Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yarın kan testi yaptırsam çıkarmı acaba kafam karıştı peki siz hamilemisiniz

Yarın kan testi yaptırsam çıkarmı acaba kafam karıştı peki siz hamilemisiniz
Bilmiyorum canım 1 haftaya adet olmam lazım. İnşallah hamileyimdir de olmam. İlk defa yumurtlama zamanını yakalayıp degerlendirdk . İnşallah tutmstr :)

Bilmiyorum canım 1 haftaya adet olmam lazım. İnşallah hamileyimdir de olmam. İlk defa yumurtlama zamanını yakalayıp degerlendirdk . İnşallah tutmstr :)

İnşallah canım umudunun olması çok güzel rabbim hayırlı evlat versin isteyen herkese test yaptınmı hangilerini yaptın

Kızlar merhaba. 1 ,5 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri hiç korunmadım. Doğal yollardan hamile kalamayınca eşimle doktora gittik gerekli tahlilleri verdik çok şükür eşimin de benim de hepsi güzel çıktı yani olmaması için hiçbir sebep yokmuş. Ben bu sürede Folik asit kullanmaya başladım birkaç ay daha bekledik baktık yine olmuyo tekrar doktora gittik. Klomen yazdı kullandım arkasından 29 eylülde göbeğimden ovitrelle vurdum. Sat 7 Eylül. Bat tahmini 17-18 Ekim. Birkaç gündür kasıklarım sancılanıyor sırt ağrım ve aşırı bel ağrım var. Ara ara baş dönmesi ve baş ağrısı da oluyo. Akıntım su gibi bazen şeffaf bazen sarı geliyo. Sık sık idrara çıkıyorum rengi de çok sarı. İştahım da biraz açıldı ve bi de gazım var sürekli gaz çıkarıyorum. Sizce bunlar ilaçtan kaynaklanan şeyler mi yoksa hamile olabilir miyim?

Hamilelik için erken gebelik testi burda okuduğum kadarıyla adetten 10 gün önce bile öğrenenler olmuş

Her ikiside olabilir :) adet gununuze ne kadar var ?

Hım yumurtlama belirtiside olabilir o zmn
Doktora gittiğimde sol yumurtalığımda 2 tane olgun yumurtam vardı ertesi gün çatlatma iğnesi vurdum ve birkaç gün ilişkiye girdik yani yumurtam vardı çatlamada oldu muhtemelen o gün şiddetli kasık ağrısı yaşamıştım. Döllenme gerçekleşti mi bi onu bilmiyorum o kadar heyecanlıyım ve tedirginim ki başka bişey düşünemezz oldum

İnşallah canım şimdi test yapsam ilacın etkisi geçmiş midir bilmiyorum negatif çıkar diye de çok korkuyorum napsam bilemedim

Canım bende 3 gün geçtiği halde çıkmadı her vücut aynı değildir ama sabredebilirsen gününü bekle rabbim gönlüne göre verir inşallah :)

Aynısını bende yaşadım şimdi batı bekliyorum dört gözle. Dr a gittiğimde 10 gün içinde betahcg pozitife dönebilir demişti bana.

Benim afete 4 gün kaldı ama 5 gün kala şu ucuz idrar testlerden yaptım negatif çıktı sanırım bu ayda umudum kalmadı ama o kahverengi lekelenme ve sancı neydi acaba doktorum bana suan hamileliğe engel bir şey yok dedi simir testi de temiz çıktı çok şükür

Merhaba arkdaşlar, adetime 4 gün kaldı ama kasıkta ağrı, hafif mide bulantısı hissediyorum sanki bel ağrısı ve şuan bacağımda ağrı var sizce hamilemiyim, yoksa piskolojikmi bu tarz belirti yaşayan varmı

Bahsettiğiniz şeyler regl belirtisi de olabilir net bişey söylemek mümkün değil. Eğer gecikme olursa evde kaset tipi test yapabilirsiniz, daha öncesinde yapmanızı çok tavsiye etmiyorum.

Bahsettiğiniz şeyler regl belirtisi de olabilir net bişey söylemek mümkün değil. Eğer gecikme olursa evde kaset tipi test yapabilirsiniz, daha öncesinde yapmanızı çok tavsiye etmiyorum.

Daha önceki reglimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım olabilir haklı olabilirsiniz, çoo teşekkür ederim

Yine dayanamadım 3-4 gün daha beklesem nolurdu sankii ama önceki testten biraz daha belirgin sanki, kan testi ne zaman yaptırsam

Eklentiler

• 25479A40-8921-428C-8B84-5B53C13D8C3D.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 105
  • 79A98F5C-CA05-43CB-A337-2338E5C7BC27.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 108
  • 490E5FC4-4CCE-45A0-ABF9-D7AB1C2697A1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…