya sonraki gün test yapmanızda fayda var.
evett ben de merak ediyorum bu sonunun cevabını, tebrik ederim bu arada ,sağlıkla gelsin inşallahCanm
canım peki adetten önce mi sonra mi verdin kan tahlilini ve ilk belirtilerin neydi
Canm
canım peki adetten önce mi sonra mi verdin kan tahlilini ve ilk belirtilerin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?